Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kuzum üzdün kendini iyice , üzülme artık sen oranlara göre konuştun açıkladın da arkadaşlarda anlamışlardır.

:KK70:

Evde de yapabilirsin Eva fitness yap yerinde say . Oyna atla zjpla vs

Tamam kaptanım 🥰
Leslie yapcam canım hoplamalı zıplamalı birşeyler suan yapamam gögüsüm aşırı şiş ve cok acıyor dokunamuyorum bile

Yok öyle sıramı savdım herkes kaptanlık yapınca masterfit bitecek mi yooo o zaman tekrar tekrar kaptan olmaya hazır ol :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
He valla 🙄kaptanlık istemeyen bukadar sıkı diyet yapmak spor yapmak istemeyen versin bir an önce kilosunun geçsin sarı takıma ya herro ya merro😂😂😂

Leslie en güzeli bende sevmem hoplamayi memelerim acıyo yazıktır onlarda😂
Birde ben 100 beden takıyorum oldugundan büyük. Adet gunume de 10 gun kaldı ya adet olacagım ondan acıyor yada gebelik oluşacak ondan acıyor bilmiyorum açıkcası

Beni tanima şerefine nail olmamış olanlara kendimi tanitayim 😂😂😂

Adim Zühal
Yaklaşık 6 senedir kk da takimlardayim
Defalarca yüksek kilolar verip, akillanmayip geri aldim 😐

2 oglum 1 kizim ve 2 torunum var 😁
Almanyada yaşıyorum
Şu anda yaşlı refakatciliği yapiyorum
İş saatleri biraz değişik, karışık :))

En son ramazanda 95 kiloyla izine ayrilmistim. 10 kilodan fazla geri aldim 🙈
Boyum 170

Yaklaşık 1 sene önce miniskus ameliyati olmustum, ama diz kapagim cok deforme olmuş, o yüzden hala iyilesmedi, dizlikle dolasiyorum
Sürekli agri var ama zorlayinca hiç yuruyemiyorum 😐
Dr mutlaka kilo vermeniz lazim demişti

Artik büyük sözler verip, insallah masallah demek istemiyorum :)) ne kadar verebilirsem benim icin kar gözüyle bakiyorum :)

Sevgiler saygilar efenim 😘😘😘

İnşallah gebeliktir diyelim mi😊
İnşallah öyledir canım agustos ayında femara adlı bi ilaca başlamıştım ona başladıgım dan beri hep gogus hassasiyet başlamıştı ama adet oldum maalesef
bu ay da klomen kullandım daha bugun başladı gogus hassasiyeti

Beni tanima şerefine nail olmamış olanlara kendimi tanitayim 😂😂😂

Adim Zühal
Yaklaşık 6 senedir kk da takimlardayim
Defalarca yüksek kilolar verip, akillanmayip geri aldim 😐

2 oglum 1 kizim ve 2 torunum var 😁
Almanyada yaşıyorum
Şu anda yaşlı refakatciliği yapiyorum
İş saatleri biraz değişik, karışık :))

En son ramazanda 95 kiloyla izine ayrilmistim. 10 kilodan fazla geri aldim 🙈
Boyum 170

Yaklaşık 1 sene önce miniskus ameliyati olmustum, ama diz kapagim cok deforme olmuş, o yüzden hala iyilesmedi, dizlikle dolasiyorum
Sürekli agri var ama zorlayinca hiç yuruyemiyorum 😐
Dr mutlaka kilo vermeniz lazim demişti

Artik büyük sözler verip, insallah masallah demek istemiyorum :)) ne kadar verebilirsem benim icin kar gözüyle bakiyorum :)

Sevgiler saygilar efenim 😘😘😘
Nick degismis🥰

Sağol tatlim 💓şükür sorunsuz atlattik 😁

😍😍😍

Bitti cnm 😁coookkk yoruldum, pazar günü evde iğne atsan görünmez sekilde doluydu ev +bahçe :))
Dünde yemekler daha var diye gorumcemleri cagirmistim

Yine yapmişin yapicagini dilegim bidenem 😍😍😍😍😍😍coookkkkk hosbuldummmm 🤩🤩🤩🤩

Yan tarafa gittiydim cnm :))

Cok teşekkür ederim canlar 😍😍😍😍
Ooo mefkûre olmuş. ♥️ Hoşgeldin. 😘💋

Demi ya🤔 hele orda askrhpozitif askrhpozitif Merve varya ondaki göz kimsede yok bı nazar değdirsin odemden pstlarsin Allah muhafaza 😟😟
Perşembe bı kurşun dokturelim bız en iyisi North River North River anlar o islerden😏😏
kursun-dokturmenin-vucuda-agir-dna-bozuklugu-hasar-verdigi-ortaya-cikti-705x290.webp

Back
X