Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 bin yazmak isterken eksik yazmış olabilirmisin
Biliyorum cnm tanıdım ben sizi açıklama yapmana gerek yok dediğim gibi samimiyetinize geldim ben zaten diyet bahaneKız ne haberi. Uzun süre sessiz sessiz gelip okudun diye öyle yazdım Canım kimseye haber falan götüreceksin diye değil.![]()
Kesinlikle isimler onemsiz onemli olan sayfanin icerigi ❤❤❤❤Teşekkürler tatlım. Güzel olan sayfanın adı değil kendisi.![]()
❤❤❤
Aaaa olur mu hiç kaptana dedimNee uyuyor mu?Zeynep_Nihal ???
Bende uyumuyorum ama dinlencem canim❤❤Nee uyuyor mu?Zeynep_Nihal ???
Zorlama canim sende yeterli bu kadar dinlen ❤❤Benimde yürümeye hiç vaktim olmadı temizlik yapmaktan 12.500 adimdayim
Ne dinlenmesi cix cix cix daha kahve icicez dedikodu yapicazBende uyumuyorum ama dinlencem canim❤❤
Daha fazla yürüyecektik canim ama olmadı ...Süper adım atmışsın canım daha ne olsun![]()
Yok canım zati daha işlerim çok ekstra yuruyemem eror veriyorum artıkZorlama canim sende yeterli bu kadar dinlen ❤❤
Sağlığına duaciyim kaptanım.ah canım yaa ellerine sağlık
gerçekten çok kararlıydım nazar değdi, pozitif çıkınca maalesef ne verirlerde yedimama kararlıyım yarın başlıyorum
çünkü öksürüğüm kesildi şükürler olsun
süler bile değil muhteşem
gayet güzel bir menü beybisi
sağol canım![]()
En sevdiğimNe dinlenmesi cix cix cix daha kahve icicez dedikodu yapicaz
Oyacim o 8 adımları biraz küçültsen 16 adım eder
Canımcım iyi yürümüşsün ben 7bin bile olamadım bugün. Telefon cocuktaydi bir türlü vermedi arkadaslari ile görüntülü konuşurken tablette oyun oynadılar bizimkilerin sosyalleşme anlayışı böyleCordelia
@60kiloyum
fesang
Kahve __Kokusu
30 yaparız dedik ama zorlamamaya karar verdim
Belki 2000 adim daha atarim
Eki Görüntüle 2981917
Daha iyi olmana çok sevindim canımah canım yaa ellerine sağlık
gerçekten çok kararlıydım nazar değdi, pozitif çıkınca maalesef ne verirlerde yedimama kararlıyım yarın başlıyorum
çünkü öksürüğüm kesildi şükürler olsun
süler bile değil muhteşem
gayet güzel bir menü beybisi
sağol canım![]()
Tatlım Lozan Barış' ı imzaladıktan sonra Akdeniz' e doğru gel.. narenciye bahçelerini , maki bitki örtüsünü gezelim.İçeriz inşallah balım
Hayır
Yeni nesil matematik sorusu çözüyorum çok meşgulum
Sonra da iki dk 1. Dünya savaşı ve Kurtuluş Savaşına gidicem![]()
Ayy şoka giriyordum. İki laflariz. Kahveyi hazırla.Aaaa olur mu hiç kaptana dedim![]()