Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm😭
Canım benim çok geçmiş olsun senin kaygılarini çok iyi anlıyorum ve inan bana çoğu anne çocuğuna yetemedigini düşünmekten kendini alamıyor ☹️helede hasta olduğunda zaten çevredr nasıl hasta ettiniz çocuğu cümlesi birinden gelir kimse demesede biz kendimizi deriz😔
3 çocuğum var çalışmıyorum genel de tüm gün evdeyim ama hepsi için ayrı ayrı yeterli vakit geciremiyorum yetemiyorum diye ara ara vicdanım sizlar☹️
Kesinlikle suçlu hissetme üzülme eminim çok iyi bir annesin ve yavrununun hasta olmasının senin calismanls alakası yok 😘

Kazanan kaptan olmak zorunda değil. İstediği kişiye devredebilir.🙈 Aha bi kural daha uydurdum. 🏄🩳 Vekil kaptanlık kuralı. 🤭 Kurala isim de buldum. Oldum ben artık. 😂😂😂
Bence istediği değil isteyene devretsin .İsteyen kişi bu motivasyonu kendinde hissediyor demekki buda keyifli hırslı bir yarış olmasını sağlar 😊

Canım benim çok geçmiş olsun senin kaygılarini çok iyi anlıyorum ve inan bana çoğu anne çocuğuna yetemedigini düşünmekten kendini alamıyor ☹️helede hasta olduğunda zaten çevredr nasıl hasta ettiniz çocuğu cümlesi birinden gelir kimse demesede biz kendimizi deriz😔
3 çocuğum var çalışmıyorum genel de tüm gün evdeyim ama hepsi için ayrı ayrı yeterli vakit geciremiyorum yetemiyorum diye ara ara vicdanım sizlar☹️
Kesinlikle suçlu hissetme üzülme eminim çok iyi bir annesin ve yavrununun hasta olmasının senin calismanls alakası yok 😘
Cok tsk ederim cnm. Hassaslastim biraz bugün. Dün ben isteyken annem kardesime götürmüs benim ufakligi beraber kahvalti yapalim diye. Sonra da orda uyuyakalmis. Uyaninca kardesim onu da alip bize gelecekti. Cocuk orda uyaninca aglama öksürme krizine girmis. Kardesim beni aradi ne yapayim diye biraz balkona cikar temiz hava alsin dedim. Sonra aradim aradim acmadi. Bisey oldu da acamiyor diye korkudan benim kendimi disari atip kardesime bir gidisim vardi. Kesin yolda görenler beni deli sanmistir. Üstumde pijamam ayagimda terlikler nefes nefese zor gittim cocugumun yanina. O olay beni etkiledi sanirim. Ondan bu kdr kötü hissediyorm bugün kendimi.

Cok tsk ederim cnm. Hassaslastim biraz bugün. Dün ben isteyken annem kardesime götürmüs benim ufakligi beraber kahvalti yapalim diye. Sonra da orda uyuyakalmis. Uyaninca kardesim onu da alip bize gelecekti. Cocuk orda uyaninca aglama öksürme krizine girmis. Kardesim beni aradi ne yapayim diye biraz balkona cikar temiz hava alsin dedim. Sonra aradim aradim acmadi. Bisey oldu da acamiyor diye korkudan benim kendimi disari atip kardesime bir gidisim vardi. Kesin yolda görenler beni deli sanmistir. Üstumde pijamam ayagimda terlikler nefes nefese zor gittim cocugumun yanina. O olay beni etkiledi sanirim. Ondan bu kdr kötü hissediyorm bugün kendimi.
Aksilikler üst üste gelmiş 😔Niye acamamis kardeşin napmislar

Kimler kaptan olacak merakla bekliyorum da pazartesiye kadar da ac kalacaklar 😅😅
Ne yapsak yarisi bitirsek mi 😅😅
Cuma yediğimin acısını pazartesi nehiri kaybederek ödedim akıllı olsun kızlar heran kaptan olabiliriz düşüncesi ile cums yemesinler😬

Kahvaltı 11.3o
2 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
5 zeytin
1dilim beyaz peynir

Ara 2 salatalık 5,10 çeri domates
Kahve

Akşam 2o.3o
15 ızgara hamsi salata

3lt su 1 bardak yeşil çay 1 bardak kiraz sapı çayı Zipzip- Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa

7 30
3 dilim ekmek 1 kaşar peynir domates salatalık marul yeşil soğan çay .
12 00
1 koca tabak brokoli içine 5 ceviz yoğurt karışımı
17 30
5 köfte bol salata 3 bardak ayran
3lt su
1 yeşil çay 1 cappucino
@Filiz16 Zipzip- Zipzip- @zeyneppk

29 Eylül menü ve spor

Sabah 09.30
2 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 yeşil elma

Öfke 14 30

Yoğurtlu kabak

Ara 1 porsiyon kavun

Akşam 20.00

Kabağı bekleyemedim .
2 domates,2 kk peynir 8 zeytin

Ara 22.00 2 havuç

Sütlü kahve yeşil çay bol su 2 kare çikolata

Spor 21.043 adım 2104 puan
Zipzip- Zipzip- @Filiz16 @zeyneppk
Afiyet olsun kızlar

Hayırlı geceler canım süpersin maşaallah 😍
💋💋💋💋
Günaydın canım masterfit kızları 😍😍 Büyük güne son 1 bugün ne yapılırsa yapılıp yarın ya zafer ya hüsranla sonuçlandı ak😏☹️😁

Günaydın 💙♥️ Perşembe gelmiş. Büyük güne son 24 saat. Yarın ne yiyeceğimi şaşırırim kesin . Bugun çok aç kalmayin lütfen. ♥️ Sağlıklı beslenin.♥️💙

Mavi yavru kurtlarim toplanın yamacıma son gün plsnimizi aciklatiyorum💙💙💙

Son 1 günümüz kaldı disimiz sikacagimiz sabırla azimle heycanla yarına hazirlanacagimiz 🤩🤩 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik mavislerim çok güzel bir hafta geçirdik 😊çok ama çok teşekkür ederim değer verip elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için 😘😘😘

Bugün ilk iş tartiliyor tartı ne diyor tabi burda rakibin karşında sakin aciklsmayin nazar değer 😁😁
Şayet tartimizdaki rakamdan tatmin olmadiysak özellikle ödem çayı yapalım ben Dukan birasindan çok memnunum tavsiye ederim.. 2,5 lt su içelim ve bugün son kez sıfır karbonhidratli bir gün geçirelim.
Akşamda sıvı alımıni mümkünse bı saatten sonra bırakalım ki yarın tartıya yansımasın😬

Benim tek endişem bu hafta bu kadar sıktigimiz için haftaya patlama diyeti delme gibi sıkıntılar yaşamak 😬valla @Filiz16 başkan bizi tefe koyar🤣
Unutmayın cuma diyeti sonlandirmiyoruz sadeca düzenli yemeye gecis yapicaz haftaya da sevdiğimiz bir arkadaşımızin kaptanlığı eşliğinde yarisicaz ona büyük haksızlık yapmış oluruz hem ben çok üzülürüm öyle bı durumda☹️

Benim gönlümde gösterdiğiniz emekle zaten kazandınız mavi kizlarim hepinizi çok seviyorum 💙💙💙💙😍😍
North River North River
@Aijoo
fantastikaaa fantastikaaa
@Noisy Girl
@bluegreeneyes
@ekim2009
@Umutumut82
@Ytmz
Hepiniz aç kaldınız haftaya gelsin karbon ve artılar 😂
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkadaşlarım
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Sağlıkla, huzurla, keyifle güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Hepinizi öperim.
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Günaydın kizlar:KK36::KK36:

Günaydın herkese

@Mellemmaltid günaydın canım hoşgeldin. ♥️

Günaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm😭
Canım seninle ilgisi yok benimkilerin gözüne bakıyorum yine de hasta oluyorlar senin hormonlarin tavan yapmış bu ara geçmiş olsun çocuk bu hasta olacak önemli olan hastayken de dikkat etmek hemencecik geçer gider.
Herkese günaydın :KK68:
Senin tavsiyen üzerine tartıldım :eek:
Ben şok :KK68: Yarın böyle giderse iyi yüzde ile geleceğim :KK71: Fitt_anne Fitt_anne

Günaydın güzeller 💋

Back
X