• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan Elhan abla bence sen aklına geldikçe nasihat et.ben normalde hiç sevmem nasihat edilmesini amaaaaaaaa senin gibi konuşana ben denk gelmedim.senin sözlerin daha mantıklı:KK60::KK60:
Tecrübe konuşuyor bebem :süslü:Yasamadigim uygulamadigim bir şeyi söylemem size tatlım. Ablan kurban ossun sana zeynoşuuuum :KK74:Deger verip okuduğun için teşekkür ederim. :KK68:

Tecrübe konuşuyor bebem :süslü:Yasamadigim uygulamadigim bir şeyi söylemem size tatlım. Ablan kurban ossun sana zeynoşuuuum :KK74:Deger verip okuduğun için teşekkür ederim. :KK68:
Okuyorum ablam okumam mı.bu yaşımda bazı şeyler kafama dank ediyor.eskiden yaşadıklarıma üzülüyordum.ama daha yenice diyorum ki iyi ki yaşamışım ve tecrübe edinmisim.beni ben yapan geçmişim diye düşünüyorum:eğlence:

Videolari yapmayi hic sevmiyorum biliyor musun
Telefondan bakarak yapmak zor geliyor 🤭🤭

Adim atiyordum bakmadim sayfaya :)
Daha 12.500 adim atmam lazım 🤭🤭
Allah kolaylık versin 😘 iyi ben kendimle yarisiyim kendi kendimi tebrik edeyim bari:süslü::ukala::ukala:

Yarin mi basliyoruz ..
Ama şimdi telefon elimde nasil yapcam
Saatim yok 😭😭😭😭
Doğru söylüyorsun canım sen adım yarışında olduğun için çok zor olur sana ben sana sebep olurum.yine de teşekkür ederim canım 🥰💋♥️💋

Resmen evin maskarası oldum yaaa
Sürekli bi yerlere koşuyorum
Eşim, emekli amcalara döndün, taktın mı takıyon diyo
Bu arada ev işi yaparak 8.000 üstüne de çıktım :KK49::KK49::KK49::KK49:
Supersin abla ama yorulduğunda bırak yarinda devam edecegiz🥰🥰

Yarin denerim canim pek isim yok zaten 45 dakikaydi galiba 🥰🥰
Evet canım bak valla ağır gelir yorulursun vicdan yaparım başka zamana ertele.hele ben bir hafta yapayım yine seni yoklarim ben:rapci:

Nasıl bugün 20.000 yarın 20.000 mi:ruh:

Yanlış yazdım kirazsapı-yeşilçay karışık.
Afiyet olsun 🥰
Yarin 8000 yapsan yeterli abla da ben bu hafta 20.000 devam edecegim insallah cok kilo aldim.bacaklarimdan memnun degilim

Sagol abla 🥰🥰🥰

Back
X