Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sonbaharı çok seviyorum ben. benim için pek çok şey için başlangıç oluyor, bunu farkettim. yeni kararlar alıyorum, bir şeyler planlıyorum. giysilerimi değiştirirken eliyorum, verince evin içinin enerjisi bile benle değişiyor.
bu sonbahar da çok güzel olsun istiyorum. ama bu sefer zayıflamak için aldığım kararları tam uygulayayım istiyorum. içimdeki miskinlik gitsin, çılgın bir enerji gelsin.... hadi bi çay hep beraber ☕🙏🙏🙏

Eki Görüntüle 2939864
Afiyet olsun canim 🤩

sonbaharı çok seviyorum ben. benim için pek çok şey için başlangıç oluyor, bunu farkettim. yeni kararlar alıyorum, bir şeyler planlıyorum. giysilerimi değiştirirken eliyorum, verince evin içinin enerjisi bile benle değişiyor.
bu sonbahar da çok güzel olsun istiyorum. ama bu sefer zayıflamak için aldığım kararları tam uygulayayım istiyorum. içimdeki miskinlik gitsin, çılgın bir enerji gelsin.... hadi bi çay hep beraber ☕🙏🙏🙏

Eki Görüntüle 2939864
Şşşt 60' lik naber bacim:confused:
Yeni misin sen :KK69:burda zayıf hatunları önce bir güzel dövüp sonra alıyoruz. :sopa::sopa:emin misin çay içmeye 😍

Cordelia Cordelia
Wilma11 Wilma11
Zipzip- Zipzip-
Screenshot_20211025-212335~2.webp

:KK70: :KK70: ay cok guzel günlerdi..

Hosbulduk canim 🥰
Filiz kaptanim beni cok sever kesin zayiflatacak sözü var :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:

Ondan eminim canim :KK70: :KK70:
Sevmemmi bak doğurtcazda seni bedavaya milyarları dökmek yerine parasiz bebe
t1027.gif

Canım çok rahatım bariz gözle görülür incelmem oldu rahat nefes alıyorum misal ben geceleri burnumdan nefes alamazdım artık rahatlıkla nefes alıyorum yüzümde ve alnımda isilik tarzında minik sivilceler vardı hepsi geçti dudaklarımın ve burnumun kenarlarin da ton farkliliklari vardi onlar gecti fiziksel olarak cok sihhatli hissediyorum tam 20 gündür migrenim tutmadı baya iyiyim çok şükür canım ❤🤗🤲🏻
Çok sevindim senin adına..bende nasipse Aralık ayında baslicam..kendimi hazırlamam lazım..yegnimde yaptı şuan an 1 sene oldu çok sağlıklı hamdolsun kiloda almadı.
Ben de gideyim evi toplayayım heryer heryerde @sena zeynep ela lale nasıl gidiyor benim ki bıktı valla kellik ne anne diyor kekik ne diyor öğretmen yazı vermiş anne öğretmen len lan yazdırdı diyor 🤣
😀😀😀Birinci sınıf madurlari nokta.net
Şu kt yi yapmak çok istiyorum ama hiç nasip olmadı
Nasipse bende o seviyeye kadar gelirim inşaAllah ya
Selamlar

Sabah
9.30
Kiymali pirasa
Bir dilim tt ekmek

Ara
5 6 üzüm

Aksam 17.20
3kepce lahana corbasi
3yk yogurt

Su 2litre
Adim 15.000ne tamamlayip atacagim.
Zipzip- Zipzip- @Li_zigi Cordelia Cordelia
Afiyet olsun...Bolll eksiler
Squat yaparken yere yığılıp kalıyorum bacaklar cussemi taşımıyor 🤣
Bende bir defa dedim şınav cekicem,halıya nikah kiyiyodum az kaldı😀😀😀
Ne apaymış bu herşey yasak galiba 🙄🙄
İlk amacı sağlığına kavuşmak olan tüm insanlara göre Gerçekten arniyorsun..Geçen sene 20 gün yaptım o bile beni çok rahatlamıştı
Bakiyorum cabuk unuttunuz beni :KK70:
Kizlar c.tesi opum oldu 3 tane toplandi 3 u de dollendi bugun aradilr 😍🧿 insallah ilerler ve sgliklica dondurulurlar🙏 okullarin subat tatilinde transfer olacağım ve igne ilaçlardan şiştim o zamana kadar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum....yarin 14.00 te de diyetisyenle randevum var ..Aslinda kendim de kilo veriyorum ama kendime eziyet ederek oluyor....Durumumu anlatacağım tup bebek yaptığımızı sglikli zayıflamak istediğimi söyleyeceğim bkalim neler olqcak😍 su an 77 oldum😪😪🥺

Şuracıkta sizinle kalabilir miyim :rolleyes: oyle yaris falan hazir degilim ama sessizce takilabiliyormuyuz :KK70: Geceleri yerleri temizlerim :KK70:
Çok sevindim..Rabbim inşaAllah gönlüne göre versin..bu arada Ahmet apa yitik şifalar seviyelerini araştır.hem zayıflık hem sağlık .Senin kilo vermekten önce sağlıklı ,güçlü bir bünyeye ihtiyacın var sana çok iyi gelicek ve 3 ay kendini hazırlanan için çok güzel bir süre
Ekran donuyor selena geldi galiba 🤣🤣🤣🤣
Yaaaa😀😀😀😀😀
3 Dilek hakkı verse hangi birimize yetecek:mad::KK70:
Birinin dileği burdakilerin bütün dileklerini yerine getir olacak😀
Kör Hasan'ın burda ne işi var gi🤣🤣
😀😀😀😀Kör ya gi bişey olmaz
3 ay vaktim var azcik yorulsam fena olmaz hem fazla kalori harcarsam 1 dl fazla hakkim olur belki :KK70: Ayy tabi tedavi de sebep ama birazda o bahaneyle yedim ictim koca boğazım oldu ilk gunler zorlu gececek :KK53:
İlk günler zor olcak ama sonu güzel olcak sonunu dusun
Bu arada direk daldım amma herkese merhabalar kizlar :KK68:

Kaçak goçekk gizli gizli geliyordum :KK70: kapidan kovuyorlardi beni simdi de temizlik yaparsan gelebilirsin diyorlar :KK53: napalim artik Yapacagiz :KK70: beni zayiflatin :rolleyes:
Hadi bakalimmmmm

Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 h.yumurta biraz tulum peyniri
Yeşil zeytin domates 3 tane ceviz

Arada
7 çiğ badem üzüm

Saat 15:00
1 tabak kıymalı bamya yemeği
1kase yoğurt patlıcan salatası
3 y.k bulgur pilavı

Su: 2.5