- 5 Haziran 2021
- 5.036
- 20.959
- 298
Bilmiyorum ki hiç sağol canım benimNeden ki canim gecmis olsun![]()
Hiç cay kahve içmem sağol kuzumçay kahve fazla kaçtığında da olur. öyle mi oldu acaba? geçmiş olsun.
Evet ablam ya asi oldum bir ay oldu geçti daha önce kalp doktoru na gittim hiç bir şey yok dedi şükürGeçmiş olsun canım. Yakın zamanda aşı oldun mu ? Geçmezse hekime görün. Durduk yere çarpıntı olmaz. Bir sürü sebebi var inşallah sadece heyecandandir.![]()
Yok canı m ben doğumdan 3 ay sonra 70 kilo ile başlayıp burdaki kaptan ve arkadaşları m sayesinde 12 kilo fazlalığı verdim şuan 60 kiloyumOf of hiç sorma
Bebeğim 6 aylıkken en son daha 57 ye düşmüştüm alerjik bebek olduğu için sadece sebze yiyip onu emziriyordum sonra 6 aylık olunca alerjisi bitti ben de her ay 1 kilo aldim bi de kilo aldıkça insan daha da yiyor yani ben oldum sonuç buinşallah vericem
Seni hatırlayamadım canım sen de mi kilo aldin bebeğin nasıl benim bebeğim 14 ayı bitirdi yemesi içmesi çok iştahlı değil ama yediriyorum sıkmadan memeye güveniyor o yüzden süt kesilmesın diye şok diyet yapmadan başladım güzel geçti ilk günüm
Şimdi yeşilçay içiyorum

Doğru teşhis anksiyete var güzelim teşekkür ederim ondan da olabilir haklısınCanım çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur
Yemeğimi yedim canım bulgur pilavı nohut ve brokoli salatası
Canım eğer ki panik atak yada anksiyeten yoksa kahve yapabilir![]()