Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İki gündür evi indirdim aşağı heryeri siliyorum alıştı artık vücut canım 🤣
Şuan o modda hiç degilim. Hastalık halimde hâla tam geçmedi. Ama Şubat'ta kızımın doğumgünü olacak. O zaman sağlam temizlik sebebi olur inşallah 😊 işlerin kolayca bitsin inşallah

Bugun ne yedin bilemiyorum ama kendini çok aç bırakma. Poncik nedir onuda anlamadım 🙊 sütlü kahve, baharatli yogurtta yiyebilirsin
Canım en son 3te yemiştim fena acıktım. Ponçik poğaça gibi bir şey canım. Daha yumuşak halini düşün.

Canım çok açken yoğurt vs yiyince midem bulanıyor ne yazık ki

Şuan o modda hiç degilim. Hastalık halimde hâla tam geçmedi. Ama Şubat'ta kızımın doğumgünü olacak. O zaman sağlam temizlik sebebi olur inşallah 😊 işlerin kolayca bitsin inşallah
Hic bitsin istemiyorum kuzu biterse yatarım yapayım ki hareket olsun kızımın bir yaş gününde bende zayiflamistim güzel görünmek için 🤣

Canım en son 3te yemiştim fena acıktım. Ponçik poğaça gibi bir şey canım. Daha yumuşak halini düşün.

Canım çok açken yoğurt vs yiyince midem bulanıyor ne yazık ki
Ah canim cok erken kapamissin. O saatlerde yemek yersen akşam 8e kadar mutlaka güzel bir ara öğün ekle. Kuru yemişli meyveli sütlü mesela

Selammm
8.30 1tbe tost 1havuc yeşillik 1sb süt
12.30 yarım kıymalı pide 1 kepçe çorba Salata
18.30 1 kıymalı pide 1 ayran Salata
1 litre su.
Bugün pansiyonda nöbetçiydim eve yeni geldim. Çok yorucu bir gündü 😔
Zipzip- Zipzip- Ankee Ankee Cordelia Cordelia

Eklentiler

• 20220103_223211.webp
    20220103_223211.webp
    14 KB · Görüntüleme: 20
Aaaa hiç aklıma gelmezdi şaşırdım valla

Evet canım yarın daha doğru düzgün bir saatte yiyeceğim
Havuç turp marul üçünden salata yap akşamları kendine inanılmaz tok tutuyor ben sadece bunu yedim akşam menüde ..sindirilmesi zor besinler olduğu için daha uzun tokluk hissi veriyor canım.

Back
X