- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmek yerine bulgur tercih ediyorum çatır çatır zayıflıyorumDemekki bende spor bölümünü menü bölümü sanmisimGün geçmiyor ki bı aydınlanma yaşamayım takımda
Amanin o bulgur pilavı ne öyleAfiyet olsun cnm ye ye can boğazdan gelir
![]()
Evet canım iki öğün yiyorum bazen ara yapıyorum bazen yapmıyorum. Şuan detoks yapmasam iyi olacak yeni başladım ya düzen oturtmaya çalışıyorum. Geçen hafta bi detoksla başlayayım dedim ama bedenim dayanmadı aşırı baş ağrısı ve halsizlik oldu (biraz ağır bi detokstuAfiyet olsun. İki öğün mü yapıyorsun canım? Yarın kabak detoksu yapayım diyorum 3 gün?
Sen reyting toplamaya uğraş biz seyircisiz de yenerizKavga işi bendeminik melegime satastim zaten oda bişey derse burdan ekmek çıkar bıze
![]()
Dur gelcem ablam var
Gunaydin mavis kaptan bende acimMavi takımın acitasyOn yapmak için söylemiyorum ama inan şuan envayi çeşitle senlendirdigim her gorenin istaha geldiği kahvaltı soframdan yimarta salata yiyerek kalktım.Yaptigim pizzanın kalan son dilimi bana bakıp ağlıyor aman ben yüzüne bile bakmadımPeki neden bu kadar mucadele bu kadar acı sadece ama sadece mavi takımı cuma şampiyon yapabilmek için Belki bu süreçte yiyemediklerim yüzünden biyerim şişecek memem kafam kadar olacak olsun ben herşeyi göze aldım
Şuan pazar kahvaltısi yapiyorken akşam beyimle cocuklarimla keyif yapayım karbonhidratla aşk yasayım diye dusunuyorsaniz bir yelerde aç bir kaptaniniz ve size çok güvendiğini hatırlayınız
North River
Nehir6161
bluegreeneyes
@Umutumut82
Gurbettt42
@Ytmz
fantastikaaa
@Aioojo
Sağol canımGeçmiş olsun tatlım .İyi geceler.
![]()
Anam seninde mi ablan var ? Nasıl sizin gibi değil anlamadım ? Biri gruba davet et demişti de bizim gibi değil demiştin ?Günaydın ahaliiii
Bugun ablam geliyor kahvaltiya hazirlik yapiyorum belki kardeşimde gelir diye umut ediyorum ama annem gittiyse tabikiM MissHayaLet
Kolay gelsin canım . Yütüyüş bantı menisküs yapıyormuş diye duymuştum. Ona göre yürüyüş ayakkabısı alıp yürümek lazımmış düz spor ayakkabılarla yürüyüş tavsiye edilmiyor. Gerçi biliyorsundur sonuçta hemşiresin de , hatırlatayım dedimSağolasın kaptanııımmm ama cuma diye yedim şimdi de hepsini toplu yakıyorum yürüyüş bandı aldım yürüyorum
Sağol canımAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim herkes demis zaten bu menu cok az
Kahvaltı onemli sabah kahvaltini mutlaka yapmalisin
Gecmis olsun canim yaa menemenler yordu Afiyetle yersiniz inşallah
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim cok az yemissin sende
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canim ❤
Kolay gelsin afiyet olsun ❤❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Küçülüyor merak etme , hatta asılmaya başlıyor. Zayıflamadan bir hal çaresi bulmak lazımMemelerim yorsa yorsa beni yorar. Insallah zayiflayinca onlarda kücülür![]()
Hele bir yesin k tartı hele bir yarın eksilerle gelmesin . Sorarım ben o KöroğlunaYemiyosun yani![]()
Seni örnek alacağız bundan sonra, sonuçta sen kaptansın . Yarından itibaren gelsin pastalar böreklerKahvalti![]()
Eltin doğum yaptı diye ne telaşı , tamamen merakımdan soruyorum benim de eltim doğum yaptı ikizleri oldu 8 seneden sonra yaptı hiç telaşlanmadık da , sen in telaşlanmanı merak ettim . Kusura bakma sadece meraktan yaniEltim doğum yaptı, telaslardayiz şu aralar![]()
Hiç yemiyorsun ya dikkat et lütfen .Biraz dolasinca aç karnına yağlar eriyor diye biraz geciktirdim kaptis![]()
Ben zeytinyağa limon sıkıp içiyordum . Kara ciğer temizliği için . Allah yardımcın olsun tamamen kötü ama çok iyi geliyor wc işini çözüyor için dışına çıkıyor tabiri caizse.Ay sabah zeytinyagi ictim kabizlik icinbu hersabah icilmez hala midem bulaniyor
![]()
Harikasın kaptanMavi takımın acitasyOn yapmak için söylemiyorum ama inan şuan envayi çeşitle senlendirdigim her gorenin istaha geldiği kahvaltı soframdan yimarta salata yiyerek kalktım.Yaptigim pizzanın kalan son dilimi bana bakıp ağlıyor aman ben yüzüne bile bakmadımPeki neden bu kadar mucadele bu kadar acı sadece ama sadece mavi takımı cuma şampiyon yapabilmek için Belki bu süreçte yiyemediklerim yüzünden biyerim şişecek memem kafam kadar olacak olsun ben herşeyi göze aldım
Şuan pazar kahvaltısi yapiyorken akşam beyimle cocuklarimla keyif yapayım karbonhidratla aşk yasayım diye dusunuyorsaniz bir yelerde aç bir kaptaniniz ve size çok güvendiğini hatırlayınız
North River
Nehir6161
bluegreeneyes
@Umutumut82
Gurbettt42
@Ytmz
fantastikaaa
@Aioojo
Ben 162 yim miram 67 kiloya inince bakacağım durumuma beğenmezsem 62 onu da beğenmezsem 57 istiyorum . 57 sana göre de çok kilolu geliyor. İnanmıyorum ya ,Bunu yeni gördüm. 163 boya 58 kilo hiçte zayıf değil. Normal hatta fazlalığı var. O kendini övmeye yer aramış.
Sağol canım
Anam seninde mi ablan var ? Nasıl sizin gibi değil anlamadım ? Biri gruba davet et demişti de bizim gibi değil demiştin ?
Kolay gelsin canım . Yütüyüş bantı menisküs yapıyormuş diye duymuştum. Ona göre yürüyüş ayakkabısı alıp yürümek lazımmış düz spor ayakkabılarla yürüyüş tavsiye edilmiyor. Gerçi biliyorsundur sonuçta hemşiresin de , hatırlatayım dedim
İyi yürüyüşler.
Sağol canım
Küçülüyor merak etme , hatta asılmaya başlıyor. Zayıflamadan bir hal çaresi bulmak lazım
Hele bir yesin k tartı hele bir yarın eksilerle gelmesin . Sorarım ben o Köroğluna
Seni örnek alacağız bundan sonra, sonuçta sen kaptansın . Yarından itibaren gelsin pastalar börekler
Eltin doğum yaptı diye ne telaşı , tamamen merakımdan soruyorum benim de eltim doğum yaptı ikizleri oldu 8 seneden sonra yaptı hiç telaşlanmadık da , sen in telaşlanmanı merak ettim . Kusura bakma sadece meraktan yani
Hiç yemiyorsun ya dikkat et lütfen .
Ben zeytinyağa limon sıkıp içiyordum . Kara ciğer temizliği için . Allah yardımcın olsun tamamen kötü ama çok iyi geliyor wc işini çözüyor için dışına çıkıyor tabiri caizse.
Harikasın kaptan
Ben 162 yim miram 67 kiloya inince bakacağım durumuma beğenmezsem 62 onu da beğenmezsem 57 istiyorum . 57 sana göre de çok kilolu geliyor. İnanmıyorum ya ,cidden 58 kilolumu
Kiz benim ismimi nasil yazdin oyleMavi takımın acitasyOn yapmak için söylemiyorum ama inan şuan envayi çeşitle senlendirdigim her gorenin istaha geldiği kahvaltı soframdan yimarta salata yiyerek kalktım.Yaptigim pizzanın kalan son dilimi bana bakıp ağlıyor aman ben yüzüne bile bakmadımPeki neden bu kadar mucadele bu kadar acı sadece ama sadece mavi takımı cuma şampiyon yapabilmek için Belki bu süreçte yiyemediklerim yüzünden biyerim şişecek memem kafam kadar olacak olsun ben herşeyi göze aldım
North River
Nehir6161
bluegreeneyes
@Umutumut82
Gurbettt42
@Ytmz
fantastikaaa
@Aioojo
3 kiziz canım birde erkek kardeşimiz var.Sağol canım
Anam seninde mi ablan var ? Nasıl sizin gibi değil anlamadım ? Biri gruba davet et demişti de bizim gibi değil demiştin ?
Kolay gelsin canım . Yütüyüş bantı menisküs yapıyormuş diye duymuştum. Ona göre yürüyüş ayakkabısı alıp yürümek lazımmış düz spor ayakkabılarla yürüyüş tavsiye edilmiyor. Gerçi biliyorsundur sonuçta hemşiresin de , hatırlatayım dedim
İyi yürüyüşler.
Sağol canım
Küçülüyor merak etme , hatta asılmaya başlıyor. Zayıflamadan bir hal çaresi bulmak lazım
Hele bir yesin k tartı hele bir yarın eksilerle gelmesin . Sorarım ben o Köroğluna
Seni örnek alacağız bundan sonra, sonuçta sen kaptansın . Yarından itibaren gelsin pastalar börekler
Eltin doğum yaptı diye ne telaşı , tamamen merakımdan soruyorum benim de eltim doğum yaptı ikizleri oldu 8 seneden sonra yaptı hiç telaşlanmadık da , sen in telaşlanmanı merak ettim . Kusura bakma sadece meraktan yani
Ben zeytinyağa limon sıkıp içiyordum . Kara ciğer temizliği için . Allah yardımcın olsun tamamen kötü ama çok iyi geliyor wc işini çözüyor için dışına çıkıyor tabiri caizse.
Harikasın kaptan
Ben 162 yim miram 67 kiloya inince bakacağım durumuma beğenmezsem 62 onu da beğenmezsem 57 istiyorum . 57 sana göre de çok kilolu geliyor. İnanmıyorum ya ,cidden 58 kilolumu
Kız kilolu mu dedim. Normal dedim. Kadın çok zayıfım kilo almam gerek demiş. Ben de gıcıklığına fazlası bile var dedim. Azcık dedikodu yapçam onu da beceremiyorum.Sağol canım
İyi yürüyüşler.
Sağol canım
Harikasın kaptan
Herkesin beden yapisi var. Ama o kadinin resimlerine baktim dedigi kadar ay cok zayif değil yaniKız kilolu mu dedim. Normal dedim. Kadın çok zayıfım kilo almam gerek demiş. Ben de gıcıklığına fazlası bile var dedim. Azcık dedikodu yapçam onu da beceremiyorum.![]()
Ne oldu tatlım ? Ne temizliği bu ben anlamadımHafta sonu is bitmiyor birde ptesi hafta sonunun temizligi yapiliyor bu uc gunu yasaklasinlar![]()
Ay yok yok yanlış anladım ben, kusura bakma miramKız kilolu mu dedim. Normal dedim. Kadın çok zayıfım kilo almam gerek demiş. Ben de gıcıklığına fazlası bile var dedim. Azcık dedikodu yapçam onu da beceremiyorum.![]()
MasterFit 2. Etap Spor Yarışması | ||||
Sıralama | Üye Adı | Takım | 25 Eylül Cumartesi spor puanı | 25 Eylül Cumartesi Adım puanı |
1 |
![]() | kırmızı | ||
2 | F Frozen01 | Kırmızı | 500 | 5.008 |
3 |
![]() | Kırmızı | 971 | 9.710 |
4 |
![]() | Kırmızı | 1.046 | 10.460 |
5 | @Brzhuzur | Kırmızı | ||
6 |
![]() | Kırmızı | 1.015 | 10.158 |
7 |
![]() | kırmızı | 1.500 | 15.000 |
8 |
![]() | Kırmızı Kaptan | 1.517 | 15.000 |
9 |
![]() | Mavi | 796 | 7.961 |
10 |
![]() | mavi | 1.501 | 15.000 |
11 | @Ytmz | Mavi | ||
12 |
![]() | mavi | 150 | 0 |
13 |
![]() | Mavi | 542 | 5.427 |
15 |
![]() | Mavi | 642 | 6.427 |
16 |
![]() | Mavi | 519 | 5.198 |
17 |
![]() | Mavi Kaptan | 1.506 | 15.000 |
18 |
![]() | Yarışmıyor | ||
19 |
![]() | Yarışmıyor | 1.399 | 13.994 |
20 | @Fatma_4224 | Yarışmıyor | 250 | 0 |
Bende açııııımmm ne beyi abla ya bey hep dariliyor benle yemek yemiyorsun diyeMavi takımın acitasyOn yapmak için söylemiyorum ama inan şuan envayi çeşitle senlendirdigim her gorenin istaha geldiği kahvaltı soframdan yimarta salata yiyerek kalktım.Yaptigim pizzanın kalan son dilimi bana bakıp ağlıyor aman ben yüzüne bile bakmadımPeki neden bu kadar mucadele bu kadar acı sadece ama sadece mavi takımı cuma şampiyon yapabilmek için Belki bu süreçte yiyemediklerim yüzünden biyerim şişecek memem kafam kadar olacak olsun ben herşeyi göze aldım
North River
Nehir6161
bluegreeneyes
@Umutumut82
Gurbettt42
@Ytmz
fantastikaaa
@Aioojo
Yeseydin keske bir kereden birsey olmaz sonra memen sismesinMavi takımın acitasyOn yapmak için söylemiyorum ama inan şuan envayi çeşitle senlendirdigim her gorenin istaha geldiği kahvaltı soframdan yimarta salata yiyerek kalktım.Yaptigim pizzanın kalan son dilimi bana bakıp ağlıyor aman ben yüzüne bile bakmadımPeki neden bu kadar mucadele bu kadar acı sadece ama sadece mavi takımı cuma şampiyon yapabilmek için Belki bu süreçte yiyemediklerim yüzünden biyerim şişecek memem kafam kadar olacak olsun ben herşeyi göze aldım
North River
Nehir6161
bluegreeneyes
@Umutumut82
Gurbettt42
@Ytmz
fantastikaaa
@Aioojo