• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım mesajlarını okuyunca herkes gibi üzüldüm ben de.. evet şiddet hakaret küfür vs çok zor şeyler, insanı yıpratır. hayatta affedilecek affedilemeyecek bir çok şey olabilir. zamanla bazı şeyler durulur önemsizleşebilir. ama hani demişsin ya bütün bunları yaşarken onun özel isteklerini karşılayamam diye.. işte bence bi kadın için en önemli konulardan biri bu çünkü biz kadınlar cinsel hayatı özel paylaşımları duygusal olarak isteriz ve yaparız. arada duygu yokken birliktelik yaşamak kendimizi değersiz hissetmemize neden olur. ama erkeklerde bu mantık farklı çalışıyor onlar çoğu zaman sorunların birliktelik yaşayarak çözüleceğini düşünürler. hatta yaşanılan sorunu bir kenara bırakıp özel hayata devam etmek isterler. onlara göre bu yemek yemek gibi doğal sıradan bir ihtiyaç. maalesef duygularımıza önem vermeyen bi insanla hayata devam etmek çocuk büyütmek çok zor. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
:KK42:
o şekilde beklentileri olmasa hiçbir şekilde ve hiçbir konuda tartışmaya bile girmem... ben evimdeki görevlerimi yapar. hayatıma devam ederim. ama bu şartlarda öyle zor kii

Evet Gül Goncalarım 💋 Kaptanınız sesleniyor. Dün dündür bugünde bugündür diyerek haftasonunu artık bırakıp önümüze bakıyoruz :KK55: Takımımız maşallah çok güzel. Durumlar harika. Sardunyacığımda artısını cumaya kadar eksiye çevirecektir:KK19: Moral bozmak yok. Cuma buraları KIRMIZIya boyayacağız 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

‼️Adımlarımızı,sporlarımızı,sularımızı unutmayalım lütfen ‼️
‼️Ve elimizden geldiğince akşam 7 den sonra birşey yemeyip, akşam yemeğinide hafif geçirelim ⁉‼️

sardunya1038 sardunya1038
pastelfit pastelfit
aypare ackerman aypare ackerman
aytozuvegece aytozuvegece
sara_28 sara_28
menekse_kokusu menekse_kokusu
60kiloyum 60kiloyum
AseliccA AseliccA

Ne yapacaktık 1,72 oranla gelmiş hatunu sana mı bırakacaktık. 😜Gerçi pastel gitti onun gideceğini tahmin etmedim. ♥️💙
Doğrudur yani kaybetmek istemiyorduysam avantajı kazanmam lazımdı :ruh: ama ben pastelfit pastelfit cim geldiği içinde mutluyum. 😍😍😘 Haticeye değil neticeye bakacaz tatlım 🤣

Doğrudur yani kaybetmek istemiyorduysam avantajı kazanmam lazımdı :ruh: ama ben pastelfit pastelfit cim geldiği içinde mutluyum. 😍😍😘 Haticeye değil neticeye bakacaz tatlım 🤣
Bence de iyi bir yarışmacı kazandın. Hepimiz kilo verince kazanmış oluyoruz. Diğer kısmı oyun ve eğlence. 🤩

Günaydın canim +2 cok ama dikkat edersen verirsin
Hafta sonlari kaçamağıni azaltmalisin canim
Yazmayim dedim de kabak tatlisi yazmissin miktarlar yazmiyordu
patates kızartması derken +2 dönmüs sana

biliyorum canim da fark etmemistir tarihi 🤗🤗

Günaydın canim bizde seni özledik 🥰
Gecmis olsun dikkat et kendine 😔

♥️♥️♥️

Günaydın canim başlangıcin hayirli olsun ♥️

Günaydın canim iyi olmasina sevindim 🥰
Sagol canım inşallah

Dün ben öyle yemişimki.. karnimin şişinden saat 1 de zor uyudum. Oyle rahatsizdim. Bir daha böyle birşey yapmayacağım kendime söz veriyorum. Sağlığım yemek yeme zevkinden daha önemli
Tek değilmişim 🥺
Bende çok pişmanım birdaha olmayacak hafta sonu kaçamagi 😷

Dün ben öyle yemişimki.. karnimin şişinden saat 1 de zor uyudum. Oyle rahatsizdim. Bir daha böyle birşey yapmayacağım kendime söz veriyorum. Sağlığım yemek yeme zevkinden daha önemli
Aslında midemiz düzgün beslenmeye hemen alışıyo. Yılbaşında normal menümü yedim. Üstüne bir çatal amerikan aldım. Havucunu patatesini bile kendim haşlamama rağmen o mayonez beni mahfetti. Yarısı da süzme yoğurttu. Yememek lazım:KK51:

Aslında midemiz düzgün beslenmeye hemen alışıyo. Yılbaşında normal menümü yedim. Üstüne bir çatal amerikan aldım. Havucunu patatesini bile kendim haşlamama rağmen o mayonez beni mahfetti. Yarısı da süzme yoğurttu. Yememek lazım:KK51:
Aylarca yemedigim şeyler oldu. Ama şu son 2 haftadir ne yapiyorum bilmiyorum. Kıtlık korkusuna mi girdim ne olduysa

Back
X