- 8 Eylül 2016
- 103.358
- 438.260
- 898
- 36
Gunaydin canim afiyet olsunGunaydin kizlar
13.01 .2022 dunku menum
Kahvalti 2 yumurta
1 dl ekmek
Peynir Domates
Ogke tarhana corbasi
4 sarma
Aksam
Yogurtlu karnabahar Bolca
3 kasik bulgur pilavi
1 Kornison

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim afiyet olsunGunaydin kizlar
13.01 .2022 dunku menum
Kahvalti 2 yumurta
1 dl ekmek
Peynir Domates
Ogke tarhana corbasi
4 sarma
Aksam
Yogurtlu karnabahar Bolca
3 kasik bulgur pilavi
1 Kornison
Pazartesi 82.5 a dusmustun canimGeçen hafta 82.5 diye hatirliyorum ama listede 82.9 yaziyor
Bugun 82.0
Yanlis hatirliyor da olabilirim
Eki Görüntüle 2988129
Evet ya degil mi simdi cok mutlu oldum . Ilk defa bu hafta 900 gr gitmis Demekki benim sebze yemegi yemem lazim. Sagol kaptancimPazartesi 82.5 a dusmustun canim
Cuma 82.9 eksin cok guzel tebrik ederim![]()
Yaa yanlis yazmisim canimEvet ya degil mi simdi cok mutlu oldum . Ilk defa bu hafta 900 gr gitmis Demekki benim sebze yemegi yemem lazim. Sagol kaptancim
Anladım Kuzum sen kendin moralmen yüksek tut vardır bir tedavi yöntemiyüksek degilki benim düşük çıkmış referans aralığından![]()
Ben bunu yesem üç dakika sonra açlıktan bayılırımEki Görüntüle 2988096
Kizlar bugünkü kahvaltim sizce çay icmelimiyim
Mwsterfite ekliyorum canimEvet ya degil mi simdi cok mutlu oldum . Ilk defa bu hafta 900 gr gitmis Demekki benim sebze yemegi yemem lazim. Sagol kaptancim
82.9 biliyorum benYaa yanlis yazmisim canim
82.5 mis gecen hafta ama 500 gramda guzel
Benim listede 82.5 canim82.9 biliyorum ben
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 82.9
Bu hafta 82.5
Giden 400 gr
Pazartesi de ayniydim o kadar da adim attim ama anlamadim niye böyle olduEki Görüntüle 2983419
Evet kırmızı ile işaretlemişim kilosunu güncellemedim diye. Şimdi fark ettim Sen söyleyince... kırmızıya da boyamıştım ama niye kırmızıya boyadım unutmuşum.Benim listede 82.5 canim
Senin listede karismis
Cuma kilosunada baktım geçen hafta 82.5
Sarı platin benim röflesi olacakta gidemedim orduevineHangi renk![]()
Birazdan yıkayacam bakalım bide röflesi oldumu tamamdır.Degişik olmuştur![]()
Sakın boyama bşr kere denedinmi devamlı boya istiyor.Benim saclar beyazladikca o renge dogru ilerliyorum simdilik gerek yok![]()
Tempolu yürüyüş yapamayabilirim ama normalde günlük en az 5000 adım atıyorum evin içinde işler ve bebekle . O sayilir miEksin cok guzel tebrik ederim canim
Kirmizi ve mavi gun icinde bellir oluyor canim
Bebegin var adim atabilir misin
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba adim yarisi yapiyoruz
Yesil takimda sadece kilo veriyoruz
Sarida adim atiyoruz