• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanlik konusunda hic deneyimim olmamasina ragmen bu isi hakkiyla tamamlamak adina ben elimden gelen herseyi yapacagim. Sizlerden de ayni destegi bekliyorum canim arkadaslarim. 💙💙

Gerekli avantajlari yakalamak icin lütfen menü paylasimina ve en az 12bin adim atmaya özen gösterelim.

@Aijoo senin azminden hic süphem yok cnm. Bu hafta da ayni özveriyi gösterecegini biliyorum.

bluegreeneyes bluegreeneyes 1. Seviyeye baslamistin dimi kuzum. Ilk haftasinda cok iyi kilo vereceksin bence.

@Tostombalakanne sende seviyelere basliyordun diimi cnm. Sana da cok güveniyorum.

AseliccA AseliccA cabani gördüm cnm. Sende bu yolda cok isteklisin.

@Zeynebim2020 trambolinin üzerinden paylastigin menülerle takimi zirveye tasimamiza büyük destegin olacak.

@klbk33 Elele verip cuma günü basarimizi kutlariz diye düsünüyorum cnm.

aypare ackerman aypare ackerman seker ve yag yemedigini söylemistin zaten. Adimlarini da 12bine tamamlarsan cok güzel bir eksin olur cuma günü cnm.

@Zipzip- M MissHayaLet @Elisa83 @Umutumut82 sizlerde hem kendiniz icin hemde takimimiz icin en az 12bin adim atarsiniz. Hepinize güvenim sonsuz💙💙
Kuzum başlayamadım bu gün sağolsun arkadaş yanında zeytinyağlı getirdi gömdüm bir güzel 🙈
Her fırsatta yürüyorum canm hastalardan zaman kaldıkça 🙂

Back
X