• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ahahahaha o beyaz salladığımız da faturalar fişler di miii :KK70: komşuları da alak apartman içinde çekek :KK8::KK9:

Ay çok tatlısın 😘

:KK25:

Ooo tamam bu iş pattisler sucuklar :KK71:
Ama aynı takımdayız da neyse sen az ye bacım 🤗
Yani ayrı yıkıma ön yıkama baya fark atar siyah sallayak suanki duramada renk olarak daha uygun 😌

Olur mu kaptancim, cok haklisin. Birakmaya calisiyorum. Benim de haftada 1e dusurmem lazim.
İyi buna sevindim 🤣 gun aşırı yemeye çalış canım ve mümkünse sabah kahvaltısından sonra, 2 gibi mesala. beynine bunun saatini kodlarsan o saat dışında canın istemiyicek bu kuralı.uygula 21 gün 😉

Dunku menum

Kahvalti 11.00
Bir tabak ispanakli yumurta
Bir dilim peynir
Bir parca lavas
Cay
Bol yesillik

Ara kahve

Aksam 18:30
Bir tabak yesil fasulye yemegi
Bir kase tarhana corbasi
Yogurt

2.5 litre su Screenshot_2021-12-22-21-33-49-414_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
Zipzip- Zipzip-

Hosgeldin cnm 🌹
Selamlar
Bugün karlı günde uyandık
Ama ben hiç iyi degilim
Karacigerlerim agrıyo nefes alamıyorum😞😞😞
Geçmiş olsun cnm
Zaten gecmis 😁
Günaydın kızlarcım💜💜💜💜
Evine hosgeldin tatlim 🌹
Basım catliyo daha sabah ya bismillah
Geçmiş olsun cnm iyi uyumadiysan ondandir
Aksamlari erken yatmaya calis
Bende oldugunu sanmiyorum o yuzden bu defa beklemeyecegim canim
Geçen hafta erkenden uyandim.sirf adim vardir diye bekledim 😔😔😔
Perşembe adim bildirimi içinde saat koy istersen cnm
Bütün gün onu beklicek halin yok

Kızım hasta diye rapor aldım bugün evdeyim. Sıcak Bi kahvaltı yapmak istiyorum.. neler var kahvaltınizda? Fikir verin bana 😋
Gecmis olsun canim kizina . Kisin kahvaltilarim cok standart benim ya

Geçmişe bakamadım okuldaydim aradılar oğlumun okulundan. Kusmuş gittim onu aldım eve geldik hiçbir şey yiyemiyor uykum var dedi uyutuyorum şimdi :KK43:(
Gecmis olsij canim sicak tut nane limon icir azar azar havalar sogudu usutuyorlar

Back
X