Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

sonbaharı çok seviyorum ben. benim için pek çok şey için başlangıç oluyor, bunu farkettim. yeni kararlar alıyorum, bir şeyler planlıyorum. giysilerimi değiştirirken eliyorum, verince evin içinin enerjisi bile benle değişiyor.
bu sonbahar da çok güzel olsun istiyorum. ama bu sefer zayıflamak için aldığım kararları tam uygulayayım istiyorum. içimdeki miskinlik gitsin, çılgın bir enerji gelsin.... hadi bi çay hep beraber ☕🙏🙏🙏

Eki Görüntüle 2939864
Ben de Kasım da başladım diyete. Haydi uğurlu olsun. 🍂

Ayni seyleri okutma canim buze 5 kere okut diyorsa 5 yerine 2 okutup kendim baska defterr dikte ettiriyorum sonra onu okuyor hem yazmak en iyi ogrenmedir.
Bizim öğretmen 5 istese yine iyi 10 deda okutun diyor 🙄
B

Seyyy ben

Kabak detoxu
Protein diyeti detox
Ayran aşı detox u
Karpuz :KK70: :KK70:

Hurma detox ta yapacaktım yapamadim :KK70:
Karpuzzz😋
Bu arada direk daldım amma herkese merhabalar kizlar :KK68:

Kaçak goçekk gizli gizli geliyordum :KK70: kapidan kovuyorlardi beni simdi de temizlik yaparsan gelebilirsin diyorlar :KK53: napalim artik Yapacagiz :KK70: beni zayiflatin :rolleyes:
Merhaba canım sen işte yeter ki herşeyi başarırsın ❤
🥰🥰🥰🥰🥺🤫🤭

Öğretmen mesaj attı naneyi anne diye okuyan varmış bol bol okutun diyor o Nalan ve nail yok mu :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: ay birde nine 🤦🏼🤦🏼 okuduk ya çözdük bakalım o harfinde bizi ne maceralar bekliyor :KK70: :KK70: :KK70:

Kalamazsin hemen altta görüp şak diye etiketi yapıştırlar :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bizim ki anne yazmayı çok sevdi sürekli iki kalp arasına anne yazıyor 😍 nine yi de komik buldu babaannesine nine diyecekmiş kv çıldırır galiba😂
Kabak detoks denince aklıma geldi perşembeye saklıyom ben onu bide erken kapatıcam cumayı almam lazım !!
Mavi takım yüz karası olmayacak !
Mavi takım kazanacak 😈🤣
Yüz karası ne kız 🙄 :olamaz::KK62:işiniz bitti biz kazanacağız:KK39::KK8:
Çok sevindim senin adına..bende nasipse Aralık ayında baslicam..kendimi hazırlamam lazım..yegnimde yaptı şuan an 1 sene oldu çok sağlıklı hamdolsun kiloda almadı.

😀😀😀Birinci sınıf madurlari nokta.net

Nasipse bende o seviyeye kadar gelirim inşaAllah ya

Afiyet olsun...Bolll eksiler

Bende bir defa dedim şınav cekicem,halıya nikah kiyiyodum az kaldı😀😀😀

İlk amacı sağlığına kavuşmak olan tüm insanlara göre Gerçekten arniyorsun..Geçen sene 20 gün yaptım o bile beni çok rahatlamıştı

Çok sevindim..Rabbim inşaAllah gönlüne göre versin..bu arada Ahmet apa yitik şifalar seviyelerini araştır.hem zayıflık hem sağlık .Senin kilo vermekten önce sağlıklı ,güçlü bir bünyeye ihtiyacın var sana çok iyi gelicek ve 3 ay kendini hazırlanan için çok güzel bir süre

Yaaaa😀😀😀😀😀

Birinin dileği burdakilerin bütün dileklerini yerine getir olacak😀

😀😀😀😀Kör ya gi bişey olmaz

İlk günler zor olcak ama sonu güzel olcak sonunu dusun

Hadi bakalimmmmm
Magduruz Magduruz da Magduruz 😂 evet canım ilk başta kafa olarak adapte olmak lazım ki devamı gelsin ❤
Sen de olmasan ben kime sataşacagim bilmem ki :sus:
😅😅
Bugünkü menüm sabah11 de omlet 2 yumurta yoğurt 2 dilim ekmek
Ara yok
Akşam 1 çatal kısır 2 çatal pasta 3 tane minik yaprak sarması 1 kaşık patates salatası 1 minik çatal revani
Herseyden tadimlik yedim doğum günündeydim abartmadim
1 litre su
16862 adım tamamlayamadim 30 bini Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi Eki Görüntüle 2939876
Nefsine alkış 👏🏻👏🏻 afiyet olsun canım ❤
Anlatmıyorum almadiniz beni özele 🙄🙄🙄
Beni de almadılar 😿
😿😿

Back
X