Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlarcımmmm bugünki menü

Sabah 3 yesil biber ,1 domates ,1 yumurta ,1 diş sarımsak ve 1 çay kaşiğı yağla menemem +1.5 dilim ekmek+ 1 parça peynir+ çay

Ara 3 ceviz ve ayran

Öğle 1 tabak nohut 1 ufak tas yoğurt 1 kaşık pilav

Ara kafeinsiz türk kahvesi 1 mandalina

Akşam 1 tabak nohut salata 2 salatalik turşusu 1 dilim ekmek

2litre su Zipzip- Zipzip- Fitt_anne Fitt_anne E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Umutcugum kaptanligim bitmeden bi kabak ye yoksa gözüm açık gidecek🙄

Cnm bugun kesinlikle nohut yeme lütfen yarın tartıda şişlik gaz kaynaklı artı çıkarsın üzülürüm😔

Bir şunu diyen bir yazı 'Günaydın Hiçbir şeyin önemi yok şu hayatta; Sağlık olsun, Bir de gönül dolusu huzur, Gerisi yalan dünya..' görseli olabilir

Cok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitif 😔 ailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Gecmis olsun cnm. Elinizde olan bir durum degil sonucta. Moralinizi yüksek tutun. Aşılılarsa zaten hafif atlatacaklardir mrk etme. Yorucu bir sürec oluyor ama gecip gidiyor. Kendinize iyi bakin, beslenmenize sivi aliminiza dikkat edin yeter.

Ben evdeyim ama 4 yildir hasta 🤦🏻‍♀️alistim bende artik. Kendini suclama. Evde kala kala cocuklarinda bagisikligi düştü elbet hasta olcaklar. Geçmiş olsun canim
Haklisin cnm. Hastaneye götürdüm. Soguk alginligi dedi. Ilaclar yazdi. Insallah toparlayacak cnm❤

zeyneppk zeyneppk gülüm geçmiş olsun annene de görümcene de , canını sıkma gözle görülen bir şey değil bilerek bulaştırmıyor insanlar birbirine bu kız kardeşimin 14. gün doldu bu defa da eşin de virüs çıktı çocuğun eklem romatizması da var baya ağrısı varmış
herkes için inşallah çok ağrısı olmadan geçer diye dua edicez
sen nasılsın bu gün

Geçmiş olsun canım. Kendini suçlama lütfen. Emin ol çocuğun için en iyisini yapıyorsundur. Çalışmak bizim için iyi bile oluyor. Şahsen evde olduğum dönemlerde işle güçle uğraşmaktan yine çocukla vakit geçiremiyorum. Ama çalışırken akşam eve gidince sadece mutfağı toplayıp yemek yapıyorum sonra çocuğumla hasret gideriyorum evde olduğum günlere göre daha kaliteli vakit geçirdiğimi düşünüyorum.
Evet cnm cok haklisin. Oglusumun hastaligi beni biraz hassaslastirmisti. Ama suan iyiyim. Gercekten de calisip gelince insan daha doya doya vakit geciriyor evlatlariyla. Evde oldugumda bu kdr vakit geciremiyoruz haklisin🥰

Dün ki menüm.
Sabah
Avuç içi kadar yumurtalı ekmek
1 kk Ezine peyniri
2 çubuk tel peynir
9 siyah zeytin
Domates
Sivri biber

15:00
1 avuç karışık kuruyemiş
1 kupa kahve

19:30
20-25 tane hamsi(küçük parmak kadardı boyları ve fırında yapıldı)

Bol salata

Su: 1,5 lt, 1 lt Dukan birasi,1 kupa detox çayı,1kupa slimplus çay

Eki Görüntüle 2924496

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 💕
Günaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm😭
Gecmis olsun canim 💕
29 Eylül Çarşamba menü
10.30
5 zeytin
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

14.30
3 geleta
4 incir
1 fincan kahve

18.00
6 kaşık semizotu yemeği
5 kaşık yoğurtlu brokoli
Mevsim salata

21 30
10 fındık
3 kuru kayısı

3 litre su 1 litresi ödem atıcı karışım
Leslie 2 mile

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
Fitt_anne Fitt_anne
Afiyet olsun canım 💕
Cok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitif 😔 ailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Gecmis olsun canim 💕
Burda🥲

Back
X