- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimGünaydın cağnım kızlar![]()
Günaydın canimHerkese günaydın![]()
Günaydın canımGünaydın canim![]()
Evet canım devam aynen aynı şekildeAslinda saglikli beslenerek ve spor yaparak kilo verebilirsin canim kendini cok ac birakmadan![]()
Ben yedim peynir zeytin 3 dilim ekmekleKahvaltı da neler var kızlar![]()
Ohh afiyet olsunBen yedim peynir zeytin 3 dilim ekmekle![]()
Sagol canim cok yemek istemedim saat 12 -1 gibi yemek yiyoruzOhh afiyet olsunkız insan yanına yumurta haşlar yada salatasını yapar nasıl durucan
Tamam o zaman yoksa çok az yediğinSagol canim cok yemek istemedim saat 12 -1 gibi yemek yiyoruz![]()
Yedigimi de yemezdim ama sonra saat 11 gibi abur cubura saldiriyorumTamam o zaman yoksa çok az yediğin![]()
O saldırı kötü oluyor yaa.bizim ömrümüz hep diyet hep dikkat etmeye geçicekYedigimi de yemezdim ama sonra saat 11 gibi abur cubura saldiriyorum![]()
Sorma yaaO saldırı kötü oluyor yaa.bizim ömrümüz hep diyet hep dikkat etmeye geçicek![]()
Günaydın canım benim. Çok sevindim.Günaydın
Dün 1 lt kabuk tarçınlı elmali su içtim. Çok iyi geldi. Bundan sonra tarçın tuketimini hiç birakmicam. Ya toz ya kabuk. Resmen tatli isteğimi dengelemem için aklimi kullanabiliyorum. Önceden gözüm dönmüş gibi yiyordum![]()
Günaydın canım. Gel sohbet ederiz. Diyete takılma.İyiyim bnde canım napiyim sizi özledim
Ablam benim ya valla düşünuyorumda artık diyet yapmaktan bunaldım biliyomusun![]()
Elsa anammmGünaydın cağnım kızlar![]()