- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Ben istiyom.Herkes aç geziyor deli gibi uğraşıyor ama kimse de kaptanlık istemiyor anlamadım ben bu işi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben istiyom.Herkes aç geziyor deli gibi uğraşıyor ama kimse de kaptanlık istemiyor anlamadım ben bu işi![]()
Kazanan kaptan olmak zorunda değil. İstediği kişiye devredebilir.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yan cebime koy diyorlar
![]()
Geçmiş olsun canım nasıl oldu kızınAzcik daha yuruyeyim derken once bir pat sesi sonra ciglik buyuk kiz parmagini dolaba sıkıştırmışbabaları gelsin öyle devam edicem..
Kazanan kaptan olmak zorunda değil. İstediği kişiye devredebilir.Aha bi kural daha uydurdum.
Vekil kaptanlık kuralı.
Kurala isim de buldum. Oldum ben artık.
![]()
Teşekkür ederim sardık şimdilik sorunyok gibiGeçmiş olsun canım nasıl oldu kızın![]()
29 Eylül spor,
30 dk Leslie boosted 240p
15 dk pilates 120p
120 jj 120p
100 mekik 100p
100 dmbl kol hareketi100×2 200p
100 bacak hareketi 100×2 200p
50 köprü 50p
50 squat 50p
20 şınav 20p
10000 adım 1000p
Toplam 2100pCordelia
Eki Görüntüle 2924444
Hayırlı geceler canım süpersin maşaallahArtık yatabilirim iyi geceler kuzular![]()
Kırmızı takımin haşin kızıBeni biliyorsun ben çok yiyerek zayıflıyorum. İyi ki kırmızı takımim.
Gerçi ben de en az yediğim haftalardan birini yaşıyorum.Fitt_anne iyi gaz veriyon canım.
![]()
İyi geceler kaptan spor yarısi bittibilgin olsun. Yarın yok.İyi geceler![]()
İyim canım bende ehliyet almak istiyorum bugün biraz eşimle araba surdum de çok sinirli ya beni çok gerdi biraz panik oldumİyi canım senden ne haber ?
Tebrik ederim cuma günü ödül seni bekliyor
İyim canım sağol napalim bugün kış için bı iki biseyler aldım onalri yapıp attık buzluğaCanım iyiyiz sen nasılsın keyfin yerinde mi?
Yok ablam hep dayanamam diyete başladığım bu yana arada böyle yaparım hep yapsam şimdiye tığ olmuştumBen aralıklı orucla beslenmeyi benimsedigim için kahvaltı yapmanın şart olmadığı düşüncesindeyim ama kendim yapamam çok severim biyerden sonrada açlığa gelemem ..senin maşallahin var kaç saat aç kaliyosun ..hep mi bu şekilde besleniyorsun.
Menünde gayet iyi protein sebze de var meyveden de karbonhidratida almışsın daha ne olsun![]()
Afiyetle yersiniz inşallah.İyim canım sağol napalim bugün kış için bı iki biseyler aldım onalri yapıp attık buzluğa
Kardesim de 2 kutu pizza getirmiş o bana ben ona baka kaldık göz göze geldik elveda diyip dolaba koydumBu gece bir sinav vermişimeşim tatli almis gelmis oturdular 1 saat yediler. Dolapta bekleyen kekleride verdim. Cuma gününü iple cekcem
![]()
Amin canım insalalh ya benim adım sayar bzoukdu telefona yüklesem sürekli tel.ustumde olmuyo napicamAfiyetle yersiniz inşallah.![]()