- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Epey ara vercek deseneKırmızı oda 21 ocakta cikacakmis abla
Pazar yargiyla açılışı yaparizCamdaki kızda yok bugün yarında kırmızı oda vardı kesin oda yoktur..
Siz nasıl pro üye oldunuz canım ne demek pro üye satın mi aliniyorNormal uyelere yeni ozellikler geliyor belki oda gelir canim
Kolay gelsin abla simdidenSelammm millet
Biraz sonra kuaföre gidecem
Boya kesim yapilacak
Saçım uzamisti, şekil veremiyorum
Omuzlara kadar kestirecem
Bizim kızın düğün yemegi icinde ayin 15 ne biyer tuttuk
Haftaya cuma Yatılı 10 kişi misafirim gelecek, 2 gün kalacaklar
Cok işim var![]()
Kolay gelsin şimdiden,kız çocuğu evlendirmek daha heyecanlı ver gergin oluyor.Selammm millet
Boya kesim yapilacak
Cok işim var![]()
Yok kaptanım benide yazın bende sizinle başlayacağım inşallahBiz baslayalim sende Cumartesi eslik etmeye baslarsin canim![]()
Ben 2019 da yemek bölümünde kazandim canimSiz nasıl pro üye oldunuz canım ne demek pro üye satın mi aliniyor
Onu seyretmedim hiç.Pazar yargiyla açılışı yapariz![]()
Normal ücretli yada yemek yarışmalarından kazanlıyor pro üyelik..Siz nasıl pro üye oldunuz canım ne demek pro üye satın mi aliniyor
Tamam canim bugun 100 Zipzip ile basliyoruz o zamanYok kaptanım benide yazın bende sizinle başlayacağım inşallah![]()
İnş gelir renkli yazıyı da kaldırdılar heraldeNormal uyelere yeni ozellikler geliyor belki oda gelir canim
kolay gelsin ablaSelammm millet
Boya kesim yapilacak
Cok işim var![]()
Olmayabilir canim reklamina hic denk gelmedimUf ya ben de yasak elma bakıyordum çocuklar fırsat verirse biraz gülüyorduk bu hafta yoktu obur hafta da mi yok acaba
Aynen abla yaa izliyordum cuma akşamlarıEpey ara vercek desene
Aynen canim kaldırdılar ama renkli yazi yazmak istersen yazabilirsin yine ama ugrasmak zor geliyor banaİnş gelir renkli yazıyı da kaldırdılar heralde
Bana da zor geliyor bir kere ayarlayıp öyle yazmak daha iyiAynen canim kaldırdılar ama renkli yazi yazmak istersen yazabilirsin yine ama ugrasmak zor geliyor bana
Bir dizi keyfimniz vardı oda gitti,bu işe en çok eşim sevinecek ifrit oouyor ben seyrederken genemiii diyorr zaten 3 tane dizim var o kadarOlmayabilir canim reklamina hic denk gelmedim
Aynen abla yaa izliyordum cuma akşamları![]()
Sabitlediğimiz yazı vardı oda kalktı şu anda klasik olan yazı var isternirse her mesajda farklı yazı stili olabiliyor.İnş gelir renkli yazıyı da kaldırdılar heralde
Bende 3 dizi izliyorum ablaBir dizi keyfimniz vardı oda gitti,bu işe en çok eşim sevinecek ifrit oouyor ben seyrederken genemiii diyorr zaten 3 tane dizim var o kadar![]()
Yargı iyiyimiş herhalde demi öyle duymuştum.Bende 3 dizi izliyorum abla
Yargi
Camdaki kiz
Kırmızı oda
Digerleine oyle goz gezdiriyorum![]()