- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
AboooooAnlatmıyorum almadiniz beni özele![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AboooooAnlatmıyorum almadiniz beni özele![]()
Aaa hatırladım...bu sefer misafir değil inşallah4. Takımda son yaptığımız adım yarışmasında bizim takıma geliyordu ya sık sık ziyaret ediyordu
Kuru fasülye barbunya nohut hic tercihim degilya. Bende evdekiler yesin diye yaptigimda mecburen döküyorm. Yapmiyorm kolay kolay.Normalde severim de 2 gün yiyincebirde evdekiler yemedi kalani döktüm Allah affetsin
Ben de Kasım da başladım diyete. Haydi uğurlu olsun.sonbaharı çok seviyorum ben. benim için pek çok şey için başlangıç oluyor, bunu farkettim. yeni kararlar alıyorum, bir şeyler planlıyorum. giysilerimi değiştirirken eliyorum, verince evin içinin enerjisi bile benle değişiyor.
bu sonbahar da çok güzel olsun istiyorum. ama bu sefer zayıflamak için aldığım kararları tam uygulayayım istiyorum. içimdeki miskinlik gitsin, çılgın bir enerji gelsin.... hadi bi çay hep beraber
Eki Görüntüle 2939864
Artık bizimle olacak Şubat'ta tüp bebek transferi var. O tarihe kadar zayıflatacağız onu inşallah.Aaa hatırladım...bu sefer misafir değil inşallah![]()
Sevmiyosan yapcak bisey yok canim bende cok pisirmiyorum eskisi gibiKuru fasülye barbunya nohut hic tercihim degilya. Bende evdekiler yesin diye yaptigimda mecburen döküyorm. Yapmiyorm kolay kolay.
Gecen kasimda mi baslamistin cnm?Ben de Kasım da başladım diyete. Haydi uğurlu olsun.![]()
Yavrum benimYerim seni ben ablam ya şaka yaptım beni gör diye![]()
Doğan görünümlü şahin ablası
Şimdi kusmezsen falan deyince bi korkmadım degilValla mi küsmezsen tamamdır![]()
Ayyy çok güzel...hadi inşallah. Bir arkadaş daha vardı bayramlı bir isimde o noldu ki...Artık bizimle olacak Şubat'ta tüp bebek transferi var. O tarihe kadar zayıflatacağız onu inşallah.
Oda burda abla 2 3 ay sonra islemler başlayacakmış sanirimAyyy çok güzel...hadi inşallah. Bir arkadaş daha vardı bayramlı bir isimde o noldu ki...
Bizim öğretmen 5 istese yine iyi 10 deda okutun diyorAyni seyleri okutma canim buze 5 kere okut diyorsa 5 yerine 2 okutup kendim baska defterr dikte ettiriyorum sonra onu okuyor hem yazmak en iyi ogrenmedir.
KarpuzzzB
Seyyy ben
Kabak detoxu
Protein diyeti detox
Ayran aşı detox u
Karpuz![]()
Hurma detox ta yapacaktım yapamadim![]()
Merhaba canım sen işte yeter ki herşeyi başarırsın ❤Bu arada direk daldım amma herkese merhabalar kizlar
Kaçak goçekk gizli gizli geliyordumkapidan kovuyorlardi beni simdi de temizlik yaparsan gelebilirsin diyorlar
napalim artik Yapacagiz
beni zayiflatin
![]()
Bizim ki anne yazmayı çok sevdi sürekli iki kalp arasına anne yazıyor
Öğretmen mesaj attı naneyi anne diye okuyan varmış bol bol okutun diyor o Nalan ve nail yok mu![]()
![]()
![]()
ay birde nine
okuduk ya çözdük bakalım o harfinde bizi ne maceralar bekliyor
![]()
![]()
Kalamazsin hemen altta görüp şak diye etiketi yapıştırlar![]()
![]()
![]()
![]()
Yüz karası ne kızKabak detoks denince aklıma geldi perşembeye saklıyom ben onu bide erken kapatıcam cumayı almam lazım !!
Mavi takım yüz karası olmayacak !
Mavi takım kazanacak![]()
Magduruz Magduruz da MagduruzÇok sevindim senin adına..bende nasipse Aralık ayında baslicam..kendimi hazırlamam lazım..yegnimde yaptı şuan an 1 sene oldu çok sağlıklı hamdolsun kiloda almadı.
Birinci sınıf madurlari nokta.net
Nasipse bende o seviyeye kadar gelirim inşaAllah ya
Afiyet olsun...Bolll eksiler
Bende bir defa dedim şınav cekicem,halıya nikah kiyiyodum az kaldı
İlk amacı sağlığına kavuşmak olan tüm insanlara göre Gerçekten arniyorsun..Geçen sene 20 gün yaptım o bile beni çok rahatlamıştı
Çok sevindim..Rabbim inşaAllah gönlüne göre versin..bu arada Ahmet apa yitik şifalar seviyelerini araştır.hem zayıflık hem sağlık .Senin kilo vermekten önce sağlıklı ,güçlü bir bünyeye ihtiyacın var sana çok iyi gelicek ve 3 ay kendini hazırlanan için çok güzel bir süre
Yaaaa
Birinin dileği burdakilerin bütün dileklerini yerine getir olacak
Kör ya gi bişey olmaz
İlk günler zor olcak ama sonu güzel olcak sonunu dusun
Hadi bakalimmmmm
Sen de olmasan ben kime sataşacagim bilmem ki![]()
Nefsine alkışBugünkü menüm sabah11 de omlet 2 yumurta yoğurt 2 dilim ekmek
Ara yok
Akşam 1 çatal kısır 2 çatal pasta 3 tane minik yaprak sarması 1 kaşık patates salatası 1 minik çatal revani
Herseyden tadimlik yedim doğum günündeydim abartmadim
1 litre su
16862 adım tamamlayamadim 30 biniCordelia
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi Eki Görüntüle 2939876
Beni de almadılarAnlatmıyorum almadiniz beni özele![]()
Abooooo![]()
Evet hatta bursada miydi toplanacaktiniz da yürüyerek yola çıktım bende gelem dedim kabul etmediniz bak içime oturmusAaa hatırladım...bu sefer misafir değil inşallah![]()