Hibiskus aldım çok ekşi yaBen yoğurt kuru ye demedim ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hibiskus aldım çok ekşi yaBen yoğurt kuru ye demedim ki![]()
Yemek yiyip bulasik yıkıyolardırBu aksam sessiz mi burasi uykum geldi![]()
Olabilir gece gelirler sonraYemek yiyip bulasik yıkıyolardır![]()
Bizde uyuruz onlar gelinceOlabilir gece gelirler sonra![]()
Yaaa Rabbim sifalar nasip etsin inşAllahAz önce eşim aradı çok yakın arkadaşının annesi hastanedeydi korona yüzünden bugün entube edilmiş çocuğun babası vefat etmişti 8 sene önce bugün annesi de böyle olunca fenalaşmış buna hazır değilim diye annesi için çok üzüldüm ben de Allah kimseyi onların yokluğuyla sınamasın kendi annemin hastanede yattığı zaman geldi aklıma ne kadar büyük bi çaresizlikkıslar dualarınızda hastaları da eksik etmeyin Rabbim hepsine acil şifalar versin
![]()
1 den oncede uyumuyorum kac gundur de burayi okusam dinlenemiyorum :))Bizde uyuruz onlar gelince![]()
Cook gecmis olsun Allah sifa versin canimAz önce eşim aradı çok yakın arkadaşının annesi hastanedeydi korona yüzünden bugün entube edilmiş çocuğun babası vefat etmişti 8 sene önce bugün annesi de böyle olunca fenalaşmış buna hazır değilim diye annesi için çok üzüldüm ben de Allah kimseyi onların yokluğuyla sınamasın kendi annemin hastanede yattığı zaman geldi aklıma ne kadar büyük bi çaresizlikkıslar dualarınızda hastaları da eksik etmeyin Rabbim hepsine acil şifalar versin
![]()
Ayy valla ben uyuyorum 10 dedimi1 den oncede uyumuyorum kac gundur de burayi okusam dinlenemiyorum :))
Sen dedin demedim senin önerdiklerini yemedi en son yogurt kürü yapıp yedi kaptanımızBen yoğurt kuru ye demedim ki![]()
Yaaa Rabbim sifalar nasip etsin inşAllah![]()
Amin inşaallah kaptanlarım su korona ne zaman bitecek kaç can böyle gidecek çok zorCook gecmis olsun Allah sifa versin canim![]()
Bugün camdan yengeye seslendim ağlıyor ağir deģil ama nasil geldi bana diye ateslenmis ayakta atlatıyor ama entubeye baglaninca zor oluyor Rabbim bilir artıkAmin inşaallah kaptanlarım su korona ne zaman bitecek kaç can böyle gidecek çok zor![]()
Evet kaptanım Rabbim kimseyi oraya düşürmesinBugün camdan yengeye seslendim ağlıyor ağir deģil ama nasil geldi bana diye ateslenmis ayakta atlatıyor ama entubeye baglaninca zor oluyor Rabbim bilir artık
Sen yoruluyorsun canim ben pek birsey yapmiyorum ki gun icindeAyy valla ben uyuyorum 10 dedimi![]()
Sende köyde yoruluyordun bende köyde yaşıyorumSen yoruluyorsun canim ben pek birsey yapmiyorum ki gun icinde
Iban yolla 2kilo yollayim sana2 buçuk saatdir elektrikler yok.![]()
NasilmisC Chikolata_gozlumZipzip- boyu uzatmanın yolunu keşfetmiş bilim insanları ve boyu 7,5 cm uzatıyormuş
![]()
Yazin sebzeler ciktiginda cok yoruldum gercekten ama simdi dinleniyorumSende köyde yoruluyordun bende köyde yaşıyorum![]()
Elektiriksiz hayat cok zor2 buçuk saatdir elektrikler yok.![]()