- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.811
- 548
Yaw bişey de yok kendin doldurmak zorundasın o noktalarıSorma bacım sorma ucu açık sorular![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw bişey de yok kendin doldurmak zorundasın o noktalarıSorma bacım sorma ucu açık sorular![]()
Bam telimize vurdun temizlik dedinsen en iyisi bir minder at şuracıkta kıvrıl
bebiş olunca zaten uykuları mumla arayacaksın inşallah
![]()
Tabi sizin için gun bitti daha ben ev temizleyecem isim cok aylardır süpürge acilmamisGünün son bölümü 4 . Bölüm
askrhpozitif adın geçsin diye etiketledim
geçmişte bişey bulursam yazarım senle ilgili şimdilik bişey yok
bitane vardı onu yazmiyayım dedim
aysunayy aramıza katılıyor galiba tam emin olamadım
öyleyse hoşgeldin
E Elif_EylulGurbettt42
Zipzip- bir olup bitane Selenayı çağıramadılar araya bide @Migim de girdi
Selena yerine Hades geldi. Nasıl başardılarsa artık
Cordelia
aysunayy a canım dedi . E Elif_Eylul kıskandı
Zipzip- kıskanma gel sana aşkom diyeyim dedi.sayfa bitdi bakayım sonrasında ne olmuş
bişey yokmuş Konu kapanmış merak etmeyin.
Bugünlük bu kadara. İyi geceler. Gidip yatın bakın yeni temizlikçimiz var. Temizlik yapıp çıksın![]()
Afiyet olsun.Hayirli geceler hanimlar
Bugun malum temizlik gunuydu kizlari okula getir götür yemek vs derken giremedim baya da yoruldum gelelim menume
Sabah 10.30
Kepek ekmeginden sucuklu tost
Aksam
1 kase corba
8 yk kapuska
1 dilim ekmek
Salata yogurt
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
Cordelia
Teşekkür ederim canimAfiyet olsun.![]()
Hangi Kaptanlar biz öyle yapmıyoruz.![]()
iyi madem sabaha pişi de yapayim size cayi da koyarım
tek başıma canim sıkılır gec kalmayin
Tabi sizin için gun bitti daha ben ev temizleyecem isim cok aylardır süpürge acilmamis
Sana bi sir vereyim miEvi temizlerim diye gruba bir giriş yaptım sonra bana acır sıraya koyar kaptanlar biliyom ben
![]()
tesekkürler Masum hale getirmedim tadına baktım çok sevmemde kendi emeklerime acıdım o kadar uğrasıyorum kendi açımdan düsündüm cumada kendi oğlumun doğum günüKalorisi bol olan seyleri minik catal diyerek masum hale getirmeye calismakAfiyet olsun cnm. Kendini frenlemen cok güzel.
Yaaaa şeyyyHangi Kaptanlar biz öyle yapmıyoruz.![]()
Ben 5 kullanıyorum. Bir ay falan oldu alalı bende adımsayar için almıştım. Arkadaşların saydığı özellikler bunda da var. (Stres, nabız ölçme, alarm, uyku takibi, döngü takibi, kilo takibi)kızlar bu saatten kullanan var mı? memnun musunuz?
Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik - Global Versiyon XM-MIBAND5 Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik - Global Versiyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Afiyet olsun canımHayirli geceler hanimlar
Bugun malum temizlik gunuydu kizlari okula getir götür yemek vs derken giremedim baya da yoruldum gelelim menume
Sabah 10.30
Kepek ekmeginden sucuklu tost
Aksam
1 kase corba
8 yk kapuska
1 dilim ekmek
Salata yogurt
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
Cordelia
Hiç o topa girmeyelim işteYaw bişey de yok kendin doldurmak zorundasın o noktaları![]()
Pişi kime![]()
iyi madem sabaha pişi de yapayim size cayi da koyarım
tek başıma canim sıkılır gec kalmayin
![]()
Afiyet olsun canım miden nasıl oldu25 Ekim Pazartesi
10.00 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
1 kase yoğurt (2 yk yulaf ve tarçınlı)
1 muz
Biraz ceviz (3-4 tane)
Ara 16.00
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
Akşam 19.30
1 tabak haşlama (3 küçük dilim patates vardı)
Salata yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @Li_zigi
Teşekkür ederim canimAfiyet olsun canım![]()
İyi geceler canımİyi geceler herkese![]()
İşte bu kadar korktuğun kadar yokmuş dimiTeşekkür ederim canim
Bugun sabah babami aradim cocuklari okula gotursun diye uyandiramadim kizimin ısrarıyla hadi bismillah dedim ben goturdum bayada iyiymisim dedim![]()
cikistada aldim birbirimize alistik bayaa
![]()
İnşaAllah olur. İlk 3 gün zorlandım ama sonra hiç zorlanmadım devam edebilirdim aslında ama çocuklar olunca zor oluyor halsiz düşüyor insan .Şu kt yi yapmak çok istiyorum ama hiç nasip olmadı
Geçti gitti . Bugünkü yolladı fazlasıyla paramı. Dedim fazla yolladınız olsun dedi fazla değil . Teşekkür ettik ayrıldık .İşverenlerin uyanıklıgı işte 3 saat çalıştır iişi bitinvr çıkart bide ücretini alamadıgında kötü oluyorhakkını al bence
Ne partisi kuzum ? Hamd olsun iyiyim adımımı tamamlamaya çalışıyorum 1 film bitti adımım bitmedi. 2ye başladım inşaallah başarabilirimNehir6161 nasıl oldu moralin? Parti bitti mi?
Aç olunca ben çok tahammülsuz oluyorum sinir tavan yapıyorİnşaAllah olur. İlk 3 gün zorlandım ama sonra hiç zorlanmadım devam edebilirdim aslında ama çocuklar olunca zor oluyor halsiz düşüyor insan .