• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

katılıyorum kesinlikle..
çocuklarım artık küçük değil ki biri 13 diğeri 18 yaşında büyüdüler yeteri kadar.
hep daha ağır bir mesele olmalı boşanmak için derdim. hani aldatma gibi vs. bir de herkes olur öyle evliliklerde diyor geçiyor. eşlerin birbirine dayak atıp hakaret etmesinin neresi normal anlamıyorum. insan bunları duydukça bende bir anormallik var haksızlık ediyorum herhalde diye düşünüyor.
bir de o kadar içten ve ısrarcı özür diler ki ikna olmamak elde değil. acırsın böyle ... Allah benim belamı versin bu mazlum sefil yaratığa ben nasıl böyle sert davrandım dersin o derece.
20 yılın 18 yılı böyle geçti son 2 yıldır ponçik bir şeye dönüşmüştü. demek nasıl dolduysa az kalsın boğazımı sıkmak suretiyle hallediyordu beni oracıkta. zaten benim gücüm nedir ki üzerimden atamadım kıpırdayamadım bile :KK42:
gün içinde yazdığın tüm mesajları okudum. insan tahlillerinde iyiyimdir. açıkçası çok tehlikeli buldum.
bu sinir iyi değil Allah muhafaza etsin :KK43: öfkeyi, şiddeti kontrol edemiyor. anladığım kadarıyla saplantılı şekilde bağlı sana. boşanmaya kalksan normal boşanamayacaksın, dava sonuçlansa bile rahatsız edecek.
evli kalmak da, ayrılmak da başlı başına büyük sıkıntı olacak.
dışarıda baş başa konuşmuşsunuz, tahmin edemeyeceğin derecede ılımlı konuşmuş. çok dikkatli, titiz hazırlanmış bir konuşma yapmış. ama açıkçası iki türlü de güvenemedim canım. bilemedim 😔 anlaşıp kalkmışsınız masadan. peki ya, yok ben ayrılmakta kararlıyım deseydin? sence ne olurdu? ben bilemedim açıkçası...

Allah yardımcın olsun 🙏

Screenshot_2022-01-11-22-26-10.webp

Adimlarimi da zorla tamamladim. 3 mil leslie yaptim dus aldim bu kez cok terletti. Cordelia Cordelia Aomine Daiki Aomine Daiki
Zipzip- Zipzip-

Yaa baklava çikolata falan mi yediniz siz brovni gördüm
Neden yiyorsunuz ben çok sabrediyorum siz yiyince moralim bozuluyor ben de yemek istiyorum canım çekiyor bugün öğlen vaktim yoktu hiç bisey yiyemedim küçük bi parça havuç cezeryesi attım yine de kendime kızdım
Browni yiyen bendim. Ama diyete ara verdim bu hafta yeniden adapte olmaya çalışıyorum. Kızmani anliyorum ama sen mukafatini tartinda göreceksin ✔️

Benim göğüslerde hep büyüktü. Bi de emzirme kilo verme derken sarkma çok oldu.. 😔
Benimde oyleydi. Cok yuksek kgdan düştüm ve emzirmeyle birleşti. 2 ay oldu sanirim küçük beden ve toparlayici sutyen aldim. Bariz toparladi ve küçüldü. Yarin ölçüm alacagim ne alemdeyim bakalim

40+3 de dogdu 2650 2600 le ciktik. Anne karninda da cok zor aldi. Gebelikte ben 1kg dogdugum icin , oglum 2850 dogdugu icin genetik dediler ama dogunca her testi yapildi sorun cikmadi (kalpte damar kalinligi vardi takip.edildi oda normale dondu) . 8 aya kadar cok istahliydi Allahim diyordum ne guzelmis yemek yiyen kasiga hayir demeyen cocuk. Ama uzun surmedi . Sizde takip nasil ilerljyor canim . Bize b12, demir, multivitamin 2 ay kullandik sadece 150g aldi ve 1 cm uzadi :KK43:

İştahsız canım ya doğduğundan beri. Bu yüzden ikinci çocuğu yapmadım beni öyle bezdirdi. Şimdi diyorum ki keşke o kadar kafaya takmasaydim.

Bir rahatsızlığı yok canım çok şükür ama aşırı zayıf ve her önüne gelen laf ediyor
Takviyeler mutlaka kullaniyosunuzdur ama gorunce soylemeden geçemedim. Biz ikinci kutu redoxon c vitamini başladik. Birde eşim voonkanin karamurverli cigneme tabletini almış. Maşallah diyim. Büyük kızım iştahlandi bu sene. Evet herşeyden tabak tabak yemiyor. Ama 4.5 senedir acıktım dedigini ilk kez duyuyorum diyebilirim. Kg alimi da cok super denemez. Ama eskiden daha azdı. Şuan 4.5 yaşında 16.5 kg. Yazin 14 civarıydı

Bende diyorum esime emzirme sonrasi meme , karin toplama vs bir fatura cikaracagim sana niye biz deforme oluyoruz haksizlik diye :KK70: ama ben cesaret edemem ya sezeryan korkusuna ikinciyi yapmaya hic niyetim yoktu mesela cok zordu benim icin
Uf bu aralar lipo kafama girmeye basladi şu göbek için. Kendisinden nefret etmeye başladım :KK43:

Oglumda 2850 dogdu ama persentil hic surekli dusus yasayop %3 un altina inmemisti . 2 aydir takipliyiz arastrmaya sevk ettiler. 7 dolacak oglumun 21 kg hala zorla yediriyorum . Keske bizde olsa bu istahsizlik

Evet ya keşke ben yemesem o her şeyi yiyebilse. İnsanlar çok dalga geçiyor çok üzülüyor.

Canım Allah dermansız dert vermesin hep huzurlu sağlıklı olsunlar inşallah
Birde bende çocukken zayiftim. Bir gün annemin yaninda kizimi yemek yemiyor diye nerdeyse dövecek raddeye geldim. Dedi ki sende zayiftin, üzülürdüm neler yapardim. 9 yaşında 27 kg ile apandisit ameliyati oldum. O ameliyattan sonra ne olduysa oldu hızlı Bir biçimde kg aldim. Keske hic uzulmeseydim zayiftin diye dedi. Sonrada cok kglu bir cocukluk ve genc kizlik yasadim.. sonrasi malum zaten obez oldum. O yüzden sağlıklı olsunlar zayif olmalarina uzulmuyorum tabak tabak yemesinler tatsinlar 3 5 kaşık vitamin alsinlar yeter diyorum 🤷🏻‍♀️

Hoşbuldum 🥰 inşallah ben de öyle umut ediyorum😉
Evet Canım, ilk bebeğim
Sağlıkla büyüt inşallah kuzum ♥️ yanlış anlamazsan tecrübelerime dayanarak birşey paylaşmak istiyorum. İlk bebeğimi 10 sene önce doğurdum illa ki yaşım da küçüktü kırkım çıktı hemen beslenmemi azalttım. Kızım beni 5.5 ay emdi. Sütüm kesildi bende genetik sandım annemin de öyle olmuş. Şimdi ikinci bebeğimi kucağıma aldım 9 aylık oldu ve 7 .aya kadar yedim 😐 sütüm kesilmedi kızım için hep bir vicdan yapıyorum. Acaba yeseydim kesilmezmiydi diye 😔tabi süt işi nasip ne kadar kısmeti varsa o kadar içiyor bebekler. Eğer sütünün azaldığını goguslerinin yumuşadigini hissedersen çok kesme yemeyi derim ben 🥰 umarım az yiyiip bol ve yağlı sütün olur 😘❤️

Yorgunlugunun etkiside olabilir karbonun etkiside olabilir canim

Benim tukettigim karbona gore 24 saat uyumam lazim 🤣
Gece 12 de uyuyorum sabah 6-7 gibi uyaniyorum
Yorgunluktu demek ki simdi uykum var ama uyumuuorum telegona daldim
Tamamı çıkmamış fotoda ama iyidir mutfağımız canım. Şimdi sandvicimi yiyorum rahatladım valla artık yemek istemiyorum o cissları

Aynen aynen karbonhidratı azaltınca mutlaka daha kolay uyanıyorum. Ama tamamen kesmek doğru değil

Evet ya, tuvalete çıkmadan geçen her saat daha çok kilo almış hissediyorum haha

Canım hapim var benim bak onu da icebilirim ama açlık otunu çok duydum artık ondan da bulundurucam evde

Günaydın kaptanimmm
Aferin yememissin :)
Bilmem ben bak diye etiketledim:))
Çok sağlıklı beslenemiyorum ama az yemeye çalışıyorum. Şekerim çok düşer benim, ondan tatliya gidiyorum biraz:)
Iyi yapmissin ben de etiketliim
11.30 elma, kivi, corba, birkaç zeytin, ekmek, su.
14.20 sütlü kahve
19.25 corba, az ekmek, su.
Beth18 Beth18
Of ne kadar az kesin beni gececeksin
Ben yediklerimi yazinca dusip bayilma emi :)

Bugünkü Menüm
12.30 : 1karisik tost
1 bardak soğuk çay
18.00: 1 patatesli çörek
2 bardak ayran

Aslında utandım şu an bu menüyü buraya yazmaya🙈Ama bugün aşı günümüzdü, ondan ne varsa atıştırdım. Yarın daha iyi olacaktır

Menüm
Kahvaltı 06.30
Tavada 2 yumurta bir parça kaşar peyniri bir parça beyaz peynir 5 zeytin 7 fındık iki ceviz

Ara 10.30
1 kutu süt 7 fındık 2 ceviz

Öğle 12.00
Bir kase salata içine bir avuç haşlanmış nohut 5 siyah zeytin bir parça peynir
Yanında 4 dilim çörekotlu form bisküvi

Ara 16.00
1 elma 1 maden suyu

Akşam 18.30
1 kepçe et haşlama
1 YK Pirinç pilavı üstüne 3yk kuru fasulye yemeği
Marul salatası bol

Su 3lt
Zipzip- Zipzip- K KarlarKralicesi

Menümü yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
İki dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle
Patates ve biber kızartması
Şekersiz çay

Akşam
Sarımsaklı domates
Yoğurt

Su 2 litre spor 4134 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Aomine Daiki Aomine Daiki

11.30 elma, kivi, corba, birkaç zeytin, ekmek, su.
14.20 sütlü kahve
19.25 corba, az ekmek, su.
Beth18 Beth18

Iyi geceler kizlar
Bugun yediklerim

Sabah 2 dilim ekmek arasi peynir Domates salatalık

Ara 3 kuru kayisi 3 ceviz yesilcay

Ogle pirasa yogurt

Ara kefir

Aksam 5 kofte kadar et
Mercimek çorbası

Iyi akşamlar kızlar

Saat 13
Toz karışım

14: 30
Biraz kuymak
Biraz ceviz

17: 30
Dönerli, mantarlı gratin ( dışarda yedik)

2 kupa kahve
4 kupa çay
1,5 lt Su
1 uludağ

Lokanta çarşıdaydı 2 dükkana girdim
2,600 adım

İyi geceler
9 bucuk da peynir zeytin yumurta haşlama 2 kupa çay 2 dilim ekmek
Ara muz havuç
Akşam 17 de bir küçük tabak makarna bol yeşil salata
Akşam 19 da bir kupa yeşil çay
2 litre su
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia K KarlarKralicesi

Bugunku menum
09:00- soslu yumurta, bolca donates, 5 cesit degisik peynir, 1 dilim cheesecake
14:00- 1 fincan sicak cikolata
17:00- 1 kase polonya usulu salatalik tursusu corbasi, izgara balik, 2 cesit salatadan birer kase
18:00- 3 kadeh sarap

Su:1,5 lt
Spor: 9700 adim
Zipzip- Zipzip-
K KarlarKralicesi

Sabah 9.30 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 kaşık labne
10.30 turk kahvesi
12 kiraz sapı çayı
13 Bir tabak kuru taze fasulye yemeği salata
15 türk kahvesi
17 yeşil çay 1 avuç kadar kuru üzüm
19. 1 kase mercimek çorbası (bugün 7de çıkıyorum işten geç kaldı biraz )
3lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Aomine Daiki Aomine Daiki

Kahvaltı 8.30
2 yulaflı kurabiye

Öğle 13.00
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık brokoli salatası
2 kaşık yoğurtlu tavuk göğsü

Ara 16.00
Mandalina
Süt

Akşam 19.45