- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Takımın spor ordinaryüsü olarak sen varken başımızda spor yspilmamasi büyük hata olurdubizi bu konuda en çok motive eden sen olmussundur şimdiye kadar canım başkanım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takımın spor ordinaryüsü olarak sen varken başımızda spor yspilmamasi büyük hata olurdubizi bu konuda en çok motive eden sen olmussundur şimdiye kadar canım başkanım
![]()
Eki Görüntüle 2924136 Eki Görüntüle 2924137
Canım bunlar benim dünki adımlarım biri aksama kadar olani digeride gece olani. 25 +21 dakika tempolu yürüdüm. İlk adimsayarda hata vardi saymiyordu ancak bu kadar olduFitt_anne
Evet canım yaptımLeslie yaptin mı? Şimdilik adımlarım.![]()
Fatmaya sordum. Ben Eva yaptım canım.Sen leslie yapiyomuydun![]()
Teşekkürler canım.Cordelia Etiket yokmus gozden kacmasin dedim :)
CanimsinHeheee sanada yollarim![]()
Oluyor bazen jeton düşmüyorAslinda i kullandın diye sikinti yazdim şaka babında![]()
![]()
Bende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.Eki Görüntüle 2924136 Eki Görüntüle 2924137
Canım bunlar benim dünki adımlarım biri aksama kadar olani digeride gece olani. 25 +21 dakika tempolu yürüdüm. İlk adimsayarda hata vardi saymiyordu ancak bu kadar olduFitt_anne
Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?Ellerimin hâliEki Görüntüle 2924145
70 le mi korumaya geçeceksinCanimsinzaten 2 haftaya sizin ordayım(sarı tskimda)gönül rahatlığıyla yollayabilirsin aşkı
![]()
Afiyet olsun canım yemek yesene niye aç kalıyorsunŞuan istahimi dizginlemek için 2 salatalık 5,1o çeri domates yedim![]()
Heee ben gene kıçımla anladim deseneFatmaya sordum. Ben Eva yaptım canım.
Canim incir bitmeden işe gidemiyorum bakcam gidip gorcem okulu bakalimBende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.
Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?
70 le mi korumaya geçeceksin
10bin olduAğa'nın eli tutulmaz![]()
Cuma günü kupa kaldirma töreninde 38 beden abiyemin içine sigmsm lazım cnmAfiyet olsun canım yemek yesene niye aç kalıyorsun![]()
Bende çok açim. Kabağı da pisirmemistimŞuan istahimi dizginlemek için 2 salatalık 5,1o çeri domates yedim![]()
69la gecicem söylemesj ayıp boyum uzunda benimBende bunu kullanıyorum . Belimde yada cebimde taşıyorum . Belde zor oluyor telefon ama mecbur.
Eldivenden de böyle geçti ise düşünemiyorum eldivensiz nasıl olurdu. Kolay gelsin canım. Rabbim bereketinizi artırsın. Sizin iş teklifleri ne oldu ?
70 le mi korumaya geçeceksin
Geceye kadar ne tamamlarsam. Simdi teli şarja takcamAyaklarına emeğine sağlık mavişimmmm![]()
Yapin kocaman kase salata ustune peynir,tavuk,balik, oh misBende çok açim. Kabağı da pisirmemistim