Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az yemissin nedenBugün hiç modum yok kendimi çok kötü hissediyorum.
Sabah 11.00
2.5 wasa
Peynir domates acı biber
Akşam 15.00
Bir dilim pizza
Birkaç patates kızartması
Acı biber turşusu
Peynir
Su yatana kadar 2 litre olur
Canım bir de gecenin dördünde uyandım uzun süre uyuyamadım sonra okula gidince sarsıldım tam iyileşememişim.Afiyet olsun canim dinlen yorma kendini daha fazla dün temizlik ve adimlarinda yordu sanirim![]()
Aaa az mı ben de azar işiticem diye düşünmüştümÇok az yemissin neden
Yeterli canim zaten önemli olan 8000 i atmak
Hadi bakalim yarin daha güzel bir gun olur insallah canim.Canım bir de gecenin dördünde uyandım uzun süre uyuyamadım sonra okula gidince sarsıldım tam iyileşememişim.
Bir de sabah tartida sabit görünce üzüldüm ne bileyim modum düştü yarın toparlayacağım
Afiyet olsun canim
İnşallah canım yarın guzel bir gün olacak :)Yeterli canim zaten önemli olan 8000 i atmak
Hadi bakalim yarin daha güzel bir gun olur insallah canim.![]()
Sağol canımAfiyet olsun canim
7 zeytin 1 incir sabah ve aksam goruyorum menulerinde sifa icin mi tuketiyorsun
Çok teşekkür ederim. Amin canım.Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur
Yemeğimi yedim canım bulgur pilavı nohut ve brokoli salatası
Canım eğer ki panik atak yada anksiyeten yoksa kahve yapabilir![]()
Geçmiş olsun canımKızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.![]()
Olur mu orda 1000 kalori ancak vardır 2.5wasa yazdigin şey nedir anlamadım benAaa az mı ben de azar işiticem diye düşünmüştüm![]()
Cok gecmis olsun canim. Acil sifalar.Kızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.![]()
Noldu bitanemBugün hiç modum yok kendimi çok kötü hissediyorum.
Sabah 11.00
2.5 wasa
Peynir domates acı biber
Akşam 15.00
Bir dilim pizza
Birkaç patates kızartması
Acı biber turşusu
Peynir
Su yatana kadar 2 litre olur
Canım wasa iki tanesi bir dilim ekmeğe eşit olan sunta gibi bir besinOlur mu orda 1000 kalori ancak vardır 2.5wasa yazdigin şey nedir anlamadım ben
Elhancim gece az uyudun, dün çok yoruldum, sabah da tartıda umduğumu bulamadım.Noldu bitanem![]()
Teşekkürler tatlım.amin.Cok gecmis olsun canim. Acil sifalar.
Sunta en uygun tabirCanım wasa iki tanesi bir dilim ekmeğe eşit olan sunta gibi bir besin