- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunAmin cnm cok tsk ederim. Dayimla biz 1 er hafta arayla evlendik. Onun oglu benimkinden sadece 4 ay büyük. Dogdugundan beri cekiyor malesef. Yilin büyük bir bölümünü hastanede geciriyor. Ve cnm ben bu nisan ayinda dayimi kalp krizinden kaybettim. Yengem suan yalniz kaldi. Esi vefat etti cocugu doktorlarin %1 bile yasama ihtimali vermedigi bi sekilde hasta. Iste ben bunu bi türlü atlatamiyorm.
Saol cnm.Çok geçmiş olsun![]()
Ben eskiden 6. takımda yarisirdim ya zipzip beni bilir
Ben seni taniyorum ki sen beni bilmiyosunBen eskiden 6. takımda yarisirdim ya zipzip beni bilirgüzel de kilo vermiştim ama kilo aldık moralim bozuk valla gruplara girsem mi diye düşünüyordum baktim aktiflik yok
Kilo vermek istiyorum psikolojim bozuldu şu sıralar
Bir de spor icin arkadaş olsa süper olur bu ilk 2 haftayı atlatsam daha bozmam
Yaa sen nick değiştin o zaman hmm kimsin acebaaBen seni taniyorum ki sen beni bilmiyosun![]()
ElifeylülYaa sen nick değiştin o zaman hmm kimsin acebaa
Bu kadr çok yemek logosu olan 1 kişi geliyor aklıma eskiden kirmizi elbiseli kız profil fotosu olanBen seni taniyorum ki sen beni bilmiyosun![]()
Aaaa sen o musun vay be kızının doğum gününden foto falan atmistn hani dimiElifeylül![]()
Ah canım ben şuan msngaldan iki köfte ile kalkmisim anama midemin tadı yok diye yalan atmışim sence pazartesi Zeynep kaptanın benden uyemi alması mumkunmuP.tesi Zeynep kaptan çağırırsa gelir bence.![]()
M MissHayaLet alt komşun olmasın ??Kizlar suanda alt katımda birileri pişi yapıyor. Mis gibi mayalı hamur kokusu icime işledi.
Çok geçmiş olsun cnm ,,hafta 1,2 gün tek öğün beslenmek az yemeğin vucud için iyi olduğunu bile düşünüyorum ben .. afiyet olsun CnmMenü vereyim
Sabah
1 tane muz
Ögle
1 tane muz
Aksam
1 tabak barbunya
Yogurt
Yogun bi gündü kizlar. Dayimin oglu hastanede yatiyor. Hastane bizim eve 1 saat mesafede oraya yemek giysi vs birakmaya gittim. Tabi biraz da yaninda kaldim. Sonra biraz alisveris yaptim. Sabah ve öglen arabada muz yiyerek idare ettim.
@Zipzip- E Elif_EylulFitt_anne
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versinVersin cnm insallah. Agir biraz durumu karaciger yetmezliginden 2 kez organ nakli yapildi. Ikisi de tutmadi. Agrilar icinde suanda malesef. Evden cikisim biraz acele oldu. Sonra da moralim bozuldu basim dönmese onlari da yemicektim ama artik tansiyon düsmüstü gözüm karariyordu sifa niyetine yedim iste.
Afiyet olsun CnmKızlarcım bugünki menümu yazayım
Sabah kalkinca 3 kuru kayisi 1 incir 2 bardak ılık su ile
1 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta 3 dilim sucuk biraz peynir bol domates salatalik ve maydanoz
Ara kefir
Öğle zeytinyagli pirasa ayran
Ara papatya ve kiraz sapi çayi
Ara kafeinsiz türk kahvesi
Akşam kapuska yemegi mercimek corbasi
Artik baska birsey yemem belki gece süt icerim
2litre su
@Zipzip-Fitt_anne E Elif_Eylul
Valla kızlar bağırsaklarımı çalıstırmak adına herşeyi yedim içtim . Tık yok![]()
Heee o benimAaaa sen o musun vay be kızının doğum gününden foto falan atmistn hani dimi![]()
Selam. HoşgeldinBeni simdi daha bebelakim diye masterfite almiyonuz o zaman dimi![]()
Ahh canım benim ya çok üzüldümAmin cnm cok tsk ederim. Dayimla biz 1 er hafta arayla evlendik. Onun oglu benimkinden sadece 4 ay büyük. Dogdugundan beri cekiyor malesef. Yilin büyük bir bölümünü hastanede geciriyor. Ve cnm ben bu nisan ayinda dayimi kalp krizinden kaybettim. Yengem suan yalniz kaldi. Esi vefat etti cocugu doktorlarin %1 bile yasama ihtimali vermedigi bi sekilde hasta. Iste ben bunu bi türlü atlatamiyorm.
Eskiler der ki " kömüş ( inek) suya bakmakla susuzluğu gitmez" Antalya' da olanlar mükellef filis sofrasında gibi doymuyor. Çay, simit artık elimize ne geçerse ah ah edip yiyoruz.Aşk olsun neden senanin olsun tamam beni unut artik sen
Antalyada fasfakirsin sen dime apla
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Özur dilerim
Aman iyki bir meme dedik
Gel kuzu sanada hazirlarim sagol
Hazirlamazmiyim
Teşekkür ederim canım bende seni tanimak istiyorum biliyosun
Bendemi korumadayim
Bunu neden alintiladimki
Afiyet olsun canım
Selam minigim hosgeldin
M MissHayaLet yok diye reytingler düştü aksam
Geldim simdik ben![]()
Ah canım ben şuan msngaldan iki köfte ile kalkmisim anama midemin tadı yok diye yalan atmışim sence pazartesi Zeynep kaptanın benden uyemi alması mumkunmu![]()