- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin ablacim ❤Gunaydinnnnn millettt![]()
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsinizGünaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordumcovit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum![]()
Günaydın kaptanımGunaydin![]()
Günaydın canımEki Görüntüle 2923909 beni bu saatte sıcacık yatağımdan kaldırıp buz gibi havada yürümeme sebep tek şey mavilerin kazanmasını çok ama çok istemem biliyorum sizde istiyorsunuz Oyuzden birazdan daha çaba biraz daha kabak
North River
@Noisy Girl
@fantastikaaa
@Umutumut82
@ekim2009
@Aijoo
bluegreeneyes
Eki Görüntüle 2923909
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Hastaneden kanları verip çıkınca ilk bulduğumuz yerde yedik canm bu gün yürüyebilirsem telafi ederim diye düşünüyorum ödem atıcı suları da içiyorum inşallah cumaya güze sonuçla gelecemSimit yemeswydin iyiydi sabahyumurta peynir yeme imkanin yokmuydu cnm
Bugün 15 ooo adım atarsın dünü telafi etmiş oluruz![]()
Günaydınlar kaptanımGünaydın kızlar![]()
Günaydın canmGünaydın.![]()
GünaydınGünaydın güzel fit kadınlar güzel bir gün olsun![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsun canım cvit dvit gibi vitamin takviteleri al bir de kan sulandırıcı kullanın eğer kullanmanıza sıkıntı oluşturacak bir durumunuz yoksaGünaydın kizlar nasilsiniz
Benim gazim çabuk söndü halbuki ne guzel gidiyordumcovit olmuşuz kizimin okulundan geldi sanirim .
kirmizi takimim size guveniyorum bensizde birincilik getireceginize inaniyorum![]()
GünaydınGünaydıınnn
![]()
Gunaydin kizlar![]()
Ev hanımlığı gerçekten dha zor biz işe giderken evdeki işlerin üzerine kapıyı çekip gidiyoruz ama evde olunca herşey göze batıyor bir de çalışanlar tarafından çok kıymet bilinmiyor evde işte ev işinden yorulunmaz diye düşünülüyor fakat gerçekten ben evde daha çok yoruluyorum işte ne kadar kötü geçerse geçsin nöbetler ev kadar yormuyor... Allah yardımcın olsun.. En zor meslek desek yeridir nankör meslek ev hanımlığı. O yüzden ev hanımlarına saygım sonsuzGün gelir oda olur canım . Zaten sen korumaya geçeceksin o kadar da yorma kendini. Olduğu kadar .
50 000 diyelim biz ona da bazılarının gözleri dışarı fırlasın. O kadar hafife almasınlar seni
Afiyet olsun canım . Valla ben ev hanımıyım (hiç Hoşlanmıyorum ya ev hanımıyım demeyi neyse) gün bana da yetmiyor. Senlik durum yok yani.
Çok mu dizi izliyorsun ne , benim fırsatım olmuyor dizi izlemeye, bir ara kocamla film izlerdik bu sıralar o da yok ya .
Kolay gelsin canım . Burda neredeyse kar yağacak, oralarda iş bitmedi. Ne zaman biter sizin işler. Bu arada Allah kolaylık versin eline koluna vücuduna sıhhat versin de kolay gelsin hepsi bitsin bir an önce .....
Maraton koşu yeri gibi ben olsam deli dana gibi koşardım oralarda süper yaaaa.
Allah razı olsun.
Geçmiş olsun canım . Hastalıkta yarış olmaz , önce sağlık . Kendinize iyi bakın bol bol dinlen canım. Yememezlikte yapma. Benim üstteki akrabamda korona olmuş bu sabah öğrendim beni de aldı bir sıkıntı bakalım hayırlısı inşaallah bize bulaşmamıştır. Sonuçta sabah akşam beraber sayılırız.
Günaydın.![]()
Gunaydin canim ❤
Sen masallah hep geç yatip erken kalkiyorsun heralde cnmGünaydın canım.![]()
Günaydın kızlar![]()
Günaydın guzelliklerGunaydinnnnn millettt![]()
Elifcim ben bugün 107,5 la başlangıç yapiyorumGunaydin ablacim ❤
Kilo alirsa dahil etmeyelim saglik sonucta
Oo abla sahalara donmussunSen masallah hep geç yatip erken kalkiyorsun heralde cnm
Dönmeye çalışıyorum :))) siz masallah bitiresi oldunuz, darisi bana artikOo abla sahalara donmussun
Evet kaptanım 58 57 olsam iyi bacaklarından alıyorum kiloyuSenin boyunda uzun diye hatirliyorum canim ben bile 55 kiloda 34 giyiyorum muhtemel sende 4-5 kilo versen 36 hatta 34 beden bile giyebilirsin
4700deyim şu anOooooo muhteşem.![]()