Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

@Brzhuzur esinle arac kullanmaya calismayacaksin demi arabayi gece kacirip bos yerde calissan daha iyi valla esle arabaya binilmrz ogretemezzz mumkun degil.Ne kavgalar ettik biz sonunda birgun yolda attim onu daha da almadim :KK70:
Zaten sonu hep öyle oluyor 🤣vur tekmeyi eşine ohh dünya varmis

Keşke 3er 5 gitse ne güzel olur gel kız ne olacak ekmekleri çok yedin ondan güzel eksi bekliyorum senden yarın 💋💋😂
Hadi bakalım bende çok ümitliyim ama bakalım inşaallah tartı şaşırtmaz beni 😔
Ekmeği bırakınca veremiyorum Ben ya 😏
Seni niye almazlari boyun kısa diyemi acaba yoksa beni alıyorlar 69da😁😁😁
Tüh ya 6 cm le kaçırmışım. Benim 65 le alacaklar 😎

Yokmu şöyle ye iç yat takimi burlarda kardeş 😬sen bizi oraya yönlersin olmamı 🙄😂
Öyle olsaydi ne işimiz vardı burada evde ye iç yat bak onu da yapamıyorum yiyorum spor yapıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yiyip içince 60 gidiyom :KK70: :KK70:

Bende üşüyorum ama havalardan herhalde canım . Valla bak dikkat etmedi bu hafta yenecek hırsından hasta olma inşaAllah 😔
Banada diyet yolunda ölmek yakışırdi zaten 😁 cenazeme eski diyet grupları ve diyet günlükleri gelsin 🙄hoca nasıl bilirdiniz diye sorduğunda azimli hırslı dersiniz mevludumde kabak yemeği dağıtin vasiyetimdir😜😜

Banada diyet yolunda ölmek yakışırdi zaten 😁 cenazeme eski diyet grupları ve diyet günlükleri gelsin 🙄hoca nasıl bilirdiniz diye sorduğunda azimli hırslı dersiniz mevludumde kabak yemeği dağıtin vasiyetimdir😜😜
Yogurtlumu dagitak yogurtsuz mu 😂🤣

Back
X