Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceleeeriyi geceler kızlarrr![]()
Görsünler diye gözden kaçıyormus ya haniBuyuk hatfle yazma kiz siteden atacaklarbanada hep ayni kisiler begeni atip cvp veriyor grubun uarisini tanimiyorum zaten bak yeni gelen olmus haberimiz yok
![]()
Gecmis olsun canim,neyin var?Pazartesi endoskopi yapılacak canım. Dün yedim bugün ve yarın yemem ama pazar günü bol gluten alacak gibiyim
YaaaMaşallah oku oku bitmeyen bir menu afiyet olsun canım cuma günleri bisey demiyoruz menulere kacamak günü diye![]()
Kız sarıda olmadım önce yeşilde başladım sonra mavi kaptan oldumSarıdan kırmızı kaptanlığa terfi edicen bu gidişle![]()
Kurşun diyorum döktür diyorumKız sarıda olmadım önce yeşilde başladım sonra mavi kaptan oldum
Yeşil kaptanlık domates güzelliğinden öteye geçemedi..
mavi takımda önde giderken yarışma iptal oldu
Bugünde nasipte yokmuş
Hahahah ay bahtsız Bedeviyim ben
Aman olsun kilo veriyorum ya ha kaptan ha üye ne farkeder![]()
Ay Allah korusun bol adım at geçerTopuğumda acayip bi ağrı Batma var ölecek miyim doktor beyyuyyyyy![]()
Hedef 86 olsun bakalım bu hafta neler yapacağımKurşun diyorum döktür diyorum
Canım bu hafta sana çok güveniyorum güzel eksi ile geleceğinden eminim![]()
Basamıyorum kiAy Allah korusun bol adım at geçer![]()
Hmmm 85.5 da olabilir büyük düşün canımHedef 86 olsun bakalım bu hafta neler yapacağım![]()
O zaman diğer ayakla seksek. Çareler tükenmez hahahhaBasamıyorum kieşime diyorum topuğum ağrıyor basamıyorum diye.. ağrı yaşam belirtisidir diyor
![]()
İyiki söyledin yoksa yaşadığımı bilmiyordum desydinBasamıyorum kieşime diyorum topuğum ağrıyor basamıyorum diye.. ağrı yaşam belirtisidir diyor
![]()
O adımlar atılacak o kadar gerekirse tek ayakla der gibiO zaman diğer ayakla seksek. Çareler tükenmez hahahha
Kaptanlık sitresli iş bana gelmesin diye dua ediyorum benKız sarıda olmadım önce yeşilde başladım sonra mavi kaptan oldum
Yeşil kaptanlık domates güzelliğinden öteye geçemedi..
mavi takımda önde giderken yarışma iptal oldu
Bugünde nasipte yokmuş
Hahahah ay bahtsız Bedeviyim ben
Aman olsun kilo veriyorum ya ha kaptan ha üye ne farkeder![]()
İyi geceler canımİyi geceler![]()