Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin 1 incecik dilim peynir

Öğlen 2 kaşık pilav 5 10 tane patates kızartması

Akşam 2 kase çorba

Aralarda kalori değeri olmayan yeşilçay şekersiz kahve

Gün boyu 2 litre suyu tamamladım

Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
Harikasın. Afiyet olsun. ♥️

Sabah 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 5 zeytin 1 incecik dilim peynir

Öğlen 2 kaşık pilav 5 10 tane patates kızartması

Akşam 2 kase çorba

Aralarda kalori değeri olmayan yeşilçay şekersiz kahve

Gün boyu 2 litre suyu tamamladım

Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
Afiyet olsun canim ❤
Hastaneden geldim. Annemin yanında kardeşim kalacak. Yeğenim bende. Sınava çalışacağız. Burayı çok okuyamıyorum. Selamlar sevgiler.
Gecmis olsun Allah sifa versin canim ❤
İyi akşamlar hanımlar görüşmek üzere
Iyi aksamlar ablacim ❤

Canım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile. ♥️🌹♥️🌹♥️🌹 Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. askrhpozitif askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.

Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben. ♥️🌹♥️🌹

Canım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile. ♥️🌹♥️🌹♥️🌹 Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. askrhpozitif askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.

Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben. ♥️🌹♥️🌹
hayvanlar üstünden kim nasıl hakaret etti hep Fransız okuyorum su yorumlari🙄

Sen üzme kendini canim ❤❤❤❤❤❤

Back
X