Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bam telimize vurdun temizlik dedin:KK70: sen en iyisi bir minder at şuracıkta kıvrıl😅bebiş olunca zaten uykuları mumla arayacaksın inşallah 🤣
:KK70: :hamarat::hamarat:iyi madem sabaha pişi de yapayim size cayi da koyarım :kahve:tek başıma canim sıkılır gec kalmayin :KK70:
Günün son bölümü 4 . Bölüm

askrhpozitif askrhpozitif adın geçsin diye etiketledim 🤣 geçmişte bişey bulursam yazarım senle ilgili şimdilik bişey yok🤭 bitane vardı onu yazmiyayım dedim 🤣🤣🤣

aysunayy aysunayy aramıza katılıyor galiba tam emin olamadım 🤣 öyleyse hoşgeldin 😍

E Elif_Eylul Gurbettt42 Gurbettt42 Zipzip- Zipzip- bir olup bitane Selenayı çağıramadılar araya bide @Migim de girdi 🤣🤣🤣 Selena yerine Hades geldi. Nasıl başardılarsa artık 🙄

Cordelia Cordelia aysunayy aysunayy a canım dedi . E Elif_Eylul kıskandı Zipzip- Zipzip- kıskanma gel sana aşkom diyeyim dedi.sayfa bitdi bakayım sonrasında ne olmuş 🤣🤣🤣 bişey yokmuş Konu kapanmış merak etmeyin.

Bugünlük bu kadara. İyi geceler. Gidip yatın bakın yeni temizlikçimiz var. Temizlik yapıp çıksın 🤪🤭
Tabi sizin için gun bitti daha ben ev temizleyecem isim cok aylardır süpürge acilmamis :KK70:

Sana bi sir vereyim mi:KK19:Evi temizlerim diye gruba bir giriş yaptım sonra bana acır sıraya koyar kaptanlar biliyom ben :KK70:

25 Ekim Pazartesi

10.00 filtre kahve

Kahvaltı 12.30
1 kase yoğurt (2 yk yulaf ve tarçınlı)
1 muz
Biraz ceviz (3-4 tane)

Ara 16.00
1 bardak kefir
1 avuç leblebi

Akşam 19.30
1 tabak haşlama (3 küçük dilim patates vardı)
Salata yoğurt

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia @Li_zigi

Eklentiler

• 3C6BC92F-F317-4ECE-98CD-93CF83DF89FF.webp
    3C6BC92F-F317-4ECE-98CD-93CF83DF89FF.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 21
:KK70: :hamarat::hamarat:iyi madem sabaha pişi de yapayim size cayi da koyarım :kahve:tek başıma canim sıkılır gec kalmayin :KK70:

Tabi sizin için gun bitti daha ben ev temizleyecem isim cok aylardır süpürge acilmamis :KK70:

Sana bi sir vereyim mi:KK19:Evi temizlerim diye gruba bir giriş yaptım sonra bana acır sıraya koyar kaptanlar biliyom ben :KK70:
Hangi Kaptanlar biz öyle yapmıyoruz. 😂😂😂

Kalorisi bol olan seyleri minik catal diyerek masum hale getirmeye calismak🤣🤣 Afiyet olsun cnm. Kendini frenlemen cok güzel.
tesekkürler Masum hale getirmedim tadına baktım çok sevmemde kendi emeklerime acıdım o kadar uğrasıyorum kendi açımdan düsündüm cumada kendi oğlumun doğum günü

Hangi Kaptanlar biz öyle yapmıyoruz. 😂😂😂
Yaaaa şeyyy :KK70: Tamam tamam napalim söz verdik bir kere :KK70: :KK70: Ama temizliğime laf etmek yok islakken yerlere basmak yok.Ben temizlik yaparken evde dolaşmak yok..Ha bide temizligim bitince hoş sohbet ve kahve isterim ama gece olacagi icin sabah kahvesi de kabul ederim :KK53: Herkes gitti mi bakam..

kızlar bu saatten kullanan var mı? memnun musunuz?
Ben 5 kullanıyorum. Bir ay falan oldu alalı bende adımsayar için almıştım. Arkadaşların saydığı özellikler bunda da var. (Stres, nabız ölçme, alarm, uyku takibi, döngü takibi, kilo takibi)
Telefon çalınca ve mesaj gelince ekranda gösteriyor bu da iyi oldu tlfn her zaman yanımda olmuyor ya da bazen sessizde kalıyor duymuyorum vs saat titreyip haber veriyor sağolsun 🙃

Afiyet olsun canım 🥰
Teşekkür ederim canim ❤️
Bugun sabah babami aradim cocuklari okula gotursun diye uyandiramadim kizimin ısrarıyla hadi bismillah dedim ben goturdum bayada iyiymisim dedim 🙈 😂 cikistada aldim birbirimize alistik bayaa 😂

Teşekkür ederim canim ❤️
Bugun sabah babami aradim cocuklari okula gotursun diye uyandiramadim kizimin ısrarıyla hadi bismillah dedim ben goturdum bayada iyiymisim dedim 🙈 😂 cikistada aldim birbirimize alistik bayaa 😂
İşte bu kadar korktuğun kadar yokmuş dimi 🥰

Şu kt yi yapmak çok istiyorum ama hiç nasip olmadı
İnşaAllah olur. İlk 3 gün zorlandım ama sonra hiç zorlanmadım devam edebilirdim aslında ama çocuklar olunca zor oluyor halsiz düşüyor insan .
İşverenlerin uyanıklıgı işte 3 saat çalıştır iişi bitinvr çıkart bide ücretini alamadıgında kötü oluyor :KK43: hakkını al bence
Geçti gitti . Bugünkü yolladı fazlasıyla paramı. Dedim fazla yolladınız olsun dedi fazla değil . Teşekkür ettik ayrıldık .
Nehir6161 Nehir6161 nasıl oldu moralin? Parti bitti mi?
Ne partisi kuzum ? Hamd olsun iyiyim adımımı tamamlamaya çalışıyorum 1 film bitti adımım bitmedi. 2ye başladım inşaallah başarabilirim 😒

Back
X