• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eki Görüntüle 2924136 Eki Görüntüle 2924137

Canım bunlar benim dünki adımlarım biri aksama kadar olani digeride gece olani. 25 +21 dakika tempolu yürüdüm. İlk adimsayarda hata vardi saymiyordu ancak bu kadar oldu Fitt_anne Fitt_anne
Bende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.
Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?
Canimsin😍😍zaten 2 haftaya sizin ordayım(sarı tskimda)gönül rahatlığıyla yollayabilirsin aşkı:KK66:
70 le mi korumaya geçeceksin

Fatmaya sordum. Ben Eva yaptım canım.
Heee ben gene kıçımla anladim desene🥲
Bende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.

Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?

Canim incir bitmeden işe gidemiyorum bakcam gidip gorcem okulu bakalim

69la gecicem söylemesj ayıp boyum uzunda benim🙄🤣

Back
X