Aynen saat var kaptanim o yüzden kolay oluyorSende saat var degil mi cene calarken adim atamiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen saat var kaptanim o yüzden kolay oluyorSende saat var degil mi cene calarken adim atamiyorum![]()
Yani olabilir ama sarayda olmak lazim 1000 adim içinOnun evi büyüktür belki![]()
Şaka kız ne sarayi götiçi kadar yerde oturuyorumYani olabilir ama sarayda olmak lazim 1000 adim için![]()
Ben becerikliyim demekki bu konudaSende saat var degil mi cene calarken adim atamiyorum![]()
TeşekkürlerHayırlı günler de güle güle giy
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Nolomaz
Geçmiç olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Onun evi büyüktür belki![]()
Saat sart yaa adim yarisimiz eksik olmuyorAynen saat var kaptanim o yüzden kolay oluyor![]()
Penguen gibi bi o yana bir bu yanaAynen saat var kaptanim o yüzden kolay oluyor![]()
Demek kiBen becerikliyim demekki bu konuda![]()
Sağol canımGeçmiç olsun![]()
Yeter canim zorlama kendini ❤Çok yoruldum uykum geldi![]()
Yeter allstarÇok yoruldum uykum geldi![]()
Size yetişemem de adım atmakla şey için dedim yürüyüş yapıp aynı anda çene çalmakDemek ki![]()
Saatte her zaman doğru saymıyor telefonla saati karşılaştırınca saat eksik çıkıyorSaat sart yaa adim yarisimiz eksik olmuyor![]()
Dinlen azıcıkÇok yoruldum uykum geldi![]()
Merhaba fulyacim nasılsınmerhaba arkadaşlarkilo verme programınızda başarılar diliyorum
![]()