Maşaallah sana bütün geçmişi okuyorsun üşenmedenİyi akşamlar kızlar![]()
Hayırlı geceler canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah sana bütün geçmişi okuyorsun üşenmedenİyi akşamlar kızlar![]()
Hayatımm seni alıp Ankara’ya gideriz olmaz mi Bursa’dan kızımı alacam zaten
Mamak BoğazicindeyimMamak neresindensin canim
Zerdalitepede arkadaşım var![]()
Iyi geceler canimİyi akşamlar kızlar![]()
Hazir ol de hemen kapiya cikarimHayatımm seni alıp Ankara’ya gideriz olmaz mi Bursa’dan kızımı alacam zaten![]()
Aman salla gitsin tak tak da nereye kadar. Bir yere kadar sabırda .Yok canım ben kocami takmıyorum. Unuttum gitti.
Çok yakın ulusa giderken ordan geçiyor gelirsem görüşelim canim @Zipzip- gideriz kahve içmeyeMamak Boğazicindeyim
Ooooo hadi bakalım yolunuz açık olsunÇok yakın ulusa giderken ordan geçiyor gelirsem görüşelim canim @Zipzip- gideriz kahve içmeye![]()
TAMAM anlaştıkHazir ol de hemen kapiya cikarim![]()
![]()
Teşekkür canım sen nerdesin seni de alalımOoooo hadi bakalım yolunuz açık olsun![]()
İş ciddiye bindi bakalım @Filiz16 Kaptan ne diyecekTAMAM anlaştık@Zipzip- bekle bizi geliyoruzzzzz
![]()
Münihten geçerken beni de alınTeşekkür canım sen nerdesin seni de alalım![]()
Kiz o dünden hazır beni bekliyorİş ciddiye bindi bakalım @Filiz16 Kaptan ne diyecek![]()
Hayirli geceler canimKızlar hayırlı geceler herkese![]()
Pireleri gitsin totosunda yarin hazirliklara baslarTAMAM anlaştık@Zipzip- bekle bizi geliyoruzzzzz
![]()
Hemen giderim benİş ciddiye bindi bakalım @Filiz16 Kaptan ne diyecek![]()
Zoru hemen yaparız imkansız sadece biraz zaman alırMünihten geçerken beni de alın![]()
Menü de beni etiketlemene gerek yok canım.Aman salla gitsin tak tak da nereye kadar. Bir yere kadar sabırda .
Ben sana birley diyeceğim sen şimdi spor bakanımızsın ya . Menü yazarken seni etiketlemiyorum canım bir sorun olur mu ?
uzulecek bir durum yok canim agresif olabilriim azicik![]()