Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim ❤Selam kizlar menum
Sabah 08.20 2 Wasa uzeri kasar zeytin 5 adet 1 yumurta
Oglen 1 avuc cerez 1 kase yoghurt corbasi 1 kase yulaf tabagi kahve
Aksam salata icine 100 gr et bitki Cayi
Spor sadece 20 dk bölgesel
O zaman ünlüler gönüllüler yapariz
Afiyet olsun.![]()
teşekkür ederim kızlarAfiyet olsun canim ❤
Sizin cocuklar 1.sinif degilmi, okumayi soktulermiBizim öğretmen kaynak kitaptan hikaye okusunlar dedi nasıl olacak bilmiyorum![]()
Sadakatsizi sevemedim izlemiyorumVolkan ya bu kadar ş....siz olmak zorunda mısın![]()
nickimle bütünleştim artık benŞimdi bana ver sen 60 kilo olunca ben sana geri vereyim![]()
Halbuki ilgaz ne kadar doğrucu, dürüst degilmiSadakatsizi sevemedim izlemiyorum![]()
Ayy abla hic beklemiyordum yalan soylememek icin evlenilir miHalbuki ilgaz ne kadar doğrucu, dürüst degilmiadam yalan soylememek için evlendi
![]()
Sağol canım.ufak tefek ağrısı var yine olmadı doktora gotururumGeçmiş olsun cnm
Soguktan yada kulak içi iltihabi olabilir
Soğanı yarim kesip kulaginada koyabilirsin
Mefkurem bu arada eski nickine dönmene çok sevindim. bu isim seninle bütünleşti artık kk da. öteki isme hiç alışamamıştım.
Cok süpriz olduAyy abla hic beklemiyordum yalan soylememek icin evlenilir mi![]()
Neydiki öbür nickBen, ben degildim sankibende alisamamistim :)))
Diyet gruplarina bununla iz bıraktım![]()
Türkiye çok hızlı burası yavaş kaldı . Biz oma omi mimi gidiyoruzSizin cocuklar 1.sinif degilmi, okumayi soktulermi![]()
Enginin babasi sucu birinin ustune yıkacak biraz oyle ilerler ama sonra nasil ilerleyecek cok merak ediyorum :)Cok süpriz oldu
Oyuncular gercekten cok iyi oynuyor
Enginin ortaya çıkmasi cok uzun sürmez heralde
Sonra dizi nasil devam eder bakalim :)