Tabi yahu ayaklar kopsa ellerle yürücez vazgeçmek yok!!!!O adımlar atılacak o kadar gerekirse tek ayakla der gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi yahu ayaklar kopsa ellerle yürücez vazgeçmek yok!!!!O adımlar atılacak o kadar gerekirse tek ayakla der gibi![]()
Topuk ta niye ağrı olur kiTopuğumda acayip bi ağrı Batma var ölecek miyim doktor beyyuyyyyy![]()
Sormaaaaa hem çömezim hem kaptanKaptanlık sitresli iş bana gelmesin diye dua ediyorum benstresten tığ gibi olurum çıkarım ben yarışmadan sakın beni seçmeyin haaa vasiyetimdir
![]()
Aboo yandınız kırmızı takımTabi yahu ayaklar kopsa ellerle yürücez vazgeçmek yok!!!!![]()
Kaptan yardımcısi lazim sana zıpzıp dan destek alSormaaaaa hem çömezim hem kaptan
Topuk dikeni olabilir veya çok yürüdüyse ondan da olabilirTopuk ta niye ağrı olur ki![]()
iyi gecelerrrIyi geceler kizlar![]()
yaa gel burayaaaYoooo umrum da değil hiç beğeni yapmasınlar isterse sadece istediklerine atıyorlar dikkatimi çekti yoğsa banana![]()
tamam canım inşallah patolojik bulgu çıkmazPazartesi endoskopi yapılacak canım. Dün yedim bugün ve yarın yemem ama pazar günü bol gluten alacak gibiyim
İyi geceler![]()
iyi gecelerriyi geceler kızlarrr![]()
çok mu ayakta kaldın cnm at kestanesi kremi varsa sür ya da vick iyi gelebilir biraz kaldırabilirsinTopuğumda acayip bi ağrı Batma var ölecek miyim doktor beyyuyyyyy![]()
iyi gecelerrİyi geceler![]()
Sorma kafamızın üstünde de sektirir bu biziAboo yandınız kırmızı takım![]()
Çok ponçiğim dime takımın ponçiğiyim taze tazeyaa gel burayaaaponçiğimm
Olabilir duymuştum onuTopuk dikeni olabilir veya çok yürüdüyse ondan da olabilir
Sakin görünen ama içinden fırtına esen bir kaptanSorma kafamızın üstünde de sektirir bu bizi![]()
Çölyak bakılacak canımGecmis olsun canim,neyin var?
Hayırlısı artık canım. Alıştım nerdeyseiyi gecelerrr
yaa gel burayaaaponçiğimm
tamam canım inşallah patolojik bulgu çıkmaz
iyi gecelerr
çok mu ayakta kaldın cnm at kestanesi kremi varsa sür ya da vick iyi gelebilir biraz kaldırabilirsin
iyi gecelerr![]()
Ayneeen öylesin cnmm iyi ki burdasınÇok ponçiğim dime takımın ponçiğiyim taze taze![]()
![]()
İyi geceler canımAyneeen öylesin cnmm iyi ki burdasın
Ben de yatayım kızlar hayırlı olsun bütün takımlar,güzel bir hafta olsun sorunsuz huzurlu inşallahgüzel kilolar verelim
İyi geceler![]()
Kaynanam 1000 km uzakta annem 1kmBende gecen aksam kalan butun şeyleri kaynanama koydum![]()
İyi geceler canım sende iyiki burdasinAyneeen öylesin cnmm iyi ki burdasın
Ben de yatayım kızlar hayırlı olsun bütün takımlar,güzel bir hafta olsun sorunsuz huzurlu inşallahgüzel kilolar verelim
İyi geceler![]()
İyi geceler canımBen de kaçtım herkese iyi geceler eksili bir sabaha uyanalım![]()
:S benim suan 20dk inceleme luksum yok onun icin sanaldan aliyorum bebekle magaza gezmek eziyetBenim kadar kararsız biri varmidir acaba geçen gün mağazaya gittim bluzun önünde durdum rahat 20 dk falan inceledim almadım dün gidip aldım bu seferde başka rengini istedim çalışan kıza msj attım öbür şubeler de başka rengi varsa getirtebilirmisiniz diye yarın götürüp değiştirecem koca bir eziyet valla![]()