Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kizlar nasilsiniz 😍❣️
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum 😔 covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum ❣️❣️💐💐
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz

Günaydın kaptanım 💙😘
Eki Görüntüle 2923909 beni bu saatte sıcacık yatağımdan kaldırıp buz gibi havada yürümeme sebep tek şey mavilerin kazanmasını çok ama çok istemem biliyorum sizde istiyorsunuz Oyuzden birazdan daha çaba biraz daha kabak💙💙😂😂
North River North River
@Noisy Girl
@fantastikaaa
@Umutumut82
@ekim2009
@Aijoo
bluegreeneyes bluegreeneyes
Eki Görüntüle 2923909
Günaydın canım 💙💚 ben de sabah kalkıp yürüyecektim sözde uyuyakalmışım neyse gün içinde çocuğu uyuyunca yürürüm
Günaydın kızlar :KK200:
Günaydın canim 💙
Simit yemeswydin iyiydi sabah😬 yumurta peynir yeme imkanin yokmuydu cnm
Bugün 15 ooo adım atarsın dünü telafi etmiş oluruz 😁🤗😘
Hastaneden kanları verip çıkınca ilk bulduğumuz yerde yedik canm bu gün yürüyebilirsem telafi ederim diye düşünüyorum ödem atıcı suları da içiyorum inşallah cumaya güze sonuçla gelecem
Günaydın kızlar :KK36::KK36:
Günaydınlar kaptanım 💚😘
Günaydın canm 💙💚💙💚🌍😘
Günaydın güzel fit kadınlar güzel bir gün olsun :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın 💕
Günaydın kizlar nasilsiniz 😍❣️
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordum 😔 covit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum ❣️❣️💐💐
Geçmiş olsun canım cvit dvit gibi vitamin takviteleri al bir de kan sulandırıcı kullanın eğer kullanmanıza sıkıntı oluşturacak bir durumunuz yoksa 🙂 çocuklara da doğal meyve suyu felan vererek sıvı alımını artırabilirsiniz. İştahsızlık tat koku kaybı olunca bişey yemek istemeywbilirsin yemek yemesende ama suyu ihmal etme
Günaydın 💚💙
💚💙Günaydın
Gün gelir oda olur canım . Zaten sen korumaya geçeceksin o kadar da yorma kendini. Olduğu kadar .💕

50 000 diyelim biz ona da bazılarının gözleri dışarı fırlasın. O kadar hafife almasınlar seni 💕

Afiyet olsun canım . Valla ben ev hanımıyım (hiç Hoşlanmıyorum ya ev hanımıyım demeyi neyse) gün bana da yetmiyor. Senlik durum yok yani.

Çok mu dizi izliyorsun ne , benim fırsatım olmuyor dizi izlemeye, bir ara kocamla film izlerdik bu sıralar o da yok ya . 😬

Kolay gelsin canım . Burda neredeyse kar yağacak, oralarda iş bitmedi. Ne zaman biter sizin işler. Bu arada Allah kolaylık versin eline koluna vücuduna sıhhat versin de kolay gelsin hepsi bitsin bir an önce .....

Maraton koşu yeri gibi ben olsam deli dana gibi koşardım oralarda süper yaaaa.

Allah razı olsun. 💕

Geçmiş olsun canım . Hastalıkta yarış olmaz , önce sağlık . Kendinize iyi bakın bol bol dinlen canım. Yememezlikte yapma. Benim üstteki akrabamda korona olmuş bu sabah öğrendim beni de aldı bir sıkıntı bakalım hayırlısı inşaallah bize bulaşmamıştır. Sonuçta sabah akşam beraber sayılırız.
Ev hanımlığı gerçekten dha zor biz işe giderken evdeki işlerin üzerine kapıyı çekip gidiyoruz ama evde olunca herşey göze batıyor bir de çalışanlar tarafından çok kıymet bilinmiyor evde işte ev işinden yorulunmaz diye düşünülüyor fakat gerçekten ben evde daha çok yoruluyorum işte ne kadar kötü geçerse geçsin nöbetler ev kadar yormuyor... Allah yardımcın olsun.. En zor meslek desek yeridir nankör meslek ev hanımlığı. O yüzden ev hanımlarına saygım sonsuz 💕😘

Back
X