• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Sucuklu yumurta
İki dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle
Yok

Akşam
Adana kebap
Soğan salatası

Su 1.5 litre spor yürüyüş

@Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @fittanne
Afiyet olsun canım 💕

IMG_20211127_235412.webp

@Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @fittanne

Ay ne güzel bizimkinin dibi düşer anası her hafta ya pisi ya börek gönderir buzluk dolu bugunde lokma göndermiş oldurcek beni 🙈
Kayınvalidem öyleydi hastalanmadan önce jaftada 2 pişi iki börek piserdi evde şimdi yok😂

Kızlar çok Yorgunum kaçıyorum..
@Migim @fesang afiyet olsun kızlar gördüm menülerinizi yarın dikkat edelim lütfen 💕

@sara_28 canım menünü göremedim ? Etiketlersin❤️

Bencede ya yeşil takım olmasın haftaya çok karışık oluyor çoğu karıştırmış😄😄
Diyorum ya kendimi domates güzeli gibi hissediyorum sanki😄😄
@Filiz16 @Zipzip- @Cordeliaa
Biz karistirmiyoruz Karıştıran düşünsün. 🤭

Kayınvalidem öyleydi hastalanmadan önce jaftada 2 pişi iki börek piserdi evde şimdi yok😂
Tobe Yarabbi bugün dedim artık oğluna iyilik yapmıyorsun aldığımda 65 kiloluk adamı 75 kilo yaptın dedim gönderme diyorum kadın ne olcak ondan geç o eritir diyor erise 10 kilo fark olmaz anne diyordum yok erirmis o limon tuzu ya bu adam ericek 😏

Tobe Yarabbi bugün dedim artık oğluna iyilik yapmıyorsun aldığımda 65 kiloluk adamı 75 kilo yaptın dedim gönderme diyorum kadın ne olcak ondan geç o eritir diyor erise 10 kilo fark olmaz anne diyordum yok erirmis o limon tuzu ya bu adam ericek 😏
Benim eşimde bu ara baya kg aldi. Gobek onden onden gidiyor masallah saglam yer

Benim kv de de çalışmaya başlamadan once herşeyi yapardi. Artik aksam yemegini bile gecistiriyor yorgunluktan

Back
X