- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Nerde buldun kız ismi neymiş kızınKapmislar valla sevgilsii doktormus![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde buldun kız ismi neymiş kızınKapmislar valla sevgilsii doktormus![]()
Afiyet olsun canim ❤İyi akşamlar hanimlar
8 aralik menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Ogle 1 elma
Akşam
Yarim porsiyon durum et doner
Ayran
Yarim galete
Su 1.5 lt
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Katılamayacağım kaptanım hafta sonu anneme gitmezsem hafta içi giderim büyük ihtimalMasterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar Yarin bildirimlerinizi fotografli ve nickli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyorum...
MasterFit e katilmak istemeyenler belirtsin diğer herkesi mastefite ekleyeceğim.....
E Elif_Eylul
Cordelia
@MissHayaLet
North River
@Pikachu_
@Nehir im
@Aijoo
@Li_zigi
askrhpozitif
@Mevsim_bahar83
Gurbettt42
@sulisim
aypare ackerman
@sardunya1038
eceboce
60kiloyum
@masal3487
Kahve __Kokusu
@fittanne
@sara_28
@masal_19
@Zeynebim2020
@bluegreeneyes
@dolunaydagel
fesang
@Efillim
@fitblonde
@LADY VEGA
@deniz diyette
@limonlutarcinlikek
@Bal0ncuk
@Korkuluanne
@SanSebastianCheesecake
@HanimKelesimiGetir
@Calcifer
Bencede canım dikkat et benim sülalenin çoğu diyabet annemle babam dahilamin canım. ilaçlık konuma gelmeden başından geri dönmek istiyorum açıkçası![]()
Ne bu heyecan sakın olKalkayım da tartının üzerine koymak için kağıt hazırlayayım![]()
Sorma benim kaderim hep o yaeşimin memleketinde aynı durumu yaşıyorum bir bakmışım ki sofrada yemek kalmamış
![]()
Kız doktor ama kıskanç bir manyak ayrılırlar bak görAfiyet olsun canim ❤
Hatirlamiyorum canim yaa Google a yaz cikiyorNerde buldun kız ismi neymiş kızın
Yedekte hazırla unutma 10 Aralık yarın.Kalkayım da tartının üzerine koymak için kağıt hazırlayayım![]()
Bakmissin hemenKız doktor ama kıskanç bir manyak ayrılırlar bak gör![]()
Olamıyorum :) Hazırladım bile kağıdıNe bu heyecan sakın ol![]()
Doyurmuyorsunuz
Yazdım canım yazdım tartının yanına koydumYedekte hazırla unutma 10 Aralık yarın.![]()
Bizden once anliyorlar vallaOlur mu onların maşallahı var anlamasalar da Konulara bizden daha hakimler![]()
Bir erkek böyle şeylere gelemez ki bir insanın özgürlüğünü kısıtlamak çok kötü bir şey ileride ayrılırlarBakmissin hemen![]()
Agzinin kenarlarini silMasterchefte bir cocuk var tam benlik ya çocuğu izliyorum sırf![]()
valla tam olarak fıstık gibi olmuşsunBen de bir öncesi sonrası yapayim. 93 kg. 60 kg. 6. Takım MasterFit ekibi ve kaptanları E Elif_EylulZipzip- teşekkürler .
![]()
Benim memlekette tam tersi oluyor canım bizim kiler sürekli sundanda ye bundan da ye diyorlar eşime bıkkınlık geliyorSenin memlekette adama aynı şeyi yap bak bırakıyor mu seni aç bir daha![]()
İnşallah yarın yüzünü güldürür tartinOlamıyorum :) Hazırladım bile kağıdı![]()
Eşin ne diyor bu durumaBenim memlekette tam tersi oluyor canım bizim kiler sürekli sundanda ye bundan da ye diyorlar eşime bıkkınlık geliyor![]()