Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eki Görüntüle 2924136 Eki Görüntüle 2924137

Canım bunlar benim dünki adımlarım biri aksama kadar olani digeride gece olani. 25 +21 dakika tempolu yürüdüm. İlk adimsayarda hata vardi saymiyordu ancak bu kadar oldu Fitt_anne Fitt_anne
Bende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.
Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?
Canimsin😍😍zaten 2 haftaya sizin ordayım(sarı tskimda)gönül rahatlığıyla yollayabilirsin aşkı:KK66:
70 le mi korumaya geçeceksin

Fatmaya sordum. Ben Eva yaptım canım.
Heee ben gene kıçımla anladim desene🥲
Bende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.

Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?

Canim incir bitmeden işe gidemiyorum bakcam gidip gorcem okulu bakalim

69la gecicem söylemesj ayıp boyum uzunda benim🙄🤣

Back
X