• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendileri demez anca arkadan konuşurlar neyse bende günahlarını almka istemiyorum sabah öyle canım sıkkındi dökülsum.buraya normalde anlatmam kimseye biseyimi kusura bakmayın kızlar cumleten
Benim kv ve görümcelerimin arkamdan konuştuklarını ve kv nin bana gerizekalı dediğini kulaklarımla duyduktan sonra artık hiç bir şeye şaşırmıyorum 😐 bence boşver canını sıktığına bile degmez 😏

Hosgeldin canim aramiza kendini tanitirmisin ilk sayfayida okursan sevinirim🥰
Tabi ki adım şeyda 25 yaşındayım tüp bebek tedavim için kilo vermem gerekiyo 96 kilodan 94 e düştüm ama 85 e kadar düşmem gerekiyor bunun için de çok araştırdım sayfalar aklıma geldik katılmak istedim haftalık düzenli diyet listem var ama kilo veremiyorum malesef

Tabi ki adım şeyda 25 yaşındayım tüp bebek tedavim için kilo vermem gerekiyo 96 kilodan 94 e düştüm ama 85 e kadar düşmem gerekiyor bunun için de çok araştırdım sayfalar aklıma geldik katılmak istedim
Memnun oldum seyda hosgeldin aramiza hedefine ulasip bebegine kavusman dilegiyle🥰

Tabi ki adım şeyda 25 yaşındayım tüp bebek tedavim için kilo vermem gerekiyo 96 kilodan 94 e düştüm ama 85 e kadar düşmem gerekiyor bunun için de çok araştırdım sayfalar aklıma geldik katılmak istedim haftalık düzenli diyet listem var ama kilo veremiyorum malesef
Hosgeldin seydacim
Zühal bende

Listeni diyetisyenmi verdi

Amin inşallah çok teşekkür ederim konu nasıl ilerliyor bilgi alabilirmiyim acaba
Yarin sabah fotografli nick tarih yazili tarti fotonu atarsin,hergun menu ve spor aksam olunca paylasiyoruz, yarismalarimiz var onlara katilabilirsin motive edice olur senin icinde

Oley beeee💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿 tebrik ederim kaptancigim Gurbettt42 Gurbettt42 harika kaptanlık yaptın 💙💙💙💙💙 pazartesi Elhan ablayi almak çok iyi hamileydi helal sana👏👏👏👏
Teşekkürler canım benim 💕sizde muhteşem yarıştınız💙💙💕💕
Her şey için yaşattığın tüm heyecanlar adına çok teşekkür ederim bitanem 😍 Emeğine sağlık. :KK74:
Teşekkürler ablacım 😍sizlerde harikaydınız 💕💕💕
ben de aynıyım bir kere yalanı anlayayım soğuyorum o insandan güvenim gidiyor
Aynen ablacım 💕💕
Tebrikler canım 💕

Tebrikler canım 💕

Tebrikler canım 💕

Tebrikler canım 💕
Teşekkürler canım 💕💕

Abooo yanlis yeremi geldim kudurdunuzmu beyavvv browniler tatlılar havada uçusuyor. NERDE BU MİLLET NERDE BU KAPTANLAR 😂. Akşama bir islak kekmi patlatsam kocişimle askimiz depreşsin. (Islak keki görünce adam romantikleşiyor) 😂😂
😂😂😂
Kendileri demez anca arkadan konuşurlar neyse bende günahlarını almka istemiyorum sabah öyle canım sıkkındi dökülsum.buraya normalde anlatmam kimseye biseyimi kusura bakmayın kızlar cumleten
Ne kusuru canım biz bir aileyiz 🥰
Merhabalar bende katılabilir miyim aranıza acaba?
Hoşgeldin canım ☺️
Aksam 8 e insallah yetisebilirim 😐
Abla yetismelisin😬

Kaptan dediğin böyle olur. Muhteşemmm.

Neden artı geldin ki? Olsun vazgeçmek yasak.

Gayet güzel Tebrikler. Harikaa.

Olsun muhteşem. daha ne olsun.

Harikaaa.

:rolleyes: Muhteşem.

Günaydın tatlım.

Kilosunu korur 200 gram da verirmiiş. Maşallah canım.
Ben kilomu paylaşsam şok olursunuz. :KK43:
Sensin muhteşem 😍
Ellerine saglik cnm 😍😍😍

Emek verip tabanlari yaglayan herkesi tebrik ederim 🤩🤩🤩

Mavişler harikasinizzz 💃💃💃💃

Cok güzel eksi tebrikler r cnm 😍😍😍

Cok güzel eksi tebrikler cnm 😍😍😍

Cok guzel eksi tebrikler zeynepcim 😍😍😍takimlara girmicekmisin

Onceki kilon aklimda degil heralde eksiymişsin, tebrikler cnm 😍😍😍

Sana bunu soyleyen gerçekten cok cahilmiş cnm :))) daha yag nedir kas nedir bilmiyormuş 😂😂😂

Cok guzel eksi tebrikler cnm 😍😍😍

Harikasin elifcim 😍😍😍

Tuuu tuuu masallahhhhhh, muhtesemmmmm tatlicimmm 😍😍😍

Koruma icin fazla bi arti degil cnm 😁

Dikkat etmedinmi tatlim 🙄

Gayet güzel eksi niye begenmedinki cnm 😁

Pazartesi zaten güzel eksin vardi onu korumuş olmanda güzel cnm 😍😍😍

Cok güzel eksi tebrikler cnm 😍😍😍

Cok güzel başlangıç cnm devami gelsin insallah 😍😍😍
Çok sağol ablam😘
Ne dediler bunlar Allah ım yakamızdan düşmediler bir türlü

Ben bırakmıyorum. Bir kaç kere bırakmıştım. Kızı hep bırakır giderdi ben bırakayım dedim kızım küçüktü geldiğim de görümcemin oraya götürmüş kızımı . Görümcemin çocukları yatakta uyuyor benimki de 😭halının üzerinde alev ateş yanıyor. Kaynanada görümcenin bilgisayarında oyun oynuyordu. Nasıl söylendim kızdım kendimden soğudum . Bir daha da bırakmadım ona bırakmam . Geçmişim kötü seninki nasıl bilemem.
Allah ıslah etsin insan 7 kat yabancının çocuğu olsa kıyamaz yerde yatırmaya çok üzüldüm gerçekten sen de bu sebeple görmüşsün nasıl karakterleri olduğunu
Belki bende gaza gelir başlarım arkanızdan 😬
Bekliyorum🤩

hoş buldum kaptanim :KK200:
Hoşgeldiniz canlarım 🤩😍🤩😍

Yarin sabah fotografli nick tarih yazili tarti fotonu atarsin,hergun menu ve spor aksam olunca paylasiyoruz, yarismalarimiz var onlara katilabilirsin motive edice olur senin icinde
Evimde tartı yok ama her cuma 12:40 da diyetisyenimi gidiyorum hem listem değişiyor hemde tartılıyorum öyle kabul görürmüsünüz

Ay ben bunu alıntılamışdımmcevap yazmak için unutmuşum 😢

Aramıza hoşgeldinn ❤️

Tebrikler canım 💕

Tebrikler canım 💕

Tebrikler canım 💕

Tebrikler canım 💕

Tebrikler canım 💕. Paylaşırken geçen haftayıda yazarsan beni için iyi olur benim aklımda kalmıyor pek kim kaç kilo 🤭🤭🤭

Tebrikler canım 💕

Tebrikler canım 💕

Maşallah abla tebriklerr ❤️

Maşallah 😬

Evet . Bende pek uğrayamıyorum galiba sende 🤭

Bu ilk tartımı yoksa geçen hafta tartılmışmıydın. 🙄🧐
Cnm normalde paylasirdim da bi önceki haftami kilomu cok gec kaliyordum. Ise giderken cikmdan önce paylasip ciktim. Gecen haftaki kilomu ben bile tam hatirlayamadim. Gramlarimi unuttum

Back
X