Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam herkes iyi mi geçmiş yapamiyorum :/ :)
Saglikli beslenme cabam devam ediyor hâla tam duzene oturtamasamda bir gun olacak. Bir kaç sabahtir erken kalkmaya çalışıyorum o da olmuyo :KK43:
İmocilerini bir yoluna koy bitanem. Kendine verdiğin sözü de unutma. :rapci:
Gözlerinden öperim. :KK15:

Günaydın canim dun yazdim ama gormedin sanirim

Tekrar yazayım chromeden giriyorsan sag üst köşede uc nokta var ona tikla
Ana ekrana ekle yazıyor ona tikladiginda ana sayfada kadinlar kulübü telefonuna yukleniyor uygulama gibi
Tamam yapacagim eve gidince cok tesekkurler

Aksam yazamam bazen cocuklarla uyuyakaliyorum menumu yazayim boşken aksamda yiyeceklerimi planladim buraya yazdigimin disinda yemeyecegim.

5 ocak carsamba menusu
13.00
1 avuc leblebi
Nescafe

Ara
2 kucuk tuzlu kurabiye
Cay

Aksam
19.00 civari
1 yemek tabagi fasulye
2 kepce makarna

2 l su

Bağışıklık kazanıyoruz canım zamanla :KK76:
Ben de senin gibiyim. Nem bunaltıcı doğru ..yazın çok dışarı çıkmıyoruz . Denize güneş doğmadan gidip dönüyoruz. Dışarıdan gelenler gafil avlanıyor.
Evet biz gidince baya yandık. Bunaldım. Son güne doğru işi çözdük ama tabi küçük çocuk da olunca saat ayarlamak zor oldu biraz..
İlkokul numaran mı 😂
İlkokul numaram 738 di çok yakınmış 😅😅ben okulda nerdeyse full oturuyorum güncel adımım 1456. Birazdan cikicam eve yürüyerek gidecem 3000 adim da ordan gelir

Aksam yazamam bazen cocuklarla uyuyakaliyorum menumu yazayim boşken aksamda yiyeceklerimi planladim buraya yazdigimin disinda yemeyecegim.

5 ocak carsamba menusu
13.00
1 avuc leblebi
Nescafe

Ara
2 kucuk tuzlu kurabiye
Cay

Aksam
19.00 civari
1 yemek tabagi fasulye
2 kepce makarna

2 l su
Afiyet olsun canim aksam 2 kepce makarna cok gibi sanki yanina salata yogurt eklesen canim

Back
X