Sen gel ya bırak yumurtayı civcivi ben seni zayiflatirimAboooo böcüğe bak hele maşallah.
Hazineyi yumurta kolilerinde boşuna aramışim meğer yeni başimdaymiş.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen gel ya bırak yumurtayı civcivi ben seni zayiflatirimAboooo böcüğe bak hele maşallah.
Hazineyi yumurta kolilerinde boşuna aramışim meğer yeni başimdaymiş.![]()
altggt ne onu bilmiyortum
alt mi ast mi hangisi..
Daha 460 adimdayimAyarı karıştı herhalde hallederiz bu hafta.
Tamam canım kapışalım 2bindeyim ben![]()
Hedef kaç? 12bin nasıl?Daha 460 adimdayim
aypare ackerman hadi bırak şu üzgün imocileri
Normale donmek için ilk adımı moral motivasyonla yenelim.
sorayım onuKan destekleyici ilaç yada iğne filan olsan değerler yükselir.
Perfileks var kan ve demir miktarını yükseltr günde 1 tane içiliyor ondan ampul şeklşnde kırıp içiyorsun onu..
öğlen gidicem göstermeye ablaTahlil sonucunu doktorun görmedi değil mi? Hemen endişelenme ne yapman gerektiğini sana anlatır kısa sürede ikinci tahlilde her şey olmasi gerektiği gibi olur. Kansızlık çaresiz bir hastalık değil ki...
Günaydın canım, akşam adet oldum sinir oldum
yüksek degilki benim düşük çıkmış referans aralığındanElhan ablacım eksin çok iyi kuzum
aypare ackerman kuzum alt değerim benim de hep 147 çıkıyordu şuan ne durumda bilmiyorum hafif düzey karaciğer yağlanması var bende insülin direncine bağlı olarak oluşuyormus. Dahiliye uzmanı kendini çok aç bırakırsan da karaciğer yağlanman olur demişti. Kendini üzme beslenme ve tedavi ile düzelir
![]()
Guzel bence sonrasi zorluyor beniHedef kaç? 12bin nasıl?
Kadınlarda: 10 ila 35 U/L aralığında
Az kalsın kocadan da ediyordu beni hain yumurtalar.Sen gel ya bırak yumurtayı civcivi ben seni zayiflatirim![]()
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun tekrardanGünaydın
Kilom 72.2
Kahvaltı bile edemedim daha 1300 adım olmuşDaha 460 adimdayim
İnşallah bu sefer yavaş ama kalici olsunGünaydın canim baslangicin hayirli olsun tekrardan![]()
Cok soguk yaa kalkasim gelmedi benimdeKahvaltı bile edemedim daha 1300 adım olmuş![]()
Ben de adet olamıyorum diye sinir oluyorum.Günaydın canım, akşam adet oldum sinir oldum![]()
Tamam kuşum abartmayalim o zamanGuzel bence sonrasi zorluyor beni
Dunde 11.500 de kaldim :)
ggt 7
Alp 30
Gayet normal çıkmış sonucun alt değerin..Kadınlarda: 10 ila 35 U/L aralığında
Sende 30 flandı demi..