- 30 Kasım 2014
- 29.636
- 131.031
- 798
benim kafadansınİnşallah diyim cnm
Ama 1 hafta girip 1 hafta mola versem iyi olur
Yada 2 hafta, 1 mola

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kafadansınİnşallah diyim cnm
Ama 1 hafta girip 1 hafta mola versem iyi olur
Yada 2 hafta, 1 mola
Afiyet olsun canım ❤Menüm kızlar
Sabah 08.30 2 Wajda ekmegı uzerı mınnak tereyag 2 dl kasar
Öğlen 1 lahmacun acı bıber
Akşam yoğurtlu chıa ve yulaflı bır karışım
Spor bölgesel 30 dk çalışma
Bu hafta tartı resmini paylaşırken Zipzip kaptanima menü ve spor yarışına katılacağım dersin alırlar insaAllah canım ❤Acep ne zaman takıma alınacağımdaha hırs yapıyor yürümeye teşvik özellikle ...
Ben alışığım canım.bence 30.000 adım çok fazla canım. kalbe yüklenme bu kadar.
Allah kahretmesin deme kız kendineAllah kahretsin mükemmel bir takım üyesiyim![]()
Çıkarcı insanlarla uğraşma yollarını ayır üzülen taraf oluyorsun. Bırak ipini sal gitsin. Kendine zaman ayır. Kaç senedir burdaymış biraz kendini geliştirseymiş her şeyin hazırına konanlqra tahammül edemiyorum.Okulda surekli karsilasiyoruz bundan sonra samimiyet kurmuyacam canim bana yardim edene yardim etmeye calisacam![]()
Aynen ara sıra resti çekmek lazım . Birde rabbim gözlerini açsın hakikati görenlerden kıymet bilenlerden eylesin aminAdamlari cok şimartiyorsunuzrahata alişiyolar
Bende eskiden cok yaptim o hatayi
Dün kaynanama dedimki demekki neymis bwn evde olsamda eve gelmezmis bana biyere gidince kocan eve gelmez yapiyo zehir ediyo anasi
Özellikle hafta sonu zorluyor adımlar hafta içi okula git gel bir şekilde oluyorSabahtan yAPmaya çalış canım gece kalınca zor oluyor adımlar bitmiyor bir türlü![]()
İyi geceler ablaIyi geceler kizlar
Bugün arti gelenler inşallah yarina eksiye düşer![]()
Yok cnm öyle degil :)) ben diyete devam ediyorum ama bacak agrim cok oldugu icin günlük 10 bin adim yarisina surekli katilmak istemiyorum. Arada dinlendirmek istiyorumbenim kafadansın![]()
İyi gecelerİyi geceler kızlar![]()
Bu konuya bir çözüm bulmalıyım. Adımi 8.000 yapsak???Yok cnm öyle degil :)) ben diyete devam ediyorum ama bacak agrim cok oldugu icin günlük 10 bin adim yarisina surekli katilmak istemiyorum. Arada dinlendirmek istiyorum
Her zamanki gibi muhteşem
Aynen işi bileceksin işe gitmeyeceksin. Benimki de bugğn kuru fasulye yaptı sağolsun. Yedikten sonra seninkini tutmuyor dedi. Aaa olur mu aşkım seninki efsane oldu dedim yağları eridi.Guzelim yapamadigindan degil adini bilmiyorum yapamam edemem koymuşlar
Tabiki erkek calisiyor, kadin evdeyse, adam işten gelip iş yapicak degil
Ama ufak tefek seyleri iyilikle istiyebilirsin
Bisey yaptigi zamanda abartarak poh pohla :)
Mesela senelerdir baligi ben temizler, yapardim
Adam bi kere yapti
Sen cok güzel yapiyon ben senin gibi beceremiyom dedim balik işinden kurtuldum![]()
Ay ne güzel dedin ağzın bal yesinAllah diyorki "sizi imtihan ederiz " kimi evladiyla kimi evlat yokluğu ile kimi eşle kimi bekarlikla zengin imtihanı ayrı fakirin ayrı hastalik en zoru Belkide ..
Yaşadığımız zorluklarda bizim bilmediğimiz hikmetler vardır Rabbim herşeyi en iyisini bilir diyip sabredenlerden olalım inşallah![]()
Sağol kaptanım. Eeee kaptanımız kimVaaaooovvvvv adımlarafiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canım ❤
Ben de geç paylaşacağım 12 gibi. Ödem var. Onu atmalıyım.Ben de yatayım sabah büyük heyecan var @Zipzip- kaptanım benim yarın ortopediden randevum var 12 ye kadar gelirim kesin ama gelemezsem en geç 1 gibi paylaşırım tartiyi olur mu kaptanım
Aramıza hoşgeldinnGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Şimdi aç karnına tartıldım 96.1 geldim @Zipzip-
Boyum da 175..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMerhabalar hanimlar
23 ekim menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Peynir zeytin domates
1 dlm tbe
16.00
2 parca tavuk
2 yk bulgur pilavı
Salata yoğurt
19.30
Bir avuc findik
6 susamli cubuk kraker
Su 1.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2939052
Cordelia @Migim
Gözün aydın canımDaha ne atcan. Benim de daha 15 000 annemler geldi. Bakalım kaç yapabileceğim.
ÇikolatalarımmNe ne zaman gelir?
Ay şimdi uykum var yarın söylerim
Eline sağlık canım22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 Cordelia
Kırmızı 61.2 3 Nehir6161
Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 Gurbettt42
Kırmızı 61.6 Mavi Takim 1 @Migim Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif
Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 @Zeynebim2020 Mavi 68.6 7 @aypare- Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️
️
️
️
️
️
️
️
Mefkurem
North River
@Hazrmmm @VixenM
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımİlk günden menü bildiriyorummm
Sabah(geç kahvaltı)
Yulaf unlu omlet
Peynir/zeytin/domates/salatalık/şekersiz çay
Ara öğün
Türk kahvesi
Diyet kurabiye(bi ara foto atmıştım)
1 ceviz
Akşam(18:00)
Kabak spagetti
Mor lahana salatası
1 dilim tambuğday ekmeği
Suyu saymadım ama gittim geldim içtim
Spor henüz yapamadım gücüm gelirse akşam insallah![]()
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım23 Ekim cumartesi menüm.
Sabah granül kahve sade şekersiz.
Kabak rendesi üzerine yumurta kırıp yedim bu kadar .
Saat 13 civarıydı heralde o saatten akşam 5 e kadar hastanedeyim sudan başka birşey içmedim.
Akşam 18:30 bir tabak pırasa yemeğiBir kase yoğurt yedim
Şu yaklaşık 2 litre yi geçti..
Afiyet olsun canımBugün ki menüm
Sabah iki bardak ılık su içtim limonlu.
Kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim.
Annem geldi yanıma yardım için sağolsun kahvaltıda kızartmalar hamurlar havada ucustu ama yemedim..Allah'a şükürler olsun galiba artık nefsine hakim olabiliyorum..
Akşam haşlanmış tavuk yedim.saat 7 de .
Tavuğun bir but üç kaşık kısırlık bulgurdan yapılan pilavdan yedim.iki bardak ayran içtim ama keşke icmesemiydim karnımı çok sırrı ağrıyor şuan..
Bugün bir sürahi suyu bitirdim.2.5 litre.
İçine çubuk tarçın kattigim için midemi allak bullak etmedi sanırım.biraz suyu böyle icicem
Afiyet olsun canım24.10.2021 Pazar Yitiksifa 19.Günüm
Menüm
Sabah 10.20 de
1 fincan sade türk kahvesi
Kahvaltı 12.20
Eki Görüntüle 2939250
Akşam 18.20 de
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2,5 lt su içtim
@Zipzip-
@Filiz16
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımPazar Menüm
Sabah hc li kahve
13.00
2 yumurta
1 tk tulum yada çökelek ti bilmiyorum :))
4 zeytin
Biraz maydonoz, kırmızı biber
19.30
1 tb pirincsiz pirasa
1 havuç, kirmizi biber
1 baget ekmek
Su 2 lt
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 11 30 da sabah 2 orta boy haşlanmış yumurta 4 yk yoğurt yarım domates 1 çay kaşığı recel 2 dilim ekmek 1 şekersiz çay
Ara 2 tane mandalina
Aksam19 da biberli tavuk 1 porsiyon 2 yk yoğurtlu eriste yarim kelek turşusu
1 bucuk litre su
@Zipzip- @Filiz16Cordelia kaptanimizin adini bulamadim
Canım ne zaman markete gidebilirsin?Aramıza hoşgeldinn
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gözün aydın canım
Çikolatalarımm
Ay şimdi uykum var yarın söylerim
Eline sağlık canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım![]()
Cordelia
Nehir6161 @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk
Gurbettt42 C Chikolata_gozlum @Filiz16
North River @Ayyulduz
Kırmızı takımın Kraliceleri menü ve sporlar güzel ilerliyor lakin sporum az oldu paylaşmayayım düşüncesinde olmayın olur mu hergün az da olsa sporunuz düzenli paylaşın ki takım avantajını kaybetmeyelim cuma günü bütün avantajlar bizim olsun sizlere ne kadar güvendiğimi biliyorsunuz
![]()
Şart değil canım.Eki Görüntüle 2939321 @Cordeliaa yettim kaptanim ben bu hafta kilo kisminda yokum menu sartmi sartsa yaziyim yoksa akillara zarar![]()
Uzun hava mi isteyecektiİyi geceler abla
Küçük kizi uyutayim bende uyucam ninni istiyor hanımefendi![]()