Emzirdigim icin dr da ilac vermez ablaKuru öksürük için bi damla var iyi geliyor aslinda cnm ama dr yazmasi lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirdigim icin dr da ilac vermez ablaKuru öksürük için bi damla var iyi geliyor aslinda cnm ama dr yazmasi lazim
İmocilerini bir yoluna koy bitanem. Kendine verdiğin sözü de unutma.Selam herkes iyi mi geçmiş yapamiyorum :/ :)
Saglikli beslenme cabam devam ediyor hâla tam duzene oturtamasamda bir gun olacak. Bir kaç sabahtir erken kalkmaya çalışıyorum o da olmuyo![]()
İmocilerini bir yoluna koy bitanem. Kendine verdiğin sözü de unutma.
Gözlerinden öperim.![]()
Tamam yapacagim eve gidince cok tesekkurlerGünaydın canim dun yazdim ama gormedin sanirim
Tekrar yazayım chromeden giriyorsan sag üst köşede uc nokta var ona tikla
Ana ekrana ekle yazıyor ona tikladiginda ana sayfada kadinlar kulübü telefonuna yukleniyor uygulama gibi
Benim ki de önce ama hangisi bilmiyorum.Benim dedigim son seçim degil, daha oncesiydi
17 aralik sonrasi olan
Acayip aksiyon vardı. Şimdi sakın.Görüncede tahmin ettim aslında,iyi demişsin neydi o zamanlar demi şimdi çok sakin sular duruldu,se.em zamanı gene ekşınlar başlar orada bile kaç tane ceza aldım hatırlamıyorum bile.![]()
Evet biz gidince baya yandık. Bunaldım. Son güne doğru işi çözdük ama tabi küçük çocuk da olunca saat ayarlamak zor oldu biraz..Bağışıklık kazanıyoruz canım zamanla
Ben de senin gibiyim. Nem bunaltıcı doğru ..yazın çok dışarı çıkmıyoruz . Denize güneş doğmadan gidip dönüyoruz. Dışarıdan gelenler gafil avlanıyor.
İlkokul numaram 738 di çok yakınmışİlkokul numaran mı![]()
Afiyet olsun canim aksam 2 kepce makarna cok gibi sanki yanina salata yogurt eklesen canimAksam yazamam bazen cocuklarla uyuyakaliyorum menumu yazayim boşken aksamda yiyeceklerimi planladim buraya yazdigimin disinda yemeyecegim.
5 ocak carsamba menusu
13.00
1 avuc leblebi
Nescafe
Ara
2 kucuk tuzlu kurabiye
Cay
Aksam
19.00 civari
1 yemek tabagi fasulye
2 kepce makarna
2 l su
Evde salata malzemesi de yok yogurtta yokAfiyet olsun canim aksam 2 kepce makarna cok gibi sanki yanina salata yogurt eklesen canim
Arada bakiyorum oraya, kimseler yokSeçim zamanı gene olur patron anket açıyor nasılsa,ne kavgalar çıkıyordu orada![]()
Yoo hava atmıyom sende yürü yetiş banaAyıp yaaa bi de hava atıyo![]()
Tam hatirlamiyom cnm ama partilere oy veriliyorduC.başkanlığı seçimimi yoksa ..
Ben haketmedim ama içiyorumSpor bitti ama bende bittim.bence ben bir kahve hak ettim![]()
Senin ki daha güzel kahve iç metabolizma hizlansin(kaçamazsınBen haketmedim ama içiyorum![]()
Afiyet olsun canim ❤Spor bitti ama bende bittim.bence ben bir kahve hak ettim![]()
Yakın olsaydık yapardım sanaaaAfiyet olsun canim ❤
Kimseler kalmadı zaten birçok arkadaş gelmiyor siteye.Acayip aksiyon vardı. Şimdi sakın.![]()
Se.am vakti gelince hareketlenr yine ekşınlara dalarız.Arada bakiyorum oraya, kimseler yok
Heralde herkes cok memnun hayatindan![]()
Doğrudur bende pek hatırlayamadım.Tam hatirlamiyom cnm ama partilere oy veriliyordu