- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Hep biryerden çıkıyorum abla ben dimeOnuncu yıl marşı miydi bu ...Filisss o çikintilik yapan kesin sensin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep biryerden çıkıyorum abla ben dimeOnuncu yıl marşı miydi bu ...Filisss o çikintilik yapan kesin sensin![]()
O bebe benimki miÇocuğun popoya bir şaplak![]()
Afiyet olsun canimsonbaharı çok seviyorum ben. benim için pek çok şey için başlangıç oluyor, bunu farkettim. yeni kararlar alıyorum, bir şeyler planlıyorum. giysilerimi değiştirirken eliyorum, verince evin içinin enerjisi bile benle değişiyor.
bu sonbahar da çok güzel olsun istiyorum. ama bu sefer zayıflamak için aldığım kararları tam uygulayayım istiyorum. içimdeki miskinlik gitsin, çılgın bir enerji gelsin.... hadi bi çay hep beraber
Eki Görüntüle 2939864
Şşşt 60' lik naber bacimsonbaharı çok seviyorum ben. benim için pek çok şey için başlangıç oluyor, bunu farkettim. yeni kararlar alıyorum, bir şeyler planlıyorum. giysilerimi değiştirirken eliyorum, verince evin içinin enerjisi bile benle değişiyor.
bu sonbahar da çok güzel olsun istiyorum. ama bu sefer zayıflamak için aldığım kararları tam uygulayayım istiyorum. içimdeki miskinlik gitsin, çılgın bir enerji gelsin.... hadi bi çay hep beraber
Eki Görüntüle 2939864
Sevmemmi bak doğurtcazda seni bedavaya milyarları dökmek yerine parasiz bebe![]()
ay cok guzel günlerdi..
Hosbulduk canim
Filiz kaptanim beni cok sever kesin zayiflatacak sözü var
![]()
![]()
Ondan eminim canim![]()
![]()
Beni tanıdın mi..Hogeldin yok muŞşşt 60' lik naber bacim
Yeni misin senburda zayıf hatunları önce bir güzel dövüp sonra alıyoruz.
emin misin çay içmeye
![]()
Tabiki yapabilirsiniz canim hafif ve lezzetli olduguna eminim bende yapicamBunu cuma gün yapabilir miyiz![]()
Çok sevindim senin adına..bende nasipse Aralık ayında baslicam..kendimi hazırlamam lazım..yegnimde yaptı şuan an 1 sene oldu çok sağlıklı hamdolsun kiloda almadı.Canım çok rahatım bariz gözle görülür incelmem oldu rahat nefes alıyorum misal ben geceleri burnumdan nefes alamazdım artık rahatlıkla nefes alıyorum yüzümde ve alnımda isilik tarzında minik sivilceler vardı hepsi geçti dudaklarımın ve burnumun kenarlarin da ton farkliliklari vardi onlar gecti fiziksel olarak cok sihhatli hissediyorum tam 20 gündür migrenim tutmadı baya iyiyim çok şükür canım ❤![]()
Ben de gideyim evi toplayayım heryer heryerde @sena zeynep ela lale nasıl gidiyor benim ki bıktı valla kellik ne anne diyor kekik ne diyor öğretmen yazı vermiş anne öğretmen len lan yazdırdı diyor![]()
Nasipse bende o seviyeye kadar gelirim inşaAllah yaŞu kt yi yapmak çok istiyorum ama hiç nasip olmadı
Afiyet olsun...Bolll eksiler
Bende bir defa dedim şınav cekicem,halıya nikah kiyiyodum az kaldıSquat yaparken yere yığılıp kalıyorum bacaklar cussemi taşımıyor![]()
İlk amacı sağlığına kavuşmak olan tüm insanlara göre Gerçekten arniyorsun..Geçen sene 20 gün yaptım o bile beni çok rahatlamıştıNe apaymış bu herşey yasak galiba![]()
Çok sevindim..Rabbim inşaAllah gönlüne göre versin..bu arada Ahmet apa yitik şifalar seviyelerini araştır.hem zayıflık hem sağlık .Senin kilo vermekten önce sağlıklı ,güçlü bir bünyeye ihtiyacın var sana çok iyi gelicek ve 3 ay kendini hazırlanan için çok güzel bir süreBakiyorum cabuk unuttunuz beni
Kizlar c.tesi opum oldu 3 tane toplandi 3 u de dollendi bugun aradilrinsallah ilerler ve sgliklica dondurulurlar
okullarin subat tatilinde transfer olacağım ve igne ilaçlardan şiştim o zamana kadar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum....yarin 14.00 te de diyetisyenle randevum var ..Aslinda kendim de kilo veriyorum ama kendime eziyet ederek oluyor....Durumumu anlatacağım tup bebek yaptığımızı sglikli zayıflamak istediğimi söyleyeceğim bkalim neler olqcak
su an 77 oldum
Şuracıkta sizinle kalabilir miyimoyle yaris falan hazir degilim ama sessizce takilabiliyormuyuz
Geceleri yerleri temizlerim
![]()
YaaaaEkran donuyor selena geldi galiba![]()
Birinin dileği burdakilerin bütün dileklerini yerine getir olacak3 Dilek hakkı verse hangi birimize yetecek![]()
Kör Hasan'ın burda ne işi var gi![]()
İlk günler zor olcak ama sonu güzel olcak sonunu dusun3 ay vaktim var azcik yorulsam fena olmaz hem fazla kalori harcarsam 1 dl fazla hakkim olur belkiAyy tabi tedavi de sebep ama birazda o bahaneyle yedim ictim koca boğazım oldu ilk gunler zorlu gececek
![]()
Hadi bakalimmmmmBu arada direk daldım amma herkese merhabalar kizlar
Kaçak goçekk gizli gizli geliyordumkapidan kovuyorlardi beni simdi de temizlik yaparsan gelebilirsin diyorlar
napalim artik Yapacagiz
beni zayiflatin
![]()
Sen de olmasan ben kime sataşacagim bilmem kiHep biryerden çıkıyorum abla ben dime![]()
Yani ben kalorili vs dersiniz diye seyettimdi.Tabiki yapabilirsiniz canim hafif ve lezzetli olduguna eminim bende yapicam![]()
Gel abla sana boynum kıldan ince gerci yakında o boynumuda koparcaklar takıklar banaSen de olmasan ben kime sataşacagim bilmem ki![]()
1130 adım atarak tam günü kapadım.
30 adımda fazladan olsun beyaaa
teşekkür ederim canım. bendeki beyaz çaydı tabiAfiyet olsun canim![]()
Bu ikonları nerden buluyorsun
Önce hoş geldin tatlım .Beni tanıdın mi..Hogeldin yok mu![]()