- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Ay yazdım onları aslında. Şu an 61 62 arasındayım şişlikten dolayı tam rakam çıkmıyor. Hedefim 58 57- aşağısı bende olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yazdım onları aslında. Şu an 61 62 arasındayım şişlikten dolayı tam rakam çıkmıyor. Hedefim 58 57- aşağısı bende olmuyor
Saldinmi yoksa tatil diyeBen de hiç merak yok artı gelmemeyim yeter![]()
Hafta sonunun günahları canımSaldinmi yoksa tatil diye![]()
4 kilocuk mu hihhhAy yazdım onları aslında. Şu an 61 62 arasındayım şişlikten dolayı tam rakam çıkmıyor. Hedefim 58 57- aşağısı bende olmuyor
Ama nasıl verdim bu kolonoskopi çekilirken bir ilaç veriyorlar bağırsağı boşaltmak için. Onu içmiştim vücudumda su namına bir şey kalmadı ve 2 kilo gitmişti. O durumda çok kötüydüm.Yaa imkansız degil tabi ki verilir
Bende gecen aldigim +1 i bir gunde verdim :))
Ben artıBen de hiç merak yok artı gelmemeyim yeter![]()
Bir hafta sonunu da ben patlatacam bakım nasıl bir his merak ediyorumHafta sonunun günahları canımceremesini şimdi cekiyorm
ama 63 64 arasındaydım buraya gelmeden önce. 3 aydır spora gidiyorum son bir aydın da çok sıkı olmasa da diyet yapıyorum. Ondan verdin sıkılaştım4 kilocuk mu hihhhfazlan pehhhh
Karından sıvı almak işiymişParasentez ne olaki![]()
Kaç artıBen artı![]()
Geçmiş olsun sonucu nasil ciktiAma nasıl verdim bu kolonoskopi çekilirken bir ilaç veriyorlar bağırsağı boşaltmak için. Onu içmiştim vücudumda su namına bir şey kalmadı ve 2 kilo gitmişti. O durumda çok kötüydüm.
Ben direk kilo odaklı gidinceKarından sıvı almak işiymiş
Korkuyorum soylememKaç artı![]()
58 kilo olan sen mi söylüyor bunu4 kilocuk mu hihhhfazlan pehhhh
Cumayı bekleyin sürprizi kaçmasınKaç artı![]()
Gecmis olsun ya zor bir islemAma nasıl verdim bu kolonoskopi çekilirken bir ilaç veriyorlar bağırsağı boşaltmak için. Onu içmiştim vücudumda su namına bir şey kalmadı ve 2 kilo gitmişti. O durumda çok kötüydüm.
Çok sağolasın yeni değil geçen yıl ufak bir operasyon geçirdim o zaman almıştım. Çok şükür o da iyi geçtiGeçmiş olsun sonucu nasil cikti
Korkunun ecele faydası vardı yarın zurna zırt diyecekKorkuyorum soylememben bu hafta komple ara verdiydim ya
![]()
ablacım sana şöyle söyleyim 1 kilo yağ yakmak için günde ortalama 7400 kalori verilmeli. sen düşün artık. bence en sağlıklısı ve ideali haftada 1-2 kilo vermek. tabi benim kast ettiğim ödem atmak veya boşaltımla vermek değil. yağdan vermekten bahsediyorum :)Doktorum günlük miktarı ne kadar bunun kaç gram vermemiz lazım
hani karından iğneyle girip sıvı boşaltılıyor ya,o :)Parasentez ne olaki![]()
ders aralarında gelirim,azıcık deşarj olur geri giderim,teşekkür ederim davet içinBurda bir sekilde veriliyor ama çözemedik
Ekşınsız günümüz yok bizim gel bekleriz arada![]()
doktoruz diye özel hayatımız olmasın mı bebeyimBir doktor olarak beni stalklamaya utanmıyor musun?
Berbat ötesiGecmis olsun ya zor bir islem