• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Artıları atip eksiye gecmissin tebrik ederim abla 😍

Cuma yarismalari bitti artik kendi icimizde yarışıyoruz 🥰

Guzel eksi tebrik ederim canim 😍

O gideli cok oldu canim takima gelmiyordu zaten

Guzel eksi tebrik ederim canim 🥰

😅😅😅

Guzel eksi tebrik ederim canim 😍
tesekkur ederim kaptanim 💗

spor ve diet yapanlarin belli periyotlarda ( bir hafta, 15 gun vs gibi.) istedigi her seyi yedigi (pizza, fast food, tatli vs) gün. (Kaynak: ekşisözlük :deli:)

Kahveni al yudumla biraz sakinleş bence :KK36:
Cheat day dediğinizi genelde body yapanlar yapıyor. Ağır spor yapıp kas yapmaya çalışanlar. Benim yeğenim de yapıyor. (Eşimin yeğeni)
Bize göre birşey değil o.

allah aşkına neler yaptın neler yedin anlat bi 🙄

masallah subhanallahhh 💯🎊🎉💖
Anlatmayim en iyisi 🤭🤭🤭 valla gözleme, kısır ,barbunya, yeşil,mercimek,balik salata da yedim arada ekmekte yedim öğlen ekmek yemedim akşamları ve sabahları yedim. Ama sporun 4. Günü bugün spor yaptım adim harici.

Cheat day dediğinizi genelde body yapanlar yapıyor. Ağır spor yapıp kas yapmaya çalışanlar. Benim yeğenim de yapıyor. (Eşimin yeğeni)
Bize göre birşey değil o.
Bana göre de değil zaten, ben Cheat day bahanesiyle karnımı doyururum ha bire oooh miis :deli: dış güçlerin oyunu bunlar , oyuna gelmeyelim :halay:

Anlatmayim en iyisi 🤭🤭🤭 valla gözleme, kısır ,barbunya, yeşil,mercimek,balik salata da yedim arada ekmekte yedim öğlen ekmek yemedim akşamları ve sabahları yedim. Ama sporun 4. Günü bugün spor yaptım adim harici.
🙄bisey sormadım varsay kuzum 🙃

Bunu buraya koymaya utanıyorum ama dursun bir kenarda. Bugunluk tarihsiz ve niksiz, sabah 8 de aklıma gelmedi😔

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Eklentiler

• IMG_20211001_074111.webp
    IMG_20211001_074111.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 32
Eksin güzel canım tebrikler
Kızlarcım nane limon esliğinde kilo bildirimimi yapıyım.

Geçen cuma 90
Bugün 89.20

Eki Görüntüle 2925111

Cordelia Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip- @Ayyulduz
Masallah canım süpersin
ah ahh beenim kendimi toparlayıp calismam lazim biraz
ama biraz kendime nasil gelirim dusuneyim cok sinirliyim canim birsey istemiyor kahve mi yopsam eve geldik oylece esarbimla oturuyorum ..
Kıyamam ya sinirlenme canım yanlışlık oldu demekki

Adim zeynep,34 yasindayim,ogretmenim, 14 aylik bir kizim var,dogumdan sonra bir duzen oturtturamadim,yillardir kilo problemim vardi ama maksimum 72 leri gormustim.Dogumdan sonra 84 lere kadar ciktim.Pandemiden dolayi da sanirim hareketsizlikte eklenince kilo veremedim.9. takimdaydim,takim kapanmis,burayi gorunce sistem cok hosuma gitti ve katilmak istedim.
Birazdan tartilip guncel kilomu atarim☺️
Aramıza hoşgeldin 🥰

Bunu buraya koymaya utanıyorum ama dursun bir kenarda. Bugunluk tarihsiz ve niksiz, sabah 8 de aklıma gelmedi😔

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
hadi tekrar başlangıcın hayırlı uğurlu olsun :KK50:
senin utanıyorum dediğin tartıya bazılarımız ahh keşkem benim olsa diyorrr (ben tabi ki) :-)

Back
X