- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Yok öyle sıramı savdım herkes kaptanlık yapınca masterfit bitecek mi yooo o zaman tekrar tekrar kaptan olmaya hazır olBen sıramı mavi kaptanlıkla savdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok öyle sıramı savdım herkes kaptanlık yapınca masterfit bitecek mi yooo o zaman tekrar tekrar kaptan olmaya hazır olBen sıramı mavi kaptanlıkla savdim
Bu haftalık böyle ama hayatta recele ekmek banmadan nekadar daha gider bilememBeni yemedigin icin tabiki![]()
Maşallah kız nazar degdirecekler deme herşeyiniKolay gelsin canım bende umuttan görüp tarhana çorbası yapıyım dedim ev halkınahem onu karistiriyorum hem mesaj yazmaya hemde adım atmaya çalışıyorum
![]()
Leslie yapcam canım hoplamalı zıplamalı birşeyler suan yapamam gögüsüm aşırı şiş ve cok acıyor dokunamuyorum bileKuzum üzdün kendini iyice , üzülme artık sen oranlara göre konuştun açıkladın da arkadaşlarda anlamışlardır.
Evde de yapabilirsin Eva fitness yap yerinde say . Oyna atla zjpla vs
Tamam kaptanım![]()
Kabak detoxuna baslıyorum yarın 1.5 saat de Leslie felan yapmayı planlıyorumBugünu yarın telafj etmeye çalış cnm hiç kaçamak yapma![]()
He vallaYok öyle sıramı savdım herkes kaptanlık yapınca masterfit bitecek mi yooo o zaman tekrar tekrar kaptan olmaya hazır ol![]()
Leslie en güzeli bende sevmem hoplamayi memelerim acıyo yazıktır onlardaLeslie yapcam canım hoplamalı zıplamalı birşeyler suan yapamam gögüsüm aşırı şiş ve cok acıyor dokunamuyorum bile
Birde ben 100 beden takıyorum oldugundan büyük. Adet gunume de 10 gun kaldı ya adet olacagım ondan acıyor yada gebelik oluşacak ondan acıyor bilmiyorum açıkcasıLeslie en güzeli bende sevmem hoplamayi memelerim acıyo yazıktır onlarda![]()
İnşallah gebeliktir diyelim miBirde ben 100 beden takıyorum oldugundan büyük. Adet gunume de 10 gun kaldı ya adet olacagım ondan acıyor yada gebelik oluşacak ondan acıyor bilmiyorum açıkcası
Senin oran 1,46 bu arada. Muhteşemsin.Anladım canım sıkma canını mışıl mışıl uyu![]()
İnşallah öyledir canım agustos ayında femara adlı bi ilaca başlamıştım ona başladıgım dan beri hep gogus hassasiyet başlamıştı ama adet oldum maalesefİnşallah gebeliktir diyelim mi![]()
Nick degismisBeni tanima şerefine nail olmamış olanlara kendimi tanitayim
Adim Zühal
Yaklaşık 6 senedir kk da takimlardayim
Defalarca yüksek kilolar verip, akillanmayip geri aldim
2 oglum 1 kizim ve 2 torunum var
Almanyada yaşıyorum
Şu anda yaşlı refakatciliği yapiyorum
İş saatleri biraz değişik, karışık :))
En son ramazanda 95 kiloyla izine ayrilmistim. 10 kilodan fazla geri aldim
Boyum 170
Yaklaşık 1 sene önce miniskus ameliyati olmustum, ama diz kapagim cok deforme olmuş, o yüzden hala iyilesmedi, dizlikle dolasiyorum
Sürekli agri var ama zorlayinca hiç yuruyemiyorum
Dr mutlaka kilo vermeniz lazim demişti
Artik büyük sözler verip, insallah masallah demek istemiyorum :)) ne kadar verebilirsem benim icin kar gözüyle bakiyorum :)
Sevgiler saygilar efenim![]()
Ooo mefkûre olmuş.Sağol tatlimşükür sorunsuz atlattik
Bitti cnmcoookkk yoruldum, pazar günü evde iğne atsan görünmez sekilde doluydu ev +bahçe :))
Dünde yemekler daha var diye gorumcemleri cagirmistim
Yine yapmişin yapicagini dilegim bidenemcoookkkkk hosbuldummmm
Yan tarafa gittiydim cnm :))
Cok teşekkür ederim canlar![]()
Ben de geçtim.Aferin benim canım arkadaşımakeyfim yerine geldi
![]()
Demi yaMaşallah kız nazar degdirecekler deme herşeyini![]()
Mavi takıma geçince bir hırs geldi sanki.28 eylül salı menüsü
11:30
1 armut
1 büyük kupa süte 1 fişek tahıllı kahve
18:10
1 kase mercimek çorbası( yağsız unsuz patatessiz)
1 tatlı tabağında yaprak sarma
2 dilim karpuz
2 çatal salata
su 1.5 lt
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia
Fitt_anne
Demi yahele orda
askrhpozitif Merve varya ondaki göz kimsede yok bı nazar değdirsin odemden pstlarsin Allah muhafaza
Perşembe bı kurşun dokturelim bız en iyisiNorth River anlar o islerden
![]()
Sarma yemis sarmaMavi takıma geçince bir hırs geldi sanki.![]()
Belki eski günlerime dönerim didimNick degismis![]()
Sagolasin tatlimOoo mefkûre olmuş.Hoşgeldin.
![]()