Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sudan miSabahta akşama dek wc maşallah
Karnım çok fena agrıyor ya![]()
Eee niye ac geziyorsunPek bişi yemedim
Sabah
9:00 da filre kahve
12:00 yogurt kürü elma
15:00 yeşilçay
![]()
ikisi desudan mi
Canım inşallah en kısa zamamda güzel bir iş bulursun.Sevindim iyi olmana tatlımmm
Ayy hiç sorma, ekonomik kriz beni yerlerden yerlere vurup duruyor sağolsun.. Bu devirde işsizlik çok zor. Heleki şu zamlarla geçinmek mümkün değil hayırlısı bakalım..
Ayyy teşekkür ederim canım benimYazdiklarin kadar kendinde tatli gozukuyorsun canim eski kaptanim :)
Tamam haftaya ceksem olur mu bu hafta modumda degilim suslenip puslenip cekilecegim :)
Bende 0 basen yalniz bel bolgemde yaglanma var. Diyetisyen hamilelikten kalmistir dedi ama bizim genetik ablamlarinda karin bolgesi cok basenleri yok ayni benimde oyle. Istanbulda neredesin canim
Ben kartalda buyudum. Unide ankaraya geldim sonra burada kaldin.
Canımsın teşekkür ederim, nasılsın?Canım inşallah en kısa zamamda güzel bir iş bulursun.![]()
oooooooooo babyGözünüz basen görsün
Güneşli bir İstanbul'dan selamlar, @limonlutarcinlikek senden de foto bekliyorum. Öğretmenler odasını boş gördüğüm gibi çektim haha
Çok şükür bebeğim. Annem ameliyat oldu. İyi geçti şükür. Bugünü atlatsin daha iyi olcam çok sağol.Canımsın teşekkür ederim, nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım, büyük bir sorun yoktur inşallah. Dualarım sen ve annenleÇok şükür bebeğim. Annem ameliyat oldu. İyi geçti şükür. Bugünü atlatsin daha iyi olcam çok sağol.![]()
Baktım şölede çakamadım durumu değişik bir diyet herhalde yasakları bol gibi sanki..@askrhpozitif olayı anlat![]()
Açlık otu aldım bugün gece yatarken içerim sabahı 10 gözlede beklerim artık ..Eee niye ac geziyorsun
Faydasi olur insallah ablaBaktım şölede çakamadım durumu değişik bir diyet herhalde yasakları bol gibi sanki..
Açlık otu aldım bugün gece yatarken içerim sabahı 10 gözlede beklerim artık ..
Yok şükür. Kadın hastalıkları.Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun canım, büyük bir sorun yoktur inşallah. Dualarım sen ve annenle![]()
Neyse ki 100 kgyken denemedimCok güldüm bu yoruma
hayal ettim bir an İbrahim Tatlıses,'in topbul tombul memeler şarkısı geldi aklıma![]()
Evet işte o zorladıBaktım şölede çakamadım durumu değişik bir diyet herhalde yasakları bol gibi sanki..
Açlık otu aldım bugün gece yatarken içerim sabahı 10 gözlede beklerim artık ..
Oh sevindim büyük bir problem olmamasına, senden de Allah razı olsun bebeğimmYok şükür. Kadın hastalıkları.Allah razı olsun.![]()
Kim 100 kiloykenNeyse ki 100 kgyken denemedim![]()