Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaaaa ne kadar tatlısın canım benim çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰 ben bu sabah 61.6ydim istediğim kilo 54 yani daha cooook yolum var.

Eşinle iyi olmana çok sevindim gelmiş geçmiş olsun bir daha aranız hiç bozulmasın inşallah
Sagolasin canim.bakalim konu uzerinde hic konusmadik insallah gecmistir. Yani hic basbasa kalamadik hep cocuklarla ya da kayinvalidelerleydik ondan sanirim

Sagolasin canim.bakalim konu uzerinde hic konusmadik insallah gecmistir. Yani hic basbasa kalamadik hep cocuklarla ya da kayinvalidelerleydik ondan sanirim
Canım onun hala öfkesi olsaydı illa bir yolunu bulur konuşurdu belli ki gerçekten pişman olmuş. Sen de bundan sonra artık huyuna git başkalarına kızıp acısını ondan çıkarma tatlım, yuvada huzurun tadı hiçbir şeyde yok

Adi adım ve tempolu( postacı yürüyüşü) diye ayrılır yürümek...Tempolu yürüyüş her zaman can kurtarıcıdır. Yine de uzanıp yatmaktansa hareket halinde olmak her zaman iyidir canım. Bir İngiliz atasözü der ki where is hareket there is bereket...instaya inanma bebeğim. :KK69:
Hayır çünkü benim yirmiikibinikiyüzyirmiiki adımım var boşa olmamalı 😂😂😂😂

kuzum isteyip istememekle ilgisi yok ki. aşkolsun olur mu öyle şey. tabloya öyle baktım. çok inceleyemedim dişim ağrıyor keyfim yok. bugün bir de yorgundum. 1 gönderip 1 alacaktım öylesine yazdım.
Geçmiş olsun canım önemli değil ha mavi ha kırmızı önemli olan kilo vermek ki bu hafta çok iddialıyım kırmızı takım kazandı bence 😉😂

Hayır çünkü benim yirmiikibinikiyüzyirmiiki adımım var boşa olmamalı 😂😂😂😂
Olmaz tatlım...pandemi öncesi sadece yürümekle korudum kilomu 60-63 arasındaydim. Ev yürüyüşlerini sevmediğimden minik minik biriktirdim kiloları. İnsanlar fitnes salonlarına gitsin ya da diyetisyenler musterisiz kalmasın diye atılan bir iddia bence...çünkü yürümek bedava bu da bazı çevrelerin işlerine gelmiyor. :KK51:

Olmaz tatlım...pandemi öncesi sadece yürümekle korudum kilomu 60-63 arasındaydim. Ev yürüyüşlerini sevmediğimden minik minik biriktirdim kiloları. İnsanlar fitnes salonlarına gitsin ya da diyetisyenler musterisiz kalmasın diye atılan bir iddia bence...çünkü yürümek bedava bu da bazı çevrelerin işlerine gelmiyor. :KK51:
Oleeeeyyy

IMG_20220103_224411.webp

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

İyi geceler. Ben bugunde kendimi hizaya sokamadim. Korkunç bir artim var en düşük kiloma göre. Birazda koruyamazsam korkusu, stresi başladı sanki..
Stres en büyük düşman canım kendine güven o kiloları sen verdin bakkalın çırağı değil hemen daha önce uyguladigin taktikleri uygula ...

Back
X