Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neden ki canim gecmis olsun :KK43:
Bilmiyorum ki hiç sağol canım benim
çay kahve fazla kaçtığında da olur. öyle mi oldu acaba? geçmiş olsun.
Hiç cay kahve içmem sağol kuzum
Geçmiş olsun canım. Yakın zamanda aşı oldun mu ? Geçmezse hekime görün. Durduk yere çarpıntı olmaz. Bir sürü sebebi var inşallah sadece heyecandandir. :dua:
Evet ablam ya asi oldum bir ay oldu geçti daha önce kalp doktoru na gittim hiç bir şey yok dedi şükür
Of of hiç sorma

Bebeğim 6 aylıkken en son daha 57 ye düşmüştüm alerjik bebek olduğu için sadece sebze yiyip onu emziriyordum sonra 6 aylık olunca alerjisi bitti ben de her ay 1 kilo aldim bi de kilo aldıkça insan daha da yiyor yani ben oldum sonuç bu😁😁😁 inşallah vericem

Seni hatırlayamadım canım sen de mi kilo aldin bebeğin nasıl benim bebeğim 14 ayı bitirdi yemesi içmesi çok iştahlı değil ama yediriyorum sıkmadan memeye güveniyor o yüzden süt kesilmesın diye şok diyet yapmadan başladım güzel geçti ilk günüm

Şimdi yeşilçay içiyorum
Yok canı m ben doğumdan 3 ay sonra 70 kilo ile başlayıp burdaki kaptan ve arkadaşları m sayesinde 12 kilo fazlalığı verdim şuan 60 kiloyum 🤌 idare ediyor beni güzel duruyor ve benimde bebiş 13.5 aylık
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur

Yemeğimi yedim canım bulgur pilavı nohut ve brokoli salatası 🥰

Canım eğer ki panik atak yada anksiyeten yoksa kahve yapabilir🥴
Doğru teşhis anksiyete var güzelim teşekkür ederim ondan da olabilir haklısın 🙏

Elhancim gece az uyudun, dün çok yoruldum, sabah da tartıda umduğumu bulamadım.

Okula gittim okulda hala hasta gibiydim vs vs vs
Uykusuzluk, yorgunluk insanın neşesini yitirmeye sebep oluyor canım. Önce enerji moral depola sonra kilonun üzerine gidelim. Senden daha kötü tartı durumum. Uykunu ihmal etme canım. Ballı muzlu süt içme imkanın var mı ? Pekmez de olur...

Canım bir de gecenin dördünde uyandım uzun süre uyuyamadım sonra okula gidince sarsıldım tam iyileşememişim.

Bir de sabah tartida sabit görünce üzüldüm ne bileyim modum düştü yarın toparlayacağım
canım üzülme. pazartesi için sabit olmak da güzel bence. cumaya kadar daha 4 gün var. 1 i geçti 3 gün kaldı.

Menu
Sabah (9:30)
1 dlm ekmek
2 ucgen peynir
1 kapya biber

Ogle(13:00)
2yk pilav
3yk tavuk
1 cb ayran

Aksam(17:40)
2 avuc ici kadar et
2yk patatrs puresi
Salata

Su:2 lt
Screenshot_20220103-203727_Mi Fit.webp

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Ankee Ankee

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
60kiloyum 60kiloyum

Kahvaltı 09.15
1 h yumurta
Yarım dilim kaşar
Yarım dilim beyaz peynir
6 zeytin
Domates salatalık yeşilbiber kırmızıbiber
1 d tambuğday

Öğle 13.50
Döner
Salata

Akşam 17.45
1 d tambuğday
6 kaşık kıymalı kabak
Yeşil salata

Su 1,5

Spor
7 dk bölgesel 70p
30 squat
20 dk leslie 100 p
Adım👇

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Uykusuzluk, yorgunluk insanın neşesini yitirmeye sebep oluyor canım. Önce enerji moral depola sonra kilonun üzerine gidelim. Senden daha kötü tartı durumum. Uykunu ihmal etme canım. Ballı muzlu süt içme imkanın var mı ? Pekmez de olur...
Aslında moralim kötü değil de vücudum yorgun. Çocuğu uyutup hemen ben de uyusam iyi olurum inşallah
canım üzülme. pazartesi için sabit olmak da güzel bence. cumaya kadar daha 4 gün var. 1 i geçti 3 gün kaldı.
İnşallah canım, bugün böyle geçti yarın iyi olucam inşallah

Menu
Sabah (9:30)
1 dlm ekmek
2 ucgen peynir
1 kapya biber

Ogle(13:00)
2yk pilav
3yk tavuk
1 cb ayran

Aksam(17:40)
2 avuc ici kadar et
2yk patatrs puresi
Salata

Su:2 lt Eki Görüntüle 2981164

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Ankee Ankee
Afiyet olsun canim ♥️
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
60kiloyum 60kiloyum

Kahvaltı 09.15
1 h yumurta
Yarım dilim kaşar
Yarım dilim beyaz peynir
6 zeytin
Domates salatalık yeşilbiber kırmızıbiber
1 d tambuğday

Öğle 13.50
Döner
Salata

Akşam 17.45
1 d tambuğday
6 kaşık kıymalı kabak
Yeşil salata

Su 1,5

Spor
7 dk bölgesel 70p
30 squat
20 dk leslie 100 p
Adım👇
Afiyet olsun abla ♥️

Bantla yapmışlar ben hic beceremiyorum
Bacaklarım pert oluyor hemen :-)
Bant ayrı bi de yavaşça en alta oturup beklemeden yavaşça kalkıyosun ama tam kalkmadan dizler hafif kırık beklemeden geri oturuyosun. 10*3 yaptım setler arası 10 sn bekledim. Güya 50 yapacaktım mümkün değil:KK20:

Back
X